| 
 | |||||||
| Notki | 
| Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  27-11-2008, 00:05 | #2 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 24 02 2008 Lokacja: PYRLANDIA Posty: 282 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Elite Knight Poziom: 165 Poziom mag.: 8 |   Idź na wolfy, beary zbieraj z nich fooda jedz go i spamuj czarami to Ci będzie wzrastaĆ, albo mozesz uzbierac ile sie da i postaw PRZED dp i tam spamuj.. 
				__________________ JA JESTEM TEN ZUYYY xD | 
|   |   | 
|  27-11-2008, 00:06 | #3 | 
| Guest Posty: n/a |   hehe tak powiem ci wpisujesz sobie : exivamagiclevelup i juz masz xD a tak na serio sa poradniki nigdy nie miej fulla many zawsze bedz najedzony mozna mana potiony wykorzyustac soft bootsy i ringi ale [nie wiem tego tylko przypuszczam] chyba cie nie stac na takie rzeczy | 
|   | 
|  27-11-2008, 00:30 | #4 | 
| Guest Posty: n/a |   A nie ma jakiegos szybszego sposobu z tym jedzeniem i spalaniem many ?? | 
|   | 
|  27-11-2008, 00:53 | #5 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 14 01 2008 Lokacja: Pszczyna Posty: 270 Stan: Aktywny Gracz Imię: msrpedek Gildia: dopiero wyszlem z ruka Świat: Menera Poziom: 8 Skille: 10/10 |   ta jest, kup duzo bp manasow, zuzywaj cala mane, i uzupelniaj az Ci wkoczy pozadany mlvl | 
|   |   | 
|  27-11-2008, 07:53 | #6 | 
| Użytkownik Forum |   no nie wiem czy poczatkujacy tibijczyk z 15 lvl moze sobie pozwoli na kupowanie bp mf ... radze zbieraj fooda z dwarfow i czaruj co popadnie .. 
				__________________ Poprostu ja .. nic wiecej  Fucking Power Abuster -.- Fucking Noobs -.- Fucking pk Ave for good player's ! Cos ci nie pasuje ? czujesz cos do mnie ? napisz notke ! | 
|   |   | 
|  27-11-2008, 13:58 | #7 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 26 11 2008 Lokacja: Kę3n Wiek: 34 Posty: 66 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Elite Knight Świat: Aurea Poziom: 42 Poziom mag.: 6   |   Wbij 25 lvl (bedziesz mogl summonowac) i znajdz jakiegos knighta, ktory zaplaci ci za skillowanie na zsummonowanym przez Ciebie np ghoul'u. Znajdzcie sobie miejsce gdzies kolo wody. Ty bedziesz sobie lowil ryby i wbijał mlvl, a kmiot jeszcze Ci zapłaci za to, ze może skillować.   
				__________________  Ukryty tekst: 
 Ukryty tekst: 
 | 
|   |   | 
|  27-11-2008, 14:08 | #8 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 25 11 2008 Lokacja: Warszawa Wiek: 42 Posty: 60 Stan: Aktywny Gracz Imię: Rujewit Profesja: Knight Gildia: Yalahu Dranks Świat: Nerana Poziom: 39 Skille: 70/70 Poziom mag.: 5   |   Tak jak osoby piszące przede mną tak i ja doradzam abyś, uzbroił się w odpowiednią ilość pożywienia jak również mana potionów. Na Thais jest bardzo dobre [ moim zdaniem ] miejsce do zarobienia paru gp na mana potiony [ w twoim przypadku ], na południe od miasta są minotaury, bardzo wiele osób po prostu tylko je zabija dla skóry bądź expa nie biorąc tego co jest w minotaurach. Dlatego są momenty, że jednym "kursem" można zarobić gp. Blokujesz Hardka nieopodal , zbierasz mace, plate shieldy i zanosisz do niego i sprzedajesz. W godzinę, jeśli będzie wszystko ok, zarobisz około 1-1,5 k i będziesz miał na mana potiony. 
				__________________ "Contra negantem principia non est disputandum" Mistrz Świata : 08:50 Pixel Fighter [60]: "nie chodze do szkoly bo i tak bym niezdal ; ( a tak to przynajmniej level urosnie" 19:59 Horelix [8]: 19:59 Horelix [8]: Wezcie zrobcie cos w tym ab prosze sorry ze po polsku ale tu botterow wiecej niz trolli 19:59 Please wait patiently for a gamemaster to reply. | 
|   |   | 
|  27-11-2008, 16:07 | #9 | 
| Użytkownik Forum |   Nie używaj hp potion, tylko mn potion i sie exuruj... prosta sprawa. Jak sprzedajesz i stoisz w depo... to lepiej wyjsc przed i robic runy lub poprostu na sucho wypowiadac czary. | 
|   |   | 
|  27-11-2008, 18:11 | #10 | 
| Użytkownik Forum |   nie namawiam do złego ;d ale kup od jakiegoś kolegi trochę kasy jak nie masz ; o  i manasami do 40 potem to już sam Ci powoli będzie rósł 
				__________________ Kod: "We francuskim ruchu oporu patrzenie na pluton egzekucyjny uważano za honor, a największym męstwem był uśmiech w momencie strzału"  Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA. | 
|   |   | 
|  27-11-2008, 21:26 | #11 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 10 08 2008 Posty: 562 Stan: Na Emeryturze |   Expij w dzien botuj w nocy , somthing else? | 
|   |   | 
|  28-11-2008, 04:43 | #13 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 25 11 2008 Lokacja: Warszawa Wiek: 42 Posty: 60 Stan: Aktywny Gracz Imię: Rujewit Profesja: Knight Gildia: Yalahu Dranks Świat: Nerana Poziom: 39 Skille: 70/70 Poziom mag.: 5   |   Co kraj to obyczaj ... Tak samo z ludźmi. Jak widzisz, każdy ma inny sposóbi styl gry. Z własnego doświadczenia powiem Ci, że najlepiej jak przeczytasz pare poradników, nastepnie sprawdzisz który sposób odpowiada Tobie najlepiej i znajdziesz swój rytm.  Pozdrawiam i życzę miłej gry oraz dobrej zabawy 
				__________________ "Contra negantem principia non est disputandum" Mistrz Świata : 08:50 Pixel Fighter [60]: "nie chodze do szkoly bo i tak bym niezdal ; ( a tak to przynajmniej level urosnie" 19:59 Horelix [8]: 19:59 Horelix [8]: Wezcie zrobcie cos w tym ab prosze sorry ze po polsku ale tu botterow wiecej niz trolli 19:59 Please wait patiently for a gamemaster to reply. | 
|   |   | 
|  28-11-2008, 17:52 | #14 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 18 11 2008 Posty: 110 Profesja: Master Sorcerer Świat: Galana |   ng/blackd, dla mniej wymagających TA, stawiasz na nocki, masz zysk z run i mlvl rosnie. Chyba kazdy normalny tak robi ;< | 
|   |   | 
|  28-11-2008, 18:01 | #15 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 03 01 2006 Lokacja: Tchais Posty: 785 Imię: Wychowawca Profesja: Elder Druid Gildia: Zwolennicy emoty ";<" Świat: Celesta Poziom: 27! Skille: wielkie Poziom mag.: He |   A najlepiej idz na jakies bugi/raty/snejki, sciagnij eq (swoje ultra itensy ktore nosisz) i idz sobie na dwor. Za ten czas mlvl powinien ci wskoczyc o 2 levele!!! 
				__________________ Jeśli powyższy post w jakikolwiek sposób łamie regulamin forum to śmiało zgłoś go moderatorowi. Ja dostanę punkty, które później wymienię na nagrody a ty będziesz miał satysfakcje z wypełnienia swojego obowiązku. | 
|   |   | 
|  29-11-2008, 09:31 | #16 | 
| Użytkownik Forum |   Own3d nie wsciekaj ludzi ... i pomyslec ze koles ma 112 lvl ... coz niektore nooby sa h lvl'ami ... 
				__________________ Poprostu ja .. nic wiecej  Fucking Power Abuster -.- Fucking Noobs -.- Fucking pk Ave for good player's ! Cos ci nie pasuje ? czujesz cos do mnie ? napisz notke ! | 
|   |   | 
|  29-11-2008, 10:24 | #18 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 03 11 2008 Lokacja: Konin Wiek: 30 Posty: 133 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Paladin |   ściągnij sobie TA i postaw chara w jakimś bezpiecznym miejscu, najlepiej w okolicach paradox tower   ustaw sobie żeby ciągle ci spamował exive na ciebie albo utevo lux czy coś  co dziennie po 5 mlvli ci wskoczy dopóki nie wbijesz koło 22  ale najlepiej to na expie mlv idzie tylko pilnuj żebyś nie miał full many | 
|   |   | 
|  29-11-2008, 17:18 | #19 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 01 2007 Lokacja: u ciebie Posty: 1,150 Stan: Zbanowany Profesja: Elite Knight |   hackuj ludzi> kase z kradziezy kup potionki>  pij az brzuch rozboli i spellaj sexure 
				__________________ Zarejestruj sie tutaj! PAcc za fasole! Setki osob juz dostalo !!/ Cytuj: 
 | |
|   |   | 
|  29-11-2008, 20:51 | #20 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 21 07 2007 Posty: 306 Stan: Na Emeryturze Profesja: Sorcerer Świat: Secura Poziom: 90 |   Na wyższym lvlu po prostu expij z manasami ale teraz to exura przed dp. Możesz rybki łowić albo z rotów wynosić mięso. | 
|   |   |