|
|||||||
| Notki |
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#10602 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2007
Lokacja: Elbląg :)
|
nom nie udowodnie ci bo nie robie ss z rozmow z twoim bratem
![]() a ze passy do mojego acc mial ziomek z luminery to prawie wszyscy wiedza ;] |
|
|
|
|
|
#10603 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2007
Stan: Na Emeryturze
|
a skąd wiesz ze z bratem a nie z siostra albo z babcią ? widzisz nie masz pewności co do tego i dlatego tak mówisz ;D
patrz ja nie wiedziałem ze ktoś miał twoje pasy, jakbym wiedział to zapłaciłbym mu nawet i 10kk za zrookowanie twojego żałosnego chara. |
|
|
|
|
|
#10604 |
|
Użytkownik Forum
|
nie lubisz mnie? :<
skad wiem? bo rozmawialem? ty zemna nie gadasz a drugi owner bardzo chetnie :> |
|
|
|
|
|
#10605 |
|
Użytkownik Forum
|
po prostu jesteś dla mnie zwykła szmata, której nawet szacunku nie trzeba okazywać... oj naprawdę baaaardzo dużo tych rozmów było, większość czasu miałeś u mnie ignora, możne rozmawialiśmy 2 razy od pory w której mnie ojebales
![]() |
|
|
|
|
|
#10606 |
|
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#10607 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2007
Lokacja: Lidzbark
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Shadow ofc
Profesja: Elder Druid
Świat: Luminera
Poziom: 156
Skille: 27
Poziom mag.: 75
|
@safi
naprawde miałeś haka czy jołk? @tadi ......................>.......................... @Silver - X to silver xavi? o ja pierdole to ty oprócz zaznaczania atak umiesz pisać na forum xd?! ![]() edit: naucz tego reszte gildi xd edit2: masz denny avatar xd @velder xDDD wczoraj w nocy jechałem pepe żego zabijesz z tadim tak się obsrał że przyszedł do mnie na respa Tinaq rev~~ z ekipa xd ![]() ![]() ss chyba mam na 2 kompie ![]() ![]() PIRACI Z KARAIBÓW ROXXX kapitan Shadow Sparrow Ostatnio edytowany przez Lumineros - 24-12-2008 o 14:24. |
|
|
|
|
|
#10608 |
|
Użytkownik Forum
|
a po co mam pisać na tym forum jak tu syf jest... wole sobie popisać gdzie indziej albo wogóle
![]() @edit avatar to nie wszystko ![]() Ostatnio edytowany przez Silver-X - 24-12-2008 o 14:27. |
|
|
|
|
|
#10609 |
|
Zbanowany
|
no tak ty tylko piszesz na forum redtube.com albo gejeihardsexwdomuubabci.pl xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD frajer
|
|
|
|
|
|
#10610 |
|
Użytkownik Forum
|
szadziu nie mialem hacka tylko zostalem ojebany xd
|
|
|
|
|
|
#10611 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2008
Lokacja: Brazil
Imię: Almadez
Profesja: Elite Knight
Poziom: 296
Skille: 99/96
Poziom mag.: 10
|
Ile godzin gra Empela, Ile z UE Anna strzela, Ile Velder ludzi trapnał, Ile Dedaw gleb zaliczył , Ile noobów jest na rooku, tyle szczescia w Nowym Roku
ELO NAABS |
|
|
|
|
|
#10612 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2008
Lokacja: Łódź
Imię: Peja Of Luminera
Gildia: Bomba Squad
Poziom: 192
Skille: 91/87
Poziom mag.: 9
|
|
|
|
|
|
|
#10613 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Ewidentnie
Gildia: coś
Świat: Jebie
Poziom: tu
|
WESOŁYCH ŚWIAT DLA WAS WSZYSTKICH FORUMOWICZE;P
Ile godzin gra Empela, Ile z UE Anna strzela, Ile Velder ludzi trapnał, Ile Dedaw gleb zaliczył , Ile noobów jest na rooku, tyle szczescia w Nowym Roku Jakieś dzwonki słychać z dala to mikołaj za*******a, za*******a aż sie kurzy bo zapierdol ma dość duży mimo wielkiej dziś roboty z równowagą ma kłopoty rozerwany ma swój worek i rozpięty ma rozporek spodnie całe wymiętolił chyba z sanek się spierdolił alkoholu czuć aromat najebany jak automat wysiadł z sanek głośno beknął i wielkiego orła jebnął wyskoczyły mu dwa jaja - jak tu wierzyć w Mikołaja. |
|
|
|
|
|
#10614 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2008
Lokacja: Śląsk
Imię: Taddii
Profesja: Knight
Gildia: Rainbow Circle
Poziom: 166
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 99
|
DHQ (praktycznie) solo own3d
Mowie praktycznie bo teoretycznie to tam sa 4 demce i pare banshee, a ja ubilem 5 demcow i dalej sie respily oOTo Veldera poprosilem zeby wbil, za to mu dziekuje - i wyczyscilismy ![]() Mialem czyscic dla Krzyska, ale wbil z velderem przez przypadek i padl na 2 demach ... :< SS: ![]() ![]() Edit: Almadez to (chyba) Ziomster :* xd Edit 2: Wesolych swiat Gdy mikolaj sie dobija, otworz szybko daj mu w ryja! Wpusc do domu, wytnij jaja, bij go ****a mikolaja! Zlam mu nogi i kregoslup, niech nei dreczy innych osob! Wyjeb kopa mu w podbrudek, i wypierdol na ogrodek. Natrzj sniegiem skurwysyna, po prezenty niech nagina! Ostatnio edytowany przez Taddii69 - 24-12-2008 o 17:27. |
|
|
|
|
|
#10616 |
|
Zbanowany
|
ta Almadez to Ziomster sam kiedyś mi dawał link do br forum i gadał że bedzie tam wstawiał moje ss z almadez konta i tutaj bedzie pisał
|
|
|
|
|
|
#10617 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Imię: Vainne Of Luminera
Gildia: Team of Darkness
Poziom: 200
Poziom mag.: 82
|
Z okazji świąt chciałem życzyć całemu forum zdrowia, szczęścia, pomyślności oraz spełnienia marzeń ale w pierwszej kolejności tych z prawdziwego życia a dopiero potem tych tibijskich
![]() |
|
|
|
|
|
#10618 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 12 2008
Lokacja: Siemianowice Slaskie
Imię: Lord-Mutikax/Mutikax
Gildia: Mystic Warriors
Poziom: 139
Skille: cocieto
Poziom mag.: 8
|
|
|
|
|
|
|
#10619 |
|
Użytkownik Forum
|
Możecie all myśleć ze to ja ojebałem Safiego,ale ja wiem ze tego nie zrobiłem,możecie mieć all za thiefa,nie bede reagowal bo wystarczy ze ja wiem ze tego nie zrobiłem.
Strasznie głupia sytuacja i wiadome ze all beda myslec ze to ja,ale co poradzę :s
|
|
|
#10620 |
|
Użytkownik Forum
|
wszyscy wiedza ze to nie ty wiec ocb?
a jak jeszcze ktos mysli ze to smyq to sie odpierdolcie od niego ok? ![]() |
|