|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Valoria
Poziom: 27
Poziom mag.: 4
|
![]() Dziś w czasie traina rozmawiałem na game chacie. Jeden z graczy napisał, iż w kopalniach kazzo zobaczył: ,,snow ball princess, 7 dwarfs and bad sister ^^+ book, she was called "dark hair beauty sleeping here" - something like that"
Zaciekawiło mnie to, więc prosze Was abyście napisali, co wiecie o ,,Królewnie", oraz gdzie ona się znajduje. Jeśli to jakiś quest to prosze usunąć ten temat.
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Głebokow w kopalni "na ktorej zosotalo wybudowane kazz" znajdziesz bodajze na - 8 czy - 7 spiąca postac w łóżu i kolo niej 7 wkurzonych Guardów
![]() a dalej o tym czyms nic niewiem ;/ Królewna śnieżka i 7 krasoludków ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
![]() |
![]() Dodam tylko że w tym pokoju oprócz siedmiu dwarf guardów jest witch, a na stole leży jabłko...
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: Głęboka otchłań Ulubiony browar: Żywiec
![]() |
![]() Aż piękny książe na białym rumaku przybędzie aby ją oswobodzić i obudzić.
![]() To chyba zostało zrobione tak dla picu, albo i nie. Jest się przynajmiej z czego pośmiać. Ciekawe kiedy Kopciuszka ktoś znajdzie, a jej dwie złe siostry to będą dwie Amoazonki, a macocha Valkirią. ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Bal Ur - 27-08-2004 o 23:25. Powód: Błąd w pisowni. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() tylko co jak bedzie tam jeszcze jej kochany krolewicz? w koncu to jakis hero musi byc?
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Jak ktoś jeszcze zna jakieś jajca w Tibii to niech wrzuci, ja chętnie poczytam
![]()
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
|
![]() na zachodniej części vegi [ice islands] znajduje się chatka mikołaja, a w środku m.in. piłka, statek w butelce
![]()
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2009
|
![]() a jak będzie chciał ją pocałowac to sie nie uda ponieważ nie można sie całować w tibii
pech |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() up@
Archeolog |
![]() |