Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Arcania

Notki

Arcania Wydarzenia ze świata Arcania
Odpowiedz

Opcje tematu
stary 16-10-2008, 23:04   #601
Koszyk
Moderator

Koszyk's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Oj, Gali Gali nie wyczules ironi

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 17-10-2008, 00:04   #602
Cypeek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 07 2008
Lokacja: Szczecin

Imię: Snozi
Profesja: Elder Druid
Poziom: 103
Poziom mag.: 64
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dusia2505 Pokaż post
Hahaha!! Jestem z tego samego serva co Wy! I nie zadne non pvp! Hahaha w zyciu nie bede grala na non pvp! "a ty co ? kolejny kretyn z non pvp z choinki sie urwał i tutaj swoje mądrosci wypisuje ? precz na swoje non pvp jebany idioto ...:" a Ty co sobie myslisz? Kretyn? Hahaha! Jak nie wiesz o co chodzi to lepiej nic nie pisz bo sam z Siebie robisz "Kretyna" i prosze zwracaj sie jakos do kobiet.
Hahaha!! Zamknij juz morde.
Cypeek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-10-2008, 00:18   #603
Xr3
Zbanowany

Data dołączenia: 29 12 2007

Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SpoconyKrystyna Pokaż post
a ty co ? kolejny kretyn z non pvp z choinki sie urwał i tutaj swoje mądrosci wypisuje ? precz na swoje non pvp jebany idioto ...
Kiedyś, na pvp osiągnąłem ~4 razy więcej, niż ty osiągniesz kiedykolwiek. Nie znaczysz praktycznie nic. Lepiej wracaj wyłudzać plate sety marny pjonie.

Z doświadczenia wiem, że mnóstwo takich pachołków jak ty, na pvp w hierarchii serwera, ma co najwyżej stopień pariasa. Nikt się z tobą nie liczy i każdy tobą popycha. Taka jest prawda. Przestań się pysznić tym, że grasz na PVP, ponieważ "grać", a "osiągnąć" tam coś, to dwie różne rzeczy. Już sam twój styl pisma daje sporo do myślenia...

Ostatnio edytowany przez Xr3 - 17-10-2008 o 01:12.
Xr3 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-10-2008, 07:04   #604
SpoconyKrystyna
Użytkownik Forum

SpoconyKrystyna's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2008
Lokacja: Białystok

Świat: Arcania
Domyślny

Cytuj:
Hahaha!! Jestem z tego samego serva co Wy! I nie zadne non pvp! Hahaha w zyciu nie bede grala na non pvp! "a ty co ? kolejny kretyn z non pvp z choinki sie urwał i tutaj swoje mądrosci wypisuje ? precz na swoje non pvp jebany idioto ...:" a Ty co sobie myslisz? Kretyn? Hahaha! Jak nie wiesz o co chodzi to lepiej nic nie pisz bo sam z Siebie robisz "Kretyna" i prosze zwracaj sie jakos do kobiet.
Jestes takim kretynem że nawet nie umiesz
Cytuj:
cytowac
SpoconyKrystyna jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-10-2008, 07:23   #605
bemo
Użytkownik Forum

bemo's Avatar

Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz

Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
Domyślny

a ja lubie spoconego !!!!1

Cytuj:
Haha! Jak zobaczylam Twoja wypowiedz Thuygioshok padłam ze śmiechu. Z gory mowie, ze to co zrobiles jest zalosne i sam osmieszyles siebie. Na poczatek mowie zebys napisal ten swoj prawdziwy nick. Wyrecze Cie Keny Arakes. I tym straszyles-jak ty ja nazwales -"Lemaemaemaene Lena"( hahahahahahah ) "hunted". No i kazales jej placic 10k (haha zwala z tego na maxsa) Wogole dales wczoraj takie jazdy ze masakra. Widac ze jestes niewyzyty Tibijczyk. Btw co to Twoich kontekstow do nas (czyli mnie i Lenki oraz Olci).Nic mnie to ochodzi jak mnie nazywasz smarkaczu. Nie masz pojecia ile mam lat ani jaka jestem. Nie powiedziales tego w ryj to nie powiedziales nic!Btw zadne 14-letnie dziecko nie powinno wyrazac sie tak wulgarnie jak ty. Tym bardziej,ze piszesz na forum i obowiazuje tu kultura. Pozdrawiam wszystkich i zycze milej gry

jak jusz chcesz pisac po polsku, to staraj sie Felix ma 15 lat, ale Ty masz conajwytzej 17. co do nicku felixa wiedzielismy to od dawna wiec nikogo nie musisz wyreczac, pozatym jezdzisz felixa ze dawal jazdy, ok wporzo, znam go. ale twoim zachowaniem i odpowiedziami rowniez dajesz te jazdy =(

juz nie chce byc hamski(tak fayter, nie jestem hamski !) ale "Pozdrawiam wszystkich i zycze milej gry" na tym forum jest postrzegane jak to felix mowi, spuszczasz sie on face
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me.

bemko'
bemo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-10-2008, 07:52   #606
Thuygioshok
Użytkownik Forum

Thuygioshok's Avatar

Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Grudziądz

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cadix
Poziom: 132
Skille: ^był
Poziom mag.: 67
Domyślny

@ madzia dzikus bo wywnioskowałem z twojej wypowiedzi ze to ty.w pierwszych słowach mego listu chciałbym cie uświadomić ze mam 15 lat a nie14.pozatym te pisanie to twojej kolezanki hm zapytaj faytera on wie ze to mnie bawi poprostu.dopisze nie moge z tele
stary 17-10-2008, 07:55   #607
Thuygioshok
Użytkownik Forum

Thuygioshok's Avatar

Domyślny

Jestem na telefonie i skończyły mi sie znaki.a keny to moj ms na pk i na wlasnie takie pisanie.a co do niej to zabije ja
stary 17-10-2008, 08:19   #608
Picinhoxs
Zbanowany

Data dołączenia: 30 07 2007
Lokacja: Chełm

Imię: Remo clai
Gildia: Czysta
Świat: Danubia
Poziom: xxx
Skille: xXXx
Poziom mag.: 20
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xr3 Pokaż post
Kiedyś, na pvp osiągnąłem ~4 razy więcej, niż ty osiągniesz kiedykolwiek. Nie znaczysz praktycznie nic. Lepiej wracaj wyłudzać plate sety marny pjonie.

Z doświadczenia wiem, że mnóstwo takich pachołków jak ty, na pvp w hierarchii serwera, ma co najwyżej stopień pariasa. Nikt się z tobą nie liczy i każdy tobą popycha. Taka jest prawda. Przestań się pysznić tym, że grasz na PVP, ponieważ "grać", a "osiągnąć" tam coś, to dwie różne rzeczy. Już sam twój styl pisma daje sporo do myślenia...
Idioto jebany kogo obchodzi twoj styl gry i gowno mogles osiagnac pff kazdy w ormo ma kolo 5kk na roznych swiatach niektorzy po 20 inni wiecej i nie pierdol ze cos osiagneles...

Kazdy ciebie jedzie niby z ciebie taki pro gamer to powiedz kiedy byly plotki o zaczeciu robienia poi przez cip [mozesz powiedziec przez kogo nawet]

Wystarczy spojrzec ze jestes elo gracz ale jako stary tibijarz niepowinienes siedziec na durnym nonpvp bo przecierz grales od tibi 5.0 beta pewnie ;]]]]]]]]

zal ogolnie madzia dzikus tez wielka o 120 ms z it ooo ziomki ooooo moja fotka patrz ooooo jestes ladny oooooooo mozemy sie na rl spotkac ooooooooo moge pokazac ci moja nieruszana łechtaczke mozesz z nia zrobic co chcesz ooooo kuwa wpadlam plac alimenty w tibii raus
Picinhoxs jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-10-2008, 08:20   #609
Picinhoxs
Zbanowany

Data dołączenia: 30 07 2007
Lokacja: Chełm

Imię: Remo clai
Gildia: Czysta
Świat: Danubia
Poziom: xxx
Skille: xXXx
Poziom mag.: 20
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bemo Pokaż post

jak jusz chcesz pisac po polsku, to staraj sie Felix ma 15 lat, ale Ty masz conajwytzej 17. co do nicku felixa wiedzielismy to od dawna wiec nikogo nie musisz wyreczac, pozatym jezdzisz felixa ze dawal jazdy, ok wporzo, znam go. ale twoim zachowaniem i odpowiedziami rowniez dajesz te jazdy =(

juz nie chce byc hamski(tak fayter, nie jestem hamski !) ale "Pozdrawiam wszystkich i zycze milej gry" na tym forum jest postrzegane jak to felix mowi, spuszczasz sie on face
odpierdol sie od felixa omg co ci zrobil myslisz ze wbijesz lv bedziesz w it i same laski beda ci przy rt pomagacw blowjob
Picinhoxs jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-10-2008, 09:21   #610
Faytah
Użytkownik Forum

Faytah's Avatar

Data dołączenia: 09 04 2008

Imię: Pan Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: GoB~!~
Faytah ma numer GG 9161169
Domyślny

wy jednak zawsze bedziecie sie poslugiwac schematem:

Ja cie wyzwe -spoko
Ty mnie wyzwiesz -jestes szmata

gz... >_<

Lipka Felix
Ukryty tekst:

temat roku
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=212441
Faytah jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-10-2008, 12:32   #611
Dusia2505
Użytkownik forum

Data dołączenia: 16 10 2008
Lokacja: Poznan

Profesja: Elite Knight
Poziom: 81
Cool

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bemo Pokaż post

Ah. Dobra no comet. Z tego co tu widze wypowidaja sie na tym forum w Felixsa osoby ktore nie maja wiecej niz 15 lat i nie maja wiekszego poziomu niz 60 (pomijajac co do tej pory Faytera). A tak wogole wiesz co jak chcesz pisac na forum i to w obronie kogos Bemo to pisz z poprawna polszczyzna bo z tego co mi wiadomo to nie pisze sie "juSz" tylko "juZ".
Dusia2505 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-10-2008, 12:44   #612
ywemytus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 03 2008

Świat: arcania
Domyślny

Cytuj:
Ah. Dobra no comet. Z tego co tu widze wypowidaja sie na tym forum w Felixsa osoby ktore nie maja wiecej niz 15 lat i nie maja wiekszego poziomu niz 60 (pomijajac co do tej pory Faytera). A tak wogole wiesz co jak chcesz pisac na forum i to w obronie kogos Bemo to pisz z poprawna polszczyzna bo z tego co mi wiadomo to nie pisze sie "juSz" tylko "juZ".
pokaz cycki za pro!

btw: xr3, moze idz na swoje forum i tam sie wypowiadaj, bo jakos nic nie wnosisz tutaj?
ywemytus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-10-2008, 13:44   #613
Xr3
Zbanowany

Data dołączenia: 29 12 2007

Imię: Xeremon
Świat: Candia
Poziom: 140
Domyślny

Cytuj:
kazdy w ormo ma kolo 5kk na roznych swiatach niektorzy po 20 inni wiecej
Chyba dodałeś za dużo "k". Załóżmy, że mieli by tyle kasy. Jeśli tak, to skąd?

Cytuj:
Idioto jebany kogo obchodzi twoj styl gry i gowno mogles osiagnac pff
Jak cię nie obchodzi, to się "nie odzywaj", żeby brzydko nie powiedzieć, gdyż moderatorzy tutaj, to bardzo delikatne osoby, więc wulgaryzmy typu "d*pa", czy "k*rde" oznaczają wysoki poziom chamstwa u użytkownika.

Cytuj:
Kazdy ciebie jedzie niby z ciebie taki pro gamer to powiedz kiedy byly plotki o zaczeciu robienia poi przez cip [mozesz powiedziec przez kogo nawet]
Z tego co pamiętam, to Tibia 7.3~7.5. Pewna osoba jakimś cudem tam weszła, przez błąd w grze. Większość skryptów związanych z questem nie działała, ani nie było tam mobów (chociaż chodzą ploty, że był tam jeden Behemoth). Owy gracz, w pewnym momencie automatycznie padł, po wejściu na pewien sqm...

Cytuj:
Wystarczy spojrzec ze jestes elo gracz ale jako stary tibijarz niepowinienes siedziec na durnym nonpvp bo przecierz grales od tibi 5.0 beta pewnie ;]]]]]]]]
Kiedyś, po wielu sukcesach podwinęła mi się noga i zmęczony huntedami, wszedłem na Tibia.com, gdzie był news o powstaniu nowego serwera.
Cofnij się do góry, gdzie z tego co pamiętam, kilka razy wspominałem, na jakiej wersji zaczynałem grać.

Cytuj:
zal ogolnie madzia dzikus tez wielka o 120 ms z it ooo ziomki ooooo moja fotka patrz ooooo jestes ladny oooooooo mozemy sie na rl spotkac ooooooooo moge pokazac ci moja nieruszana łechtaczke mozesz z nia zrobic co chcesz ooooo kuwa wpadlam plac alimenty w tibii raus
Jak by wyskoczyła z dupką to pewnie chętnie byś potryskał co? Młode, jędrne ciało... Coś dla ciebie. W sumie by ci to na złe nie wyszło - odpoczynku od Tibii, nigdy za wiele.

Już mówiłem, zamontuj sobie sracz w pokoju, to kupy nie będą leciały do majt przynajmniej i mama oszczędzi na zużyciu wody. Hm?

Cytuj:
btw: xr3, moze idz na swoje forum i tam sie wypowiadaj, bo jakos nic nie wnosisz tutaj?
Nie.

Ostatnio edytowany przez Xr3 - 17-10-2008 o 13:49.
Xr3 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-10-2008, 14:17   #614
bemo
Użytkownik Forum

bemo's Avatar

Domyślny

mam wiecej niz 15lat, ba PRAWIE 17, jusz to byla ironia, no ale ty najwyrazniej i jej nie dostrzegasz, nie pisze poprawna polszczyzna, bo nie mam na to czasu.

picin@

pokaz mi post w ktorym jechalem felixa?powiedzial bym nawet ze go lubie i go bronilem
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me.

bemko'
stary 17-10-2008, 14:28   #615
Thuygioshok
Użytkownik Forum

Thuygioshok's Avatar

Domyślny

Cytuj:
szkoda ze mam 12x kina i 7x pala ale ok
a faytera znam od malego i wystarczy ze powiem 'zabij ta idiotke' i cie zabije, on dla mnie by poswiecil real life a moze i tibie nawet, ja dla niego to samo
a i co do stosunku do gry, to ja w przeciwienstwie do ciebie nawet 1 zl na nia nie wydalem, a ty ile juz paccow za rl kupilas? te, ktore dostalas na urodziny tez sie licza, ja mialem z 10 za gp, na pierwszy uzbieralem na faccu

Cytuj:
Jak by wyskoczyła z dupką to pewnie chętnie byś potryskał co? Młode, jędrne ciało... Coś dla ciebie. W sumie by ci to na złe nie wyszło - odpoczynku od Tibii, nigdy za wiele.
przeliczyles sie ona ma 1 fotke z rl i 39458340958 z Tibi :> kto tu manjak (mowie o fotka.pl)

Ostatnio edytowany przez Thuygioshok - 17-10-2008 o 14:43.
Thuygioshok jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-10-2008, 14:39   #616
bemo
Użytkownik Forum

bemo's Avatar

Domyślny

chwilke nowy post

Twoje IQ wynosi: 113
Dziękujemy za rozwiązanie testu.

Wynik IQ = 85 -115 – wynik przeciętny/średni. Dobrze. Twój wynik mieści się w grupie wyników średnich. Tak odpowiada ponad 65% Polaków. Rozwiązuj zadania, ćwicz pamięć i koncentrację, dbaj o odpowiednie warunki podczas testowania. Może możesz być jeszcze lepszy za rok?

Wynik IQ =115-130 – wynik wysoki. Świetnie. Widać, że zadbałeś o optymalne warunki podczas testowania. Gratulujemy!

bylem blisko ;p

bemko'
stary 17-10-2008, 14:49   #617
Lafa_elo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 10 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xr3 Pokaż post
Chyba dodałeś za dużo "k". Załóżmy, że mieli by tyle kasy. Jeśli tak, to skąd?
z magicznego worka bez dna Filusha
Lafa_elo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-10-2008, 14:53   #618
Filush_
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 04 2008

Domyślny

Cytuj:
Zawsze myślałem, że powinno się pisać "w ogóle" a nie "wogóle". Poza tym jak można pisać z poprawną polszczyzną? Nie lepiej samemu?
Filush_ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-10-2008, 14:57   #619
bemo
Użytkownik Forum

bemo's Avatar

Domyślny

hhehe d;ddd

bemko'
stary 17-10-2008, 15:05   #620
Gallanonim513
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 08 2007

Profesja: Sorcerer
Gildia: ormo
Świat: arcania
Domyślny

jednak w ormo sa popierdolce. Po chuj sie chwalisz ze ormo ma tyle i tyle kasy pomysl czlowieku, czujesz sie dumny z tego powodu? iz wyglosisz na forum ze kazdy ormowiec maaa wchuuuj kasy o czym to swiadczy? co moze pomyslec zwykly szary uzytkownik tego forum? no zastanowmy sie bo dla mnie przychodzi jedna mysl. Pozatym mielismy swoje chwile na arcanii te czasy juz minely (ale mam nadzieje ze sie to zmieni) prawda jest taka, ze nasze spoleczenstwo slynie z tego iz dopoki ktos osiaga sukces tak jakby bylo to w przypadku ormo jezeli wogle moge to tak okreslic to ludzie nas szanowali, gdy zostalismy "rozjebani" w paru akcjach przez IT. co sie pojawilo? cytuje "hahahaha ormo nooby""jebac ormo" " chuja mi mozesz" a wczesniej bylo tak, nie pokaze nicku tej osoby bo nie chce go zblaznic

12:28 Dark Yairobe [76]: lleave dragons 12:28 Dark Yairobe [76]: you have 5 mins 12:28 Dark Yairobe [76]: masz 5 minut zeby s*******ac
12:28[109]: spoko 12:28 [109]: jzu spadam
12:32 Dark Yairobe [76]: 12:28 [109]: nie ma mnie 12:28 Dark Yairobe [76]: dziekuje ;* 12:29 [109]: np

Nawet mozna pokazac inny przyklad bardziej realistyczny jakie jest nasze ukochane spoleczenstwo np. aktualne mniemanie o Borucu, jeszcze niedawno byl bohaterem a teraz? poczytajcie komentarze. Mam nadzieje ze wkoncu cos zrozumiecie
Gallanonim513 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 2 (zarejestrowanych: 0, gości: 2)

Opcje tematu

Zasady postowania