|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#12921 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#12922 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: ChoRzów
|
![]() No dużo nie ale bez explo był problem z dl
![]()
00:41 Adex of Pacera [154]: ale ja mamc zasami tak ze jak sie wkurze 00:41 Adex of Pacera [154]: gryze klawiature ;p 00:43 Adex of Pacera [154]: jak apdlem na inq to pogryzlem ostatni raz temu xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#12923 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja Only jestem od Ciebie lepszy w fife
![]() ![]()
![]() |
#12925 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() I Wreszcie Upragniony ![]() ![]() ![]() Hmm ![]() ![]() ![]() ![]()
"Wiele sukcesów piłkarskich tkwi w głowie. Musisz uwierzyć, że jesteś najlepszy i potem udowodnić, że tak rzeczywiście jest." "Płacz na treningu, śmiej się podczas walki..." Ostatnio edytowany przez Deros11 - 04-02-2009 o 19:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12926 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2008
Lokacja: Siedlce
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 121
|
![]() /\ to kurwa napisz expertowi to na priv?
21:50 Rolf Pasterz [42]: margon's son 21:50 Rolf Pasterz [42]: ;d 21:51 Guilherminho de Pacera [158]: ^^ 11:17 Kamilosis of pacera [25]: KTO KURWA PUJDZIE NA DESERTA potrzebuje druta knighta i palka --------------- I need KNiGHT< PALADIN AND DRUID TO DESERT QUEST 22:29 You see Drom'ek (Level 135). He is an elite knight. He is General of the Polish Army (Tylko Pomiendzy Levelami). 22:30 Tufa Lufa Pall [51]: do budzy idziesz czy grasz? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12929 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ten to ma farta.....
![]()
18:33 Dazel Akos [34]: Moja stara moczy fiuta w miernicy |
![]() |
![]() |
![]() |
#12930 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2008
Imię: Vari
Profesja: Paladin
Poziom: 1xx
Skille: 9x
Poziom mag.: 2x
|
![]() Cytuj:
sam spamujesz tutaj, a się Arana czepiasz nic do ciebie nie mam, ale weź przystosuj się do tego, co sam robisz i Aran ma racje, koledzy za ciebie wszystkiego nie załatwią |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12931 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2006
Lokacja: Szczecin
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12932 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2008
Imię: Palek of pacera
Gildia: Nightmarish Spirits
|
![]() Nikt nic nie dodaje tylko kłótnie hehe
![]() Ja coś dodam, nic innego nie mam : ) ![]() P.s. Aran, dodaj jakiegoś EsESiAkA ^.^ Hehe
![]() |
#12933 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2007
Lokacja: Dee Gie
Imię: Dezerter Emperor
Profesja: Elite Knight
Gildia: Nothing ;]
Poziom: 125
Skille: 88/87
Poziom mag.: 8
|
![]() a ty kurwa co?? Prezydent? ja gadalem z maxiem a sie wpierdoliles wiec co do Arana masz?? ;>
Ostatnio edytowany przez Dezio - 05-02-2009 o 09:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12934 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2008
Lokacja: Świebodzice
Świat: Pacera~
|
![]() Pacera icicle w górę di dam dirudam
Morgaroth atakuje Di dam dirudam Nasz Exteriuss Go Blokuje di dam dirudam Morgaroth Go Shotuje di dam dirudam Healów mu brakuje di dam dirudam I redy wylapuje di dam dirudam No zaraz go Zcombuje DIRAM DIRURAM Shoterów zapierdoli di dam dirudam I Pacere rozpierdoli di dam dirudam. :<
![]() |
#12935 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Aran
I co że znam Experta o0 nie mieszaj go do tego i na razie to tylko jakoś ty pierdolisz do mnie więc powtarzam Zamknij pysk i nie zaczynaj znowu kolejnej kłótni a jeżeli napiszesz że to nie ty teraz zacząłeś to nie masz mózgu ![]() Vari Niby co ma załatwić ? Dezio Nie musisz kasować wszystkich info z konta żeby się pokozaczyć ![]() ![]() ARAN Cytuj:
Tak masz racje to ja zacząłem ![]() Aran 1. Nie rób Spamu ![]() 2. Nie Bronisz nigdy Kolesi? ![]() 3. to było jakieś 10-15 stron wcześniej a w międzyczasie obaj pisaliśmy więc nie szukaj w tym mojej winy bo teraz ty zacząłeś ![]() "jestes zjebany te 11 przy twoim koncie jest adekwatne do twojego wieku" Nie mam tylu lat ale dzięki że zauważyłeś Cyferkę ![]() Edit kolejny. Masz tak najebane w głowei że czasem się zastanawiam czy ty tam jeszcze masz mózg nie chce mi się szukać posta w którym zacząłeś sapać ale może poszukam i nie umiesz nawet pisać co 2 słowo chuj albo kurwa ciekawi mnie tylko czy jeszcze czasem chodzisz do toalety żeby nie szczać pod kompa jak grasz w tibie ![]() Aran...... Cytuj:
Cytuj:
![]()
"Wiele sukcesów piłkarskich tkwi w głowie. Musisz uwierzyć, że jesteś najlepszy i potem udowodnić, że tak rzeczywiście jest." "Płacz na treningu, śmiej się podczas walki..." Ostatnio edytowany przez Deros11 - 05-02-2009 o 17:14. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#12937 |
Użytkownik Forum
|
![]() Specjalnie Dla ciebie tępa ruro pisze tutaj --.--
Zamknij pizde bo już w*****ać mnie zaczynasz mnichu pierdolony Dla dobra tematu nie bede się z tobą kłócić a dla mnie bo żal mi czasu i mam lepsze rzeczy do roboty niż czytanie twoich farmazonów ![]() Ani jeden post Napisany przez Arana Nie bedzie prze ze mnie Komentowany ![]() Moge np. Edytować ten post ![]()
"Wiele sukcesów piłkarskich tkwi w głowie. Musisz uwierzyć, że jesteś najlepszy i potem udowodnić, że tak rzeczywiście jest." "Płacz na treningu, śmiej się podczas walki..." Ostatnio edytowany przez Deros11 - 05-02-2009 o 17:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12938 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2008
Lokacja: London
Imię: Caorty/Luzny Yanek
Gildia: Polish Nobility
Poziom: 170
|
![]() a zrobisz cos specjalnie dla mnie?
19:24 Caorty [170]: druidem? 19:24 Helenus [218]: nom ![]() 19:24 Helenus [218]: dzisiaj gralem 19:24 Helenus [218]: bilem frosty i dle 19:24 Helenus [218]: bez utamy i bez sd 19:24 Helenus [218]: ! 19:24 Caorty [170]: !!!!!!!! and it's ARSENAL! |
![]() |
![]() |