|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2008
|
![]() Otoz mam pewien problem... Chcialbym sprawdzic mnostwo miejsc na Tibian Earth ale on jest PRZED 3 CZY MOZE NAWET WIECEJ UPDATE'OW. Kiedys obiecywaliscie ze bedziecie pracowac nad roznymi "zacofaniami" a tu K**** NIC!!! Chce sie w tym temacie dowiedziec (jak rozniez niektorzy z was korzystajacy kiedys z Earth'a) kiedy on bedzie zawieral miejsca a Up'a 8.3/ 8.31.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Blondynka
|
![]() Jak już zostało to na forum gdzieś napisane, tibia earth będzie całkowicie zmieniona (silnik, czy co tam jest), dlatego też uaktualnianie obecnej wersji nie ma sensu.
Kiedy będzie nowa? Nie mam pojęcia.
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Konin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Julera
Poziom: 25
Skille: 70/70
|
![]() Dziekuje. Ja tez tak sobie myslalam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2008
|
![]() Ok
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Taifun Palladyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
![]() Ale jeśli macie jeszcze jakieś sugestie i chcielibyście powiedzieć co mogłoby by być w nowym TE mozecie się podzielić uwagami ; P.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2008
Lokacja: Hamburg
Świat: Nebula
|
![]() A mozemy sie podzielic takimi uwagami jak zle miejsce??
Wydawalo mi sie ze takie tematy trafiaja do "Opinie i sugestie?" ![]() Niewazne czy oni to uaktualniaja czy nie, Tibia.pl i tak jest najleprza ![]() Zagladam na nia codziennie od 4 lat... Pamietam jak mnie skasowala wiadomosc ze niesa juz Supported Fansite haha ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
Miło mi także, że masz tak dobrą opinię o tej stronie ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2008
Lokacja: Hamburg
Świat: Nebula
|
![]() To moze zrobicie jakis taki spis odwiedzalnosci??
Mam na mysli ze pokazywalo by w "%" jak duzo osob odwiedza dane miejsce? Albo np. Miejsca do skillowania?? Tez mogli byscie pozaznaczac. ![]() Mogl bym w tym nawet jakos pomoc.. @EDIT Przepraszam za kolejnego posta, zamiast nacisnac Edytuj nacisnolem w cytuj :s @DOWN To moze niech w 3D zrobia?? hahaha... A tak na serio to mogli by zaznaczyc jakos Questy... Np: Dojscie itp. Ostatnio edytowany przez Hinzu - 14-10-2008 o 10:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() @Up
Hmmm ten spis odwiedzalnosci wątpię zeby wypalił. Raczej nie zdobędą takiej ilości informacji xD A z miejscem do skillowania też kiepsko, bo wszędzie można skillowac ![]()
![]() |