|
|||||||
| Notki |
| Rookgaard Kliknij tutaj, aby zobaczyć tą grupę |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Bełchatów/Reading
Stan: Niegrający
Imię: Eldryzif
Profesja: Rookstayer
Świat: Calmera
Poziom: 74
|
Będzie śmieszniej na Rookgaardzie.
Mianowicie... Nowy wygląd wolfów: ![]() Nowe położenie młynów i zmniejszenie Rookgaardu: ![]() Limit bankowy: ![]() I filmik... dobił mnie nowy Rook. http://pl.youtube.com/watch?v=VC4N9YKocwk Dawać more jak macie.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2007
Stan: Na Emeryturze
|
Limit bankowy? oO Bezsens... A o co chodzi z tym zmniejszeniem Rooka?
Edit. Ehh już widzę ocb... Ostatnio edytowany przez Anitaaa - 02-12-2008 o 20:51. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2007
Lokacja: Olkusz
Imię: Pethaf Rookstayer
Gildia: Nie jestem członkiem, ja go mam!
Świat: Titania
Poziom: 32
|
Pewnie usuną łany zbóż, które poza robieniem w nich kręgów (znaki od obcych tibijskich cywilizacji, które pewnego pięknego dnia, kiedy to Cipsoftowi skończy się kasa, nadleci z tibijskiego nieba cała flotylla statków kosmicznych w 2D) na nie wiele się przydawały. No chyba, że ktoś naprawdę lubił ten nie pokrojone bagiety w dużej ilości ;]
Ostatnio edytowany przez Pethaf - 02-12-2008 o 21:03. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
|
Depo chary wrócą do łask, żeby trzymać platynki. ^^
Mam na myśli to, że odległość między młynem, a Tomem będzie mniejsza.... jednakże przeglądając filmik Colina widzę PACC Area zwiększony (kasa plx?) i nowy spawn. Nie znam reszty, ale podobno mniejszy (z tego, co mówią na SB na R.pl). Ach... dochodzi nowy potwór, uwaga.... tadadadada - cat! xD @down Gorzką kawę trzeba słodzić, co nie?
Ostatnio edytowany przez Hakuoh - 02-12-2008 o 21:15. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Jawor
|
Cipsoft kino normalnie robi
![]() jama z rabbitami ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2006
Imię: Ameriov Rookstayer
Gildia: Vampires
Świat: Isara
Poziom: 70
Skille: 96 Fish
|
Depozytować sie nie da- no ok.
Ale zamiana na cc + to wszystko co mamy w banku pozostanie eh? |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
|
Cip chce nas pozamykać w klatach, zostawić same koty do zabijania a potem zabrać pieniądze i zabić!
![]() To jest zły sen ja chce się obudzić! ![]()
Śmierć jest niczym, ale życie jako pokonany i niesławny jest śmiercią codzienną. Nie ma honorowej drogi do zabijania, nie ma szlachetności w niszczeniu. Ten kto ma tysiąc przyjaciół, żadnego z nich nie szanuje, a ten kto ma jednego wroga spotka go wszędzie! Wszystkie wojny są wojnami domowymi, ponieważ wszyscy ludzie są bracmi. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 13 06 2008
|
To już zaczyna robić się żałosne.
Ciekawe jakby się czuli, gdybyśmy odkroili im połowę ich domów ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2008
Lokacja: Bydgoszcz
Świat: Harmonia
|
Żałosne to jest to, że pomimo wielu propozycji nie zrobili NIC by zabezpieczyć klienta przed ingerencją... i prostym pisaniem bottów (jutro wieczorem botty back online)
![]()
SETI@home - troche mądrzejsze wykorzystanie komputera ![]() (Lekko zdezaktualizowane) Linux a Projekt GNU (przeczytać i zapamiętać do końca życia!) "And then, something happened. I let go. Lost in oblivion. Dark and silent and complete. I found freedom. Losing all hope was freedom."
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
|
Dali nowy outfit dla PACCa?
|
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2008
Lokacja: Bydgoszcz
Świat: Harmonia
|
Nie
![]() Po prostu uruchomiłem mojego proof of concept "botta" z pierwszej wersji Tibii wydanej na GNU/linuxa. Zaskoczył mnie fakt że po raz kolejny nauczył się nowego klienta. Czyli 0 (słownie zero) zmian od zaplecza. Nie ukrywam że jestem 'trochę' tym załamany, bo widziałem propozycje i ile ludzie włożyli pracy w naprawdę dobre pomysły w tej kwestii.. Myślę że dało się całkowicie zlikwidować aktualną metodę "grzebania" w Tibii, a co za tym idzie na jakiś czas wyłączyć botty. No cóż, może jeszcze parę updatów musi 'upłynąć'... parę bugów wykorzystanych... paru GM 'hakniętych'... Może czas zacząć myśleć o sofcie który umożliwi uczciwym graczom udowodnienie tego. Bo jak do tej pory wyzywanie się wzajemnie od botterów nie przynosi efektów.. Może Cipsoft zobaczy że jednak można. ![]()
SETI@home - troche mądrzejsze wykorzystanie komputera ![]() (Lekko zdezaktualizowane) Linux a Projekt GNU (przeczytać i zapamiętać do końca życia!) "And then, something happened. I let go. Lost in oblivion. Dark and silent and complete. I found freedom. Losing all hope was freedom."
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik Forum
|
@<hmm>
Cipsoft od dłuższego czasu próbuje zrobić coś, byle by było, żeby "się nie czepiali, że się opieprzamy". Likwidowanie kurczaków czy inne takie podobne - IMHO to nie jest dobra droga. @edit Co to za outfit ma Lesiu?
To pisałem ja, Marcin bez 24. __________________ Ostatnio edytowany przez Marcin24 - 16-12-2008 o 19:12. |
|
|
|