![]() |
#562 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Pytanie noobistyczne... ale pytanie
![]() Kiedy wysyłąmy list/parcel pojawia się on w depo. Ale jeżeli wyślemy np. 100 letterów??? Co wtedy? Przedmioty z depo zostają skasowane na żecz letterów? A jeżeli depo jest na full pełne... co wtedy? Coś znika? No i jeszcze pytanie... po co jest ta srebrna puszka "depo" w depo? Ja tam nic nei trzymam. Wszystko trzymam w lockerze ![]() ![]()
![]() |
#563 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Cytuj:
![]() |
#564 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 01 2005
|
![]() Mam jedno pytanko odnosnie gildi
![]() Jak ja bym chcial zalozyc wlasna gilde to co trzeba zrobic jesli to wogule morzliwe bo chcialbym zalozyc z kumplami nowa gilde i niewiemy co zrobic ![]() PISZCIE SMIALO ![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 12 2004
|
![]() Wiem, że pytania które zadam mogły się już pojawić(jesli tak jets to przepraszam), wiec podajcie link z odpowiedzija
![]() 1. Zamierzam wykupić pacc od jakiegoś czasu(jest to coraz bardziej realne), ale boje sie ze moge mieć key loggery(wprawdzie gram na moim aktualnym accouncie jzu pare miesięcy, ale wole byc ostrożny). Jak wykryć i skasować key logger? 2. Wczoraj zorientowalem się, że zapomnialem hasło do maila na ktorym mam account. Postanoiwlem go zmienić i wtedy okzazalo się, że trzebaczekać 30 dni ![]() Z góry dziekuje za odpowiedzi. Pozdrawiam ! |
![]() |
![]() |
#566 |
Guest
|
![]() Gram w Tibie od miesiąca. Jednak od kilku dni gdy pewnego wieczoru ni stad ni zowod wywalilo mnie z gry, nie moge sie dostac do niej spowrotem.Za kazdym razem jak sie loguje, po wybraniu postaci pojawia sie okno"cannot connect to the game server, error:connection timeout". myslalem ze to jest zwiazane z moja siecia(mam lana) lecz z internetem wszystko gra.wszystkich ktorzy moga cos na ten temat powiedziec prosze o pomoc, poniewaz tibia bardzo mi sie spodobala i chialbym dalej w nia grac.
|
![]() |
#567 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() @Black: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=1719 Następnym razem poszukaj sobie!
@Wierzbik Rycerz ![]() 1. Mówią, że kaspersky jest dobry... Najlepiej najpierw poszukaj sobie na www.google.pl 2. Maile, które dostaniesz będą miały charakter czysto informacyjny (chyba, że są jakieś naprawdę poważne problemy). Nie musisz ich potwierdzać. Po prostu kiedy już będzie pacc, logujesz się i jest git @lukaszbet1988: to, jak to opisujesz bliskie jest do problemu: zablokowany port Tibii przez admina sieci
#568 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 10 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Mam dręczące mnie od dawna pytanie...
Otóż czy w tibii występują jakieś morale czy coś w tym stylu? Pytanie to pojawiło sie u mnie kiedy jak grałem, zobaczyłem że czasami występują takie z 10 minutowe okresy "okropnego pecha" w których nie moge zabić nawet zwykłych, banalnych ghouli ![]() Może kiedy zagram na trąbce to by mi sie podniosły na jakiś czas morale i wtedy by były same besthity i bede mógł kozaczyć ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
eX Moderator
|
![]() Nie, formalnie nie występują... może im się generator licz losowych popsuł i dlatego tak miałeś? ;P
#570 |
Guest
|
![]() A ja mam pytanko bo jużcałkowicie zgłupiałem.
Czy Tibia jest darmowa ?? |
![]() |
#571 |
eX Moderator
|
![]() Tak. Możesz grać całkowicie darmowo. Płacisz za premmium account, gdy chcesz mieć dodatkowe przywileje w grze.
#572 |
Użytkownik forum
|
![]() Czy jets możliwe zamówienie pacca przelewem pocztowym(tak bylo by mi najwygodniej). Jeśli tak to kase przelewa się na jakies konto czy jak (nie znam sie zbytnio an zasadach funkcjonowania pczty polskiej). Plz o informacje na ten temat(czy to jest mozliwe,jak to sie robi, ile trzeba czkeać na pacc???)
ps. Czy zamawianie pacc'a opisane w pordniku "Pacc pocztą polska". Jest w pełni bezpieczne, bo wysylanie priorytetem kilka razy(z tego co wyczytałem z komentarzy) kończyło się nie odjsciem (na pczcie wykryli ze kasa jest w kopercie) Jeśli zanoobilem to sorki ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#573 |
eX Moderator
|
![]() Nie ma czegoś takiego jak przelew pocztowy...
Albo przelew bankowy, albo list polecony. Do jednego i do drugiego są poradniki i dyskusje w paru tematach. Poszukaj.
#574 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() Mam kilka glupich pytan ale mi sa potrzebne zeby byc lepszym graczem i uzytkownikiem FORUM TIBI PL( pozdrowienia dl was
![]() 1.Jak sie robi te grafiki w Windows Milenium 2. Jak sie Fake robi 3.I jak wstawic taki obrazek pod moim nickiem i nad tym sloneczkiem od gg i info o mnie ![]() ![]() ![]() chyba wiecie o co chodzi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CZEKAM NA ODPOWIEDZ
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Chessterr - 18-01-2005 o 11:17. |
|
![]() |
![]() |
#575 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2004
Lokacja: Julera \ Fibula Village 2
![]() |
![]() Bezpiecznie jest listem wartosciowym - tam odpowiadaja ci z kase w srodku... Albo kup na Allegro - robisz wplate na konto gostka i juz.
|
![]() |
![]() |
#576 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 01 2005
|
![]() SIEMKA MAM PALADYNA
![]() I POWIEDZCIE MI PROSZE CO JA MAM ZROBIC JEZELI EXPIŁEM SPOKOJNIE NA CYCACH I KOLES PODESZEDL I MNIE BLOKNOŁ I CO JA MAM Z TAKIM DURNIEM ZROBIC????????????????????I OCZYWISCIE CYC MNIE ZABIL. NA SZCZĘŚCIE WYPADŁ MI TYLKO BACKPACK I PROSZE CO MAM ZROBIC Z TAKIM DURNIEM I POWIEDZCIE MI CZY KTOŚ NA TO POMOŻE ODPISUJCIE MUJ EMAIL TOOO [email protected] i piszcie jak najszybciej plz.. |
![]() |
![]() |
#577 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#578 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2004
Lokacja: Julera \ Fibula Village 2
![]() |
![]() Kupno wyglada tak jak przy priorytetem tylko ze wypelnia sie troche "bardziej rozwinięty" druczek z informacjami o wartosci. Kase musisz wkladac do listu przy pani w okienku - ona daje stempel i pisze wartosc przesylki (w $ i PLN) i jest to suma na jaka ubezpieczaszzawartosc jesli zginie list to masz odszkodowanie za list + za zawartosc. Różni sie takze troche koperta - powiedz na poczcie ze chcesz do listu wartosciowego. Druczki to juz ci pomoga wypelnic ale w sumie jest to latwe - wystarczy umiec czytac
![]() O listach wartosciowych ich zabezpieczeniach itp oraz cennik znajdziesz tutaj |
![]() |
![]() |
#579 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 01 2005
|
![]() Mam takie jedno pytanko poco sa te patelnie, lyzki czy mlotki itd bo niewiem poco one sa
|
![]() |
![]() |
#580 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj: