|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#6422 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6423 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bo? Jezeli taki ktoś mieszka np. w Poznaniu i jest kibicem Lecha to nie może być zarazem kibicem L'poolu czy ManU?
No właśnie. ![]()
![]() Signed, Arfyd. ___________________________________________ Ostatnio edytowany przez Arfyd - 13-12-2008 o 18:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6424 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 12 2008
|
![]() Mam zaczac wymieniac sukcesy Realu i sukcesy Barcy? Klub to nie tylko tu i teraz, lecz takze jego historia. Dlatego Real jest najlepszym klubem swiata. Niekoniecznie aktualnie najlepiejgrajacym. A to czy w tym sezone Barca bedzie lepsza to sie jeszcze okaze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6425 |
Użytkownik Forum
|
![]() To, ze 3-4 kolejki przed konca wyjda przed barce i to utrzymaja nie swiadczy o tym, jak dobrze graja. Swwiadczy to o tym, ze maja szczescie i fuksem sie udalo. Wg. mnie od poczatku do konca trzeba grac a nie liczyc na fuksa. Nie na tym pilka polega.
![]() |
#6426 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() W Polsce się urodziłeś i żyjesz, więc to logiczne że możesz być fanem drużyny z Polski.
Dobra pieprzyc, troche się czepiam, ale to też kwestia różnicy "sympatyka" od "kibica". Wspomnieli o lidzie włoskiej w tvp!!1111111oneoneoneone: "Nie ważne, czy oddałeś serce za Manchester czy Juventus, dziś liczy się Real lub Barcelona" to i relacja przez neta z c+ przekonalo mnie do obejrzenia Gran Derby.
![]() |
#6427 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
|
![]() Wlasnie tak sie zastanawiam czemu nie mowia nic o serie a w tvp, sa jakies inne smieszne ligi, a ligi wloskiej nie ma??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6428 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gadasz głupoty.
![]() |
#6429 |
Użytkownik forum
|
![]() Tak, ale twoim tokiem rozumowania mozna powiedziec ze Real jest ciagle genialny, tylko ma pecha z powodu kontuzji. Aktualnie maja chyba 11 zawodnikow kontuzjowanych, od poczatku sezonu jest mniej wiecej podobnie.
#mecz coraz bardziej wyrownanie, ale poczatek byl zdecydowanie na korzysc Barcy. Messi ogolnie robi z obroncami co chce. Ale jeszcze zobaczymy, Real juz tez mial 2 dobre okazje : ) Ostatnio edytowany przez Exo2 - 13-12-2008 o 22:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6430 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() komercja, a mylisz ze czemu od paru dni mowia o CWIERCFINALE klubowych MŚ, a od tego sezonu o PLH i PLK? troche to przykre...
![]() |
#6431 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2008
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Profesja: Elite Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 174
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Sneijder schodzi już w 35 minucie o.O
Wrażenia po pierwszej połowie? Oczekiwałem więcej po Realu. Szybko tracą piłkę, posiadanie 75% do 25% mówi samo za siebie. Chociaż najlepszą sytuację to miał Drenthe. Mam nadzieję na bramki w drugiej połowie ![]() Ostatnio edytowany przez Xevez - 13-12-2008 o 23:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6432 |
Użytkownik forum
|
![]() ja wogole jakos tego Drenthe nie trawie, robi zamieszanie ale nic z tego nie wynika
aff :< Real z minuty na minute gral coraz lepiej dobry prognostyk na przyszlosc. Ostatnio edytowany przez Exo2 - 14-12-2008 o 00:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6434 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2008
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Profesja: Elite Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 174
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() No i GB zakończone zwycięstwem Barcy : )
Świetny mecz Toure, Messi trochę bez formy... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6435 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2008
Lokacja: Siemianowice Śląskie
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() Mimo Przegranej Barca nie była taka straszna jak sie wszyscy napinali...
No ale Wynik sie liczy, Brawa do Casillass'a no i Zapraszamy na Bernabeu : ) : ( Ostatnio edytowany przez Hanndo90 - 14-12-2008 o 00:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6436 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() yhy aha yhy yhy Barca jeeeest gorąąąąca yhy yhy... lalalallaala
![]() ![]() oglądając mecz miałem wrażenie, że Ramos sie wiedział, że nie ma szans wygrać z Barcą i zagrali defensywnie licząć na kontrę... gdyby Drenthe strzelił mogłoby się im powieść, ale Valdes <33333333333333333 yhy yhy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6437 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6438 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie wiem czy też mieliście takie wrażenie, że druga bramka to z winy Casilliass'a ? Gdy patrzyłem na to podanie to byłem pewny, że wyjdzie i spokojnie wyłapie tą piłkę. A może już nie chciał wychodzić z bramki, po sytuacji z Eto'o ? ;P
![]() Signed, Arfyd. ___________________________________________ Ostatnio edytowany przez Arfyd - 14-12-2008 o 10:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6439 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() A widzieliście wolnego Giggsa? Jestem załamany...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6440 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
|
![]() |
![]() |