|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#3761 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() No to wiem dlaczego dzisiaj tak spamujesz, nic sie nie bój i tak cię przewyższe.
Black Lagoon mimo że nie ma fabuły jest naprawdę świetny, akcja po prostu wymiata, polecam wszystkim którzy nie widzieli.
|
![]() |
#3762 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() obejrzalem 1szy odc. 3ciej serii ZnT i zaczynam sie bac czy ogladac dalej
![]()
![]() |
#3764 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Net! (dzis bibliotekę szkolną zamknęli o 14)
@shiz mnie te gagi normalnie rozwalają ... @corgar (1) nie nie zamierzam sie przebrac za macke, chociaż na animatsuri był transparent "SAVE TENTACLES!", myslałem o Death The Kid'zie z SE @corgar (2) Tak OP roxi,ale dla mnie tylko do zakończenia alabasta arc ja tam anime oglądałem... @corgar (3) jeszcze 300+ i a mnie przegonisz ; D JEDZ! BĘDZIE FAJNIE! (macki zostawię w domu i inne seks zabawki też) YAY! @otakuma jedz! frizz tez jedzie! bedzie fajnie! ty ja frizz pusty kibel na konwencie....
![]() |
![]() |
#3765 |
Moderator
|
![]() @UP
Przerazasz mnie ![]()
![]() |
#3766 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() No Rayza czasem potrafi być straszny.... co do kabiny.... :3 No teraz to mnie przekonałeś. Jade na 99%. 1% to brak kasy. A 300km na piechotę nie przejdę.
@Otakuma: Nigdy mnie nie przegonisz! Never! You cannot pass! Niech żyje republika! Nipah! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3767 |
Użytkownik Forum
|
![]() oj koszyk, to nawet nie była 1/1000000~ moich umiejętności ^^ ty nawet ze mną na gg nie gadałeś... z otakumą też ale to inna sprawa hrhrhrhr....
![]() |
![]() |
#3768 |
Moderator
|
![]() Zastanawiam sie czy to dobrze czy zle...
![]()
![]() |
#3769 |
Użytkownik Forum
|
![]() spytaj sie ich.... tych co uszli z życiem moim tentaclom a zwłaszcza frizzowi ktory zabił tentacla xxl
![]() |
![]() |
#3770 |
Użytkownik Forum
|
![]() spamjery...
@topic Ja..ja mam takie nietypowe pytanko...Może który będzie wiedział... No bo... ten... w Japoni, to już wiem, że w szkołach są mundurki, ale ten... chodzi mi o przebrania na WF! czy to też prawda?... Chodzi mi o strój dziewczyn, szczególnie dolną część!^^
![]() |
![]() |
#3771 |
Użytkownik Forum
|
![]() że woot?
az takich zboczonych pomysłów to ja niemam ale raczej tak w Polsce nie będzie a u nich jest
![]() |
![]() |
#3772 | |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() Na tą chwilę tylko młodszych zdjęcie znalazłem. Na WF-ie mają ubrania typu Unisex. ![]() ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Skończyłem Antique Bakery - mimo pierwszych uprzedzeń po połowie odcinków, muszę powiedzieć, że anime godne uwagi, mimo boys-love. Ostatnio edytowany przez DDoS - 24-11-2008 o 18:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3773 |
Użytkownik Forum
|
![]() mlodszym by to nie dawali bo by to pod pedofilie podchodziło ; D
a u starszych ; D....kto wie.... czy niema takiego urzędnika jak dyrektor w To love-ru : p... @sam ![]()
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 24-11-2008 o 18:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3774 | |
Born in Hell
![]() |
![]() Cytuj:
Japaniec odpowiedział ![]() "They were wearing it until 10 years ago." Ktoś tam uznał to za niecenzuralne i wprowadzono stroje Unisex, jak wyżej dałem. ------------------------------------------------------------------------------------------------------ @Rayza - anime z polskimi napisami, ajjjjj. Nie lubię tego widoku, za dużo razy widziałem (polskie suby) lub słyszałem (polski dubbing) totalnie spapraną robotę - tak to jest gdy tłumaczone są z japońskiego na X język - a potem na polski. ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Hmm nie wiem za co się zabrać teraz z tego co mam - Clannad, Gunslinger Girl, Spice and Wolf, Strike Witches TV Ostatnio edytowany przez DDoS - 24-11-2008 o 18:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3775 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
![]() |
![]() @Corgar
Patrząc na tępo spamowania, to żadne bariery ani czary voodoo nic ci nie pomogą, jedynie mogą opóźnić to co nieuniknione. @Rayza Jak już wiele razy mówiłem wszystko zależy od Corgara. Propozycja kibla bardzo kusząca, tyle że do jednej kabiny wszyscy sie nie zmieścimy ![]() Ja wiem że tentacle nie są zbyt sympatyczne, ale żeby je od razu zabijać, toż to barbarzyństwo. One też mają swoje uczucia. SAVE TENTACLES!!! Corgar jeszcze raz usłyszę o takim incydencie i spotkamy sie w sądzie.
![]() |
#3776 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja tam tylko z polskimi SUBami bo bez nich to nie idzie ;< Moje umiejętnści w j. angielskim są dość nikłe, więc wolę sobie tak obejrzeć. Tak, wiem, że podszlifował bym język. Niespecjalnie mi zaleźy ;p
tylko "Tekken Anime" oglądałem po angielsku, polskich subów nie było ;< DDoS Za GG się zabierz, boski jest. Serio.
Wróciłem. Ostatnio edytowany przez Zasalamel - 24-11-2008 o 18:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3777 |
Born in Hell
![]() |
![]() Ja powoli łapie już co mówią po japońsku, ale to i tak za mało by oglądać bez subów
![]() ![]() Wiem już co obejrzę coś, krótkiego - Yotsunoha - 2 OVA. @Zasalamel - ta, bardzo polecane anime, jedyny problem do dostępność odcinków 7-13 z drugiej serii Il Teatrino, w pracy mam link do wersji RAW (torrent z znikomą ilością s i p) Ostatnio edytowany przez DDoS - 24-11-2008 o 18:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3778 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ddos
ja specjalnie dałem ten obrazek i te pol. suby bo fajny tekst i fajny obrazek jest.... i biez spice and wolf na początek @otakuma nie martw sie, ty i corgar sie zmieścicie jak wezmę kamerę,i będę filmował albo pewien obrazek ujrzy swiatło dzienne =] Macki maja u mnie azyl BO JAM JEST HENTAI MASTER!
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 24-11-2008 o 19:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3779 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@ Wiecie jak zrobię? Biorę laptop do kolegi, podłączę neta od niego, włączę kilka odcinków anime, poczekam, aż się załadują, odłączę neta i mogę zanieść laptopa, a anime (już załadowane) da się obejrzeć^^
![]() |
![]() |
![]() |
#3780 |
Born in Hell
![]() |
![]() Ja mogę na razie tylko Inuyasha, leniwie nie chce mi się dysku (zew.) odłączyć od laptopa i podłączyć do PC, wole te 2 odc. OVA przenieść PanDrivem, tylko gdzie on jest ...!!
|
![]() |
![]() |