|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#11001 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2008
Lokacja: Konin ;*
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zeriel argano
Profesja: Royal Paladin
Świat: Danera
Poziom: 93
Skille: 88/71
Poziom mag.: 19
|
![]() i na tej akcji tyle frag ? o.O nie doliczylem sie hahahha
![]()
![]() http://bruliku.*******.com wejdz a pomozesz? ![]() 1:07 Oh no! Svargrond beware! All bad entertainers are returning from their graves to haunt their audience once again ! 01:07 Dlugi Pyton [20]: ej jak dobrze znam ang to napisali ze w nocy znowu przyjdzie tata do Ciebie nieczyk |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#11002 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2007
Lokacja: ...
Imię: Druid Philip
Profesja: Elder Druid
Gildia: Insomniacs
Poziom: 173
Poziom mag.: 76
|
![]() Player Kills
Sep 22 2008, 05:48:43 CEST Killed Nhee at Level 181 unjustified Sep 22 2008, 05:45:20 CEST Killed Caistal at Level 65 ok Sep 22 2008, 05:39:06 CEST Killed Plebeia at Level 190 unjustified Sep 22 2008, 05:38:30 CEST Killed Dardeth at Level 100 ok Sep 22 2008, 05:37:36 CEST Killed Sart Fer at Level 122 ok 1 st open lets wait more ^^ jakies 25:0 dla inso ;D Moria od polakow padla jak co http://www.tibiauploads.com/download/1617 haha total owange ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Phil128 - 22-09-2008 o 06:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11003 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11004 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2007
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() sam filip wiesz dlaczego jestesmy przeciw inso....
nie my zaczelismy nie my sie w*******alismy na nasze batle nie my na*******alismy na Shibalo i Master Athlonie i innych nie my trzymalismy orszakowi pz'ta w trapie na desercie Ostatnio edytowany przez AverSqun - 22-09-2008 o 10:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11005 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Aktywny gracz
Imię: roro rozpiedalacz
Świat: danera
Poziom: 44
Skille: 83/69
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Cytuj:
gratuluje fifi gratuluje stania sie tym kogo niecierpisz popatrz sobie na swoje zahcowanie i na zachowanie osoby po ktorej caly czas jezdzisz(rafalek) widzisz roznice? nie?! wychodzi na to ze sam siebie nieszanujesz i sam z siebie sie smiejesz ![]() i mylisz sie myslac ze dzieki wygranemu war/batelki/ zdobytym fragom ludzie beda cie szanowac na szacunek trzeba zasluzyc ![]()
![]() |
![]() |
#11006 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2008
Lokacja: Kwidzyn
Imię: Nieczajek'Raven
Profesja: Elite Knight
Gildia: Anielski Orszak
Poziom: 136
Skille: 89/84
Poziom mag.: 8
|
![]() @fifi
po twoim zachwaniu widac kim jestes ... a co do wara to sie dopiero zaczyna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11007 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2005
Lokacja: Katowice
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Ja wam powiem tyle fifi byl jest i bedzie frajerem i nie warto z nim sie kolegowac dla mnie to doslownie dno..
Gz fragow <lol> mokro w gaciach sie zrobilo co? ![]() ![]() ciekawe co bedzie jak padniesz ![]() zalamka co nie? ![]() Pozdro Anielski Orszak :*:* ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11008 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2006
Imię: Porki Druid
Gildia: Vuco Vuco
Poziom: 108
Poziom mag.: 69
|
![]() Ja chce powiedziec tylko tyle ze FRAGI w wojnie nie sa najwazniejsze filip zle nie walczy wygrywa battelki i moze wszytko , ale to ze jezdzi po damu tez mi sie nei podoba mniejsza o to moze to dlatego ze znam dobrze DAMU szanuje go za to co zrobil dla danera i dla mnie taki sentyment ;P
No i jeszcze pare slow dla ekipy z orszaku nie badzcie na mnei zli ze wyszlo jak wszylo ze jestemsy przeciwko sobie ale od poczatku zaznaczalem ze wrazie wyjeidze tak jak wyszlo ja tak postapie dzieki za wspolprace staralem sie jak moglem przy akcjach =* Zaznaczam ze wraize by wyszlo ze przegram ta wojne co jest bardzo prawdopodobne i ze roro czy vodur mnie beda fragowac to dla mnei jest tylko gra a walka to zabawa a ziomkami mozemy zostac na zawsze i mam nadzieje ze tak bedize i tak samo uwazacie
![]() @ Lista tych ktorzy pamietali o GEORGESSO Porki Druid Sawio'Jotwupe Szalony Kogut Lord Maszin PSYCHOL Samant Ether'Dymek - Pierwszy owner Mad Iris Azion Irla Sir Damu Krazy Luki'the Angel Kokos Drunker - Stary Owner Vox Animus Moria Enivir Argheon Dariu Fiedo Chlopaki z Zamoscia Emef Buhh |
![]() |
![]() |
![]() |
#11009 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fifi,jeszcze niedawno Tadei to był twoj najlepszy kumpel,a teraz sie cieszysz jak pada.
![]()
![]() |
#11010 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam w dupie wasz szacunek roro, gdyby nie ja nnie bylo by cie tu bo juz dawno hunta bys mial od br nie pamietasz? ;p
Zastanow sie czemu to robie, tyle wam pomoglem savnolem ass rpzed huntem 2 x, now dolaczacie przeciwko mnie.. Ostatnio edytowany przez Phil128 - 22-09-2008 o 15:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11011 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ten teks "mam w dupie wasz szacunek roro" a gdzie masz glowe ?? w czyjej dupie ![]() a co do pacc spoko Fifi niema sprawy niemart sie nie powiesze sie dziekuje bardzo za checi ale to cie nie stawia wyzej odemnie @Porki Mam do ciebie pelen szacunek nie mam zamiaru sie z toba klucic jestes jednym z niewielu polakow w inso ktorzy wiedza kim sa i skad pochodza "Damu13 Fifi,jeszcze niedawno Tadei to był twoj najlepszy kumpel,a teraz sie cieszysz jak pada." pozostawie bez komentarza Cato |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11012 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2006
Lokacja: P~o~l~s~k~A
Świat: Danera -.^
Poziom: 110
Skille: 91/91
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
hehaheahu nom porkas jes cool w hooy,zawsze dotrzymuje slowa,nigdy Cie nie zleje (szczegolnie kiedy o dlugi piszesz).Nigdy kitu nie cisnie,chlop jak dąb ni ma co ema ziąąąblel edit,sry formalnosc: ![]() Ostatnio edytowany przez Sola - 22-09-2008 o 15:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11013 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2007
Lokacja: Konin
Imię: Sapr
|
![]() Jak to sie nazywa? - przyjazn falszywa
Poki ma interes to kolezke zgrywa. Roro ma racje stajesz sie taki sam jak Rafal ktorego tak nienawidzisz a kiedys ziomblami byliscie i ten patent z Catem... Co Ci to ze wjebiesz 100 fragow i bedziesz mial powah jak nie bedziesz mial przyjaciol, respektu i jednym slowem bedziesz zerem ogarnij to sobie. Porkas 100% respect. Gogo Orszaku ^^ Szyna~
Im making a lvling-training service. I can do it on every world, prefer premmy accs. As a payment I accept rl cash (Polish) or premmy accs. If u are interesed just pm me. I dont have my pricelist yet, so u can offer me. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11014 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2007
Stan: Niegrający
Poziom: 124
|
![]() Porkas - dokładne przeciwieństwo Filipa
![]() To by było tyle, co sądzę na ten temat...
19:19 Zabujca Max [147]: jakis nick 4 slowa 19:19 Zabujca Max [147]: znaczy 4 sylaby 19:19 Zabujca Max [147]: noe nie 19:19 Zabujca Max [147]: 4 literki 19:20 Zabujca Max [147]: no nie wiem |
![]() |
![]() |
![]() |
#11016 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2008
Lokacja: Carlin
Imię: Non Max
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Flip Mode Crew
Poziom: 96
Skille: 0/0
Poziom mag.: ?
|
![]() @Porki szacun dla Ciebie stary :* mimo tego ze bedziecie walczyl teraz przeciwko nam to i tak looz;;]
@philip wedlug mnie wycofanie pacca catowi bylo hamskie no ale wkoncu twoji enemies nie? .. sory za off nie ma expa nie ma screnow ;D a z battle nie mam nic Arcaso ~~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#11017 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() jest moim enemym dlatego to zrobilem rafik co to tadeiego to nie wiesz jak jest, dalej jestesmy friendami ![]() ![]() ![]() @Edit ravenoss jak bym byl taki zly to bym cie nie puszczal free na war z nataraja 3 tyg temu ![]() anyway gl, milo bedzie powalczyc troche moze wkoncu bedziecie mieli szanse mnie dopasc ![]() Ostatnio edytowany przez Phil128 - 22-09-2008 o 18:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11018 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2008
Lokacja: Kwidzyn
Imię: Nieczajek'Raven
Poziom: 136
Skille: 89/84
Poziom mag.: 8
|
![]() @Porkas
nie wazne jak to sie skonczy bedzimy mieli do Ciebie szacun 4 ever ![]() @Fifi Dajcie spokoj juz ... kazdy wie jaki on jest i nikt tego nie zmieni wiec szkoda zachodzu @Orszak Damy rade ziomki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11019 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
Imię: Szalony Kogut
Gildia: Black Fusion
Poziom: 70
|
![]() Nie no dobrze ze to forum jest zawsze lukne jak cos sie dzieje
![]() @fIFI (specjalnie napisane malo litera gdyz na wielka trzeba sobie zasluzyc) Nie no chlopiec jest naprawde dobry nie chodzi tu o to ze se walczysz tam gdzie walczysz to akurat wiadoma rzecz.Jesli pozwolicie porownam cie do do ludzi zwanych Ormowcami(czlowiek za komuny ktory podbierdalal wszyskich na milicje,taka menda) ,jestes podobny do takiego wlasnie Pana. Ach ta tibia myslalem ze tylko mi ryje beret ale tobie porylo calkiem.Patrzac na ludzi wypowiadajacych sie na twoj temat wnioskuje "chlopie nie masz czego tu szukac " idz pogadaj sobie na msn z twoimi true frendami (mowa o brazylijczykach) nawet mozesz pojechac sobie na Kamczatke spotkac sie i wypic lemoniade rob co chcesz stary ale nie mecz juz nas POLAKOW!!! i odejdz z glowa uniesiona w gore niczym prawdziwy Heros po wygranej walce z niebezpiecznym potworem. Jest takie super powiedzenie ktorego autorem nie jestem "Przyjaciol trzymaj blisko a wrogow jeszcze blizej" tak wlasnie ja cie traktowalem.Wiem co zaraz napiszesz gdyz bardzo latwo przewidziec co by napisal rozum szesciolatka nie twierdze ze nim jestes(w razie gdybys chcial isc do sadu) ze moje zdanie sie dla ciebie nie liczy ze jestem zwyklym cieciem i nic nie moge tu zrobic.Hehe to ze nie moge nic zrobic to fakt bo to jest only gra w ktorej tobie udalo sie osiagnac wyzszy cel, ale moge swiadomie napisac ze poznalem tu naprawde spoko ludzi od ktorych jestem troche starszy i odziwo akceptuja mnie, szanuja, rozmawiaja normalnie bez zadnego podstepu z boku, czego nie mozna napisac o tobie.Wiec moj cel jest osiagniety. Napiszesz ze duzo nam pomogles zgadza sie to nigdy nie napisalem ze tak nie jest. Podsumuje moja wypowiedz tym: ze straciles to co jest najwazniejsze kolegow z ktorymi trzymales od poczatku gry(mowa o Polakach i kazdy wie o kogo chodzi),masz juz tylko only gre w ktorej kazdy ma cie dosc. Tyla Z calym szacunkiem Sz.P.Kogut |
![]() |
![]() |
![]() |
#11020 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2007
|
![]() @Porkas
to ziomal w huj respect za to co robisz, robiles, bedziesz robic i sie nie zmieniasz mamy u ciebie dług, to jest gra, ale ludzi tu mozna spotkac prawdziwych @Artu erlan?! mialem napisac to wczesniej Jechales ostatnio na Robina (tego 50+rp) ze ci nie dał chara (bo ty mogles cos zrobic ![]() beke mialem z tego w Huuuuuuj ziomal, jak chcialo ci sie walczyc z br burakami to trza bylo swoim charem a nie sępic od typa i go bluzgac czemu go zrookowal a ci nie dal ![]() Wycie mam tez z twojego szacunku do Jagy ![]() ![]() Elo jaga respect za help ale jak jaga wbil w swat to pomocy z drugiej strony (twojej)nie było (Level 102). He is an elder druid. He is Snipper of the Insomniacs. i nie ma ![]() Ostatnio edytowany przez AverSqun - 22-09-2008 o 20:56. Powód: hwdp |
![]() |
![]() |