|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#12421 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jakbyś chciał wiedziec pojecie "skill" uzywa sie najczesciej np. Jakie masz skile (sword/shield) , a ze skill po ang. to umiejętnosc to wiem i nie musisz tu kozaczyc ze wszystko wiesz , lepiej bys pochwalil sie swoim nickiem, chętnie bym cie odwiedzil. A i z pewnoscia gram lepiej niz ty , "hipokryto". |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#12422 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
"TAk, siotal Cie przez mwalle, tego jeszcze nie slyszalem, dzieki wielkie YOU MADE MY DAY FOOL! HAAAAAAAAH XDDDDDDDDDDDDDD" HUSHUAUHAHUA LEZE Ty naprawde byles slepy?? nie bylo all zmwallowane bo ty stales na schodach a Kwadratus za schodami a ja 2 sqm~ przed schodami wiec kwadrat mnie siochal przez ta luke. HUAUHAHUAHUA YOU FAIL!!!! "Prawie nikt nie uzywa polskich znakow ![]() ![]() No ok wiem, ale chciałes choc 1 bład to ci pokazałem. Wiec w czym masz problem dziecko? "Mialem na mysli ze wyszlismy z behe razem" Nie wyszlismy razem, bo ja jeszcze z misticem troche se pobilem a wy uciekliscie =/ "Nie nie mysle tak, jak wspomnialem wyzej mialem na mysli skilla w graniu." To mów, ze chodzi ci o doswiadczenie gry a nie ja mam sie domyslac?? A z pewnoscia mam wieksze doswiadczenie od ciebie wiec co tu sie klucic. A jezeli chodzi ci o bota to uzywam go od 107 lvla i jestem z niego bardzo dumny. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12423 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2008
|
![]() Cytuj:
Twoja wypowiedz wystarczająco pokazuje twoja głupotę, więc nie mamy o czym gadać :< |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12424 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2007
Wpisy bloga: 7
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Świat: Refugia
![]() |
![]() Mazzub widać że sweet ~boracik~.
@Waka Głupi ma szczęście./gz w8 @ALL Widze że pier********cie Wydarzenia ze świata ? Ostatnio edytowany przez Elite-Faru - 13-09-2008 o 11:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12425 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
"a ze skill po ang. to umiejętnosc to wiem " Moze lepiej bys okulary zalozyl jezeli nie dowidzisz hmm??? Jak narazie to twoje wypowiedzi sa zenujace... Podałbys chociaz swoj nick , a nie.. Dobra uznam ze masz 20lvl~ i jestes noobkiem udajacego kozaczka. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12426 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Eternal Waka
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hardcory
Poziom: 225
Poziom mag.: 10
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12427 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2008
Lokacja: Kraków
Imię: Uaitpradnik
Profesja: Elder Druid
Gildia: Insane
Poziom: 106
Skille: 25 Shld
Poziom mag.: 68
|
![]() Cytuj:
A z pewnoscia mam wieksze doswiadczenie od ciebie wiec co tu sie klucic." 1) kłócić HAHAHAHAHAHHAHA 2) JEsteś tępy i tyle, awesome sie domyślił 3)załoze sie ze na oczy nie widziales Juggernauta albo undead draga ![]() "Nie wyszlismy razem, bo ja jeszcze z misticem troche se pobilem a wy uciekliscie =/" Hmm oczerniamy sie nawzajem, okey, ale mow prawde chociaz. wyszlismy razem ![]() "Ty naprawde byles slepy?? nie bylo all zmwallowane bo ty stales na schodach a Kwadratus za schodami a ja 2 sqm~ przed schodami wiec kwadrat mnie siochal przez ta luke. HUAUHAHUAHUA YOU FAIL!!!!" TAk ![]() ![]() Do chwili, az Cie nie popchnalem, zgadza sie? "No ok wiem, ale chciałes choc 1 bład to ci pokazałem. Wiec w czym masz problem dziecko?" Wiec, w "normalnym" spoleczenstwie takie cos nie jest uznawane za blad, tak samo jak literowki typu "chozd" zamiast chodz, co innego jak ktos pisze hoc ![]() jakbys napisal kłoicc, zamiast klucic to bym tego nie zacytowal. "lepiej bys pochwalil sie swoim nickiem, chętnie bym cie odwiedzil" I co, odpalil bys bota na jego respie? bochyba bys go nie ubil? toz to nielegalne ![]() Ostatnio edytowany przez Uaitpradnik - 13-09-2008 o 12:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12428 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12429 |
Użytkownik Forum
|
![]() HAAAAAH OWN3D
Ostatnio edytowany przez Uaitpradnik - 13-09-2008 o 12:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12430 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2008
Lokacja: Czerwionka-Leszczyny
Imię: Mody Paladyneq
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brak
Poziom: 36
Skille: 67/54
Poziom mag.: 10
|
![]() Ja mam pytanie do Choch o co wam chodzi? Ja nie mam innego chara nie używam bota nie dostałem żadnego deleta chara, więc powiedzcie o co wam chodzi bo nie kumam was. Mynd napisz PM o co ci chodziło
![]() Ostatnio edytowany przez Mody_Paladyneq - 13-09-2008 o 12:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12431 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Uaitpradnik i Awesome69
hasuhashusahuahushuauh Ej jak czytam to co piszecie to mi sie smiac chce. Nawet nie bede odpowiadal na te wasze zalosne posty bo szkoda mojego cennego czasu. Ale naprawde zastanuwcie sie co piszecie na drugi raz. I juz nie cytujcie nic i nie zgrywajcie cwaniakow, bo i tak nie bede odpowiadal na wasze posty bo szkoda mi słow na was dzieci. A poza tym to nie jest temat do takich spraw. Jezeli macie jakies problemy piszcie w w tibii "cwaniaki" Ostatnio edytowany przez Mazzub - 13-09-2008 o 13:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12432 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2007
Lokacja: Gorzów Wielkopolski
Imię: Ulaire the paladin
Poziom: up
Skille: 62/52
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Stan postaci
![]() ![]()
20:16 Luki Bolter [47]: 45min jeszcze 20:16 Luki Bolter [47]: o kruwa 20:16 Mateo Immortal [25]: ![]() 20:16 Mateo Immortal [25]: denerwuje sie 20:16 Luki Bolter [47]: ja czuje podniecenie 20:16 Luki Bolter [47]: ![]() 20:17 Mateo Immortal [25]: stanal ci 20:17 Luki Bolter [47]: nie boje sie smierci buehhe 20:17 Luki Bolter [47]: xD 20:17 Luki Bolter [47]: nom ^^ HEH |
![]() |
![]() |
![]() |
#12433 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ZASTANUWCIE SIE xdddddddddd HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA sam sobie wstyd robisz czlowieku. "A poza tym to nie jest temat do takich spraw. Jezeli macie jakies problemy piszcie w w tibii "cwaniaki"" Do ciebie? i tak nie odpiszesz bo na bocie jedziesz ![]() "I juz nie cytujcie nic i nie zgrywajcie cwaniakow, bo i tak nie bede odpowiadal na wasze posty bo szkoda mi słow na was dzieci." bede cytowal i zgrywal cwaniaka kiedy, gdzie, po co i jak chce, a szczegolnie jesli bedzie chodzilo o takie buractwo jak Ty, Tobie szkoda na nas czasu, jak Ty i tak sam nic nie umiesz zrobic, jedyne co to najwyzej posciemniac troche i bocic, toCi wychodzi wspaniale. "Ej jak czytam to co piszecie to mi sie smiac chce. " i vice versa, "zastanuw sie" co piszesz bo nam tez sie chce smiac |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12434 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Imię: Bolbochan
Gildia: Moonblades
Poziom: 136
Skille: 98/60
Poziom mag.: 22
|
![]() Błagam przenieście dyskusje na odpowiedni do tego temat. Ja już tak uczyniłem odpisuje teraz tylko tam, tu będę wam tylko przypominał o tamtym temacie.
Wiem ze dla Brokatów ten temat jest lepszy tu są zdjęcia bardziej medialny temat , można błysnąć , ale zapraszam tam , tamten temat też kiedyś stanie się popularny.
21:15 Hilo Arap [27]: mam sprawe przyjol bys mnie do gildi 21:15 Hilo Arap [27]: za bp hmm na miesiondz |
![]() |
![]() |
![]() |
#12435 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Ale lider kaze ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12436 |
Użytkownik Forum
|
![]() 81
![]()
15:06 Haze Brat [141]: w jakie dni szkolne mozesz stawiac bota? 15:06 Eternal Waka [208]: na nocki tylko stawiam 15:06 Eternal Waka [208]: bo w nocy ustawie alarm na full i kurwa wstajemy ;] 15:07 Eternal Waka [208]: raz stary cos mowil ze gdzies alarm na ulicy wyl xd 15:07 Haze Brat [141]: HAHahHAhaHAHAH |
![]() |
![]() |
![]() |
#12440 |
Użytkownik Forum
|
![]() 2 Up
Jak uploadujesz zdjecie na imageshack to klikasz ten 1 link pod obrazkiem i wklejasz go tu. Co do potaci eq zajebioza, skill marny xd bij 75/75 i all bedzie ok ![]() |
![]() |
![]() |