| 
 | |||||||
| Notki | 
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  24-01-2005, 15:05 | #1 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 20 01 2005 Lokacja: Gliwice Posty: 32   |  Pytanie dotyczace domku pomocy! Witam... mam bardzo powazne pytanie... kupilem dzis domek w ankrahmun i mimo to ze nalezy do mnie to jakis poprzedni gosc spi na luzku... nie wiem jak tego goscia wywalic prosze pomocy       Dzieki z góry  
				__________________                                TIBIA, i nie zmienia sie nic (procz lvl, skili, m lvl eq i ocen w szkole  )                                 | 
|   | 
|  | 
|  24-01-2005, 15:17 | #2 | 
| Użyszkodnik Data dołączenia: 05 02 2004 Lokacja: Festung Breslau Wiek: 36 Posty: 4,597 Stan: Początkujący Imię: Vanhelsen Profesja: Druid Gildia: Inner Circle Świat: Auchindoun Poziom: 80 Skille: LW/Skin Poziom mag.: 2k   |   Jak się nie myle, to koleś po zalogowaniu się wyskoczy przed chatke   
				__________________ Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" | 
|   | 
|  24-01-2005, 15:18 | #3 | 
| eX Moderator Data dołączenia: 19 10 2003 Lokacja: z zarzecza Posty: 1,091 |   kliknij na nim mysza prawym lub zrob use 
				__________________  | 
|   |