|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2008
Lokacja: Jelenia Góra .
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
|
![]() Zauważcie ,że przez połowę filmiku gonili go sami ms/ek .
Oczywiście wiem ,że wy to byście jeszcze zabili połowę tamtej drużyny i dali loga. Pozdrawiam , Poca. Ostatnio edytowany przez Poca - 10-10-2008 o 18:14. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2007
Lokacja: Ostrowiec Św
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Forgotten Ones
Świat: Pythera\Aldora
|
![]() Mogli zablokowac brame Ab i most koło kazo, wystarczy ze w kanionie w kazo została by jednaogarnieta osoba co potrafi m wale walic i koleś miał by trapa. Co do kolesia to pokazał całkiem niezłe pvp ale tak naprawde zaduzo ludzi go ganiało żeby mógł uciec, gdzie kolwiek pobiegł dostawał soulfire.
10:38 GM Iscen on Pythera [2]: what was your motivation to become a tutor? 10:38 Ravix Tyred [70]: My eng ssux http://www.flogao.com/zygabudu |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Imho najlepsza okazje do trapa mieli w bramie Ab, braklo jedynie poison/fire/energy bomby.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Cytuj:
nie poruwnojcie do aradny, bo jakos bardzo mi nie zaimponowal, prawda ladnie mu szlo, ale popelnil kilka bardzo glupich bledow. pozatym to nie problem jebnac map clicka i czekac az reszta zostanie w tyle Ostatnio edytowany przez poreda - 10-10-2008 o 18:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 01 2008
Lokacja: Pszczyna
Stan: Aktywny Gracz
Imię: msrpedek
Gildia: dopiero wyszlem z ruka
Świat: Menera
Poziom: 8
Skille: 10/10
|
![]() @up
nie wyszlo Ci, kilka up kolega wyjasnil ze nie chodzil na mapclicku tylko 'sam' ![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: Chynchy Dolne
Imię: Kash Go We
Profesja: Elder Druid
Świat: Gdzies...
Skille: Rosna..
|
![]() Ten team co go gonil by nieograniety. Jak wlecial do Ab i wylecial to jak juz byl poza ab to oni sie dopiero skapli ze go tam nie ma. I zauwazylem ze zadko utamke zarzucal dopiero jak bylo goraco to zalaczal. a Tak to tylko exura gran i heya
![]() Ladna akcja dac takim typkom jak Aradna i ten koles powiedzmy po 150 master sorcu i takie kolesi z 5 to by rozniesli server ![]()
![]() ![]() Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. Albert Einstein |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Kluska_ziom, jesli jestes taki elo to cie uswiadomie ze sa specialne programy nie bede teraz z nazwami wyjezdzal ktore umozliwiaja modernizacje klienta we wszelaki sposob ja w rzeczy samej expiac automatycznmie zeby nie powiedziec botujac na dragach ze spawnami dl sam uzywalem takich patentow a ze botiero nie ruszy sie bo dziala na zasadzie map klick to takie cos sie sprawdza tam samo grajac na selenie na roznych battlach nie raz uratowal taki mapklik dupe z tego wzgledu ze no nie da sie przebiec samemu szybciej zmieniajac kierunki, a no i istnieje tez mozliwosc ze podczas gdy wpadal w ogien przechodzil w stan uzywania arrow keys
podczas mapclicku nie mozna sie manasowac ani rzucac run poniewaz powoduje to zatrzymanie sie postaci dlatego autor filmiku na desercie gdy mial tam 500many nie skupiał sie na manasowaniu tylko jak najszybszej ucieczce, nie chcialem sie rozpisywac ale niestety tak jakos wyszlo ze pare zdan (gdybym uzywal kropek) sie utworzylo |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Napisałem opinie o filmie - nic nie wnosi? Dobry żart. Uderz sie w głowe dziecko. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Cease & Sekkle
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 70
![]() |
![]() Hmm.. Ja zauwazyłem takie rzeczy:
- na pewno nie uzywal zadnego bota - biegal roznie.. raz tak raz tak.. zaleznie od sytuacji... - jest podobny do Aradny w umiejetnosciach.. takze zna dobrze mape, takze ma zimna krew itd - bardzo szybko i celnie ocenia sytuacje.. chodzi mi tu o to w ktora strone biec, kiedy walnac utamke a kiedy nie, nie zdarzyly mu sie zadne bledne exhausty.. - a jego najwieksza sila byly... time ringi ![]() edit1. - ten typ ktorego ubil to idiota. Gar~ kolejny raz dobrze ocenil ze ten typo to jakas masakra ze 120lvlem bo chociazby poruszal sie z taka predkoscia ze myslalem na poczatku ze to jakis 50 rp bo dobrze poczul sdka... gdyby nie wasze komentarze to bym nie wiedzial ze to 120 sork edit2 - aha jeszcze jedno ![]() Dodam jeszcze ze czasami mialem wrazenie jakby uzywal jakiego cheatu na predkosc ![]() ![]() W kazdym razie, ja mu gratuluje umiejetnosci, jest prawie tak dobry jak ja, heh ![]() jestem ciekawy kto nie zrozumie i mnie zbeszta za przechwalki ;< bless ![]()
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. ![]() ![]() ![]() ~Albert Einstein
Ostatnio edytowany przez Snagoth - 10-10-2008 o 21:51. Powód: edit2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Najstarsi górale tego nie wiedzą
Profesja: Paladin
Gildia: hot eh?
![]() |
![]() Cytuj:
Już możesz iść, żegnamy Cie ![]() Myśle że jakby nie było hotów, to on uciekłby, stracił pz i dał sobie spokojnie loga, no ale i tak dlugo sie trzymał. Szacun dla tego Pana ![]() PS. Ci Panowie którzy go tak ganiali, na prawdę powinni poćwiczyć na enfo, w ab on przez cały ich tim przebiegł, "na czołówe" wtedy na prawde zlamili, i jak ktoś już tam up powiedział, nie używali paraliżów, co było ich krytycznym błędem ![]()
Ostatnio edytowany przez Jorg Bruce - 10-10-2008 o 21:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2008
|
![]() no dobre ;D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
|
![]() oj przepraszam ! skanowalem tibiaCam, przed chwila sciagnolem, czy to jest jakis key?
Norman Virus Control Found W32/Smalldrp.ACPY
![]() Ostatnio edytowany przez Athun - 11-10-2008 o 11:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2008
|
![]() Ale ten 120 ms to pizda , brak pytan.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zawalił trochę za długo się bawił w Thais.
Jak już tam ktoś powiedział mógł uciec na molts nie znaleźli by go;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
|
![]() I tak zdedał.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zdedał czy nie, umie ocenić sytuację.
![]() Oglądałem już kilka podobnych filmików. Ten też miażdży. ;]
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() w trakcie ogladania filmu myslalem ze oni go gonia do teraz, no ale na koncu zgon ;[
swoja droga to film dobry dla tych ktorzy stracili swoje mapy tibii, a nie ufaja zadnym spakowanym;] |
![]() |
![]() |