|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#7401 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2008
Lokacja: Pila
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 15
Skille: 51/50
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() 1Jedną bramką? ;>
|
![]() |
#7402 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Oj,za spozywczym.
Stan: Niegrający
|
![]() 1 bramka, ale zobacz ile gral. kilka meczow po kilkanascie minut. jak mial sie rozegrac? ; d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7403 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() Szkoda, że każdy wie, że seniorzy Arsenalu moga się uczyć od seniorów MU ; )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7405 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2009
|
![]() Cytuj:
Dobrze, że kupiliście Arshavina, nie ma wątpliwości, że poradzi sobie w Anglii: http://zip.4chan.org/sp/src/1234694352649.jpg @Edit RANKING RANKING XD Cech van der Sar Reina Almunia Bosingwa Sagna Arbeola Neville Evra Cole Clichy Aurelio Terry Ferdinand Carragher Toure Vidic Carvalho Gallas Hyypia Ronaldo Cole Benayoun Eboue Giggs Riera Nasri Malouda Gerrard Lampard Scholes Fabregas Mikel Carrick Alonso Denilson Rooney Anelka van Persie Kuyt Torres Berbatov Adebayor Drogba Jeśli chodzi o ustawienie 4-4-2 Wydaje mi się, że ustawiłem ich sprawiedliwie, w kolejności od najlepszego do najgorszego. Wiadomo, że liczą się też inne czynniki, niż umiejętności poszczególnego gracza. @Edit 2 Nie sprzeczajmy się o szczególy typu "gra Kalou, a nie Malouda!"... Jak ktoś chce, niech stworzy własny ![]() @Down ALEŚ TY GŁUPI : O Niewątpliwie, tylko ten drugi (nie, nie Yoh, ale on zaraz po tobie) z Arsenalu jest większym idiotą w tym temacie -.- @Down 2 Co w tym takiego śmiesznego? Ostatnio edytowany przez AnonimowyPowrot - 15-02-2009 o 21:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7406 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() Kolejny komentarz durnia ktory mysli ze aby dobrze grac w angli to trzeba miec 40cm w gale, w hiszpani sie kiwaja, a w Serie A to nawet napastnicy nie wychodza ze swojego pola karnego
A co do tego "ustawienie" to mnie ladnie tozbawiles =D Wyjasnij mi dlaczego jestem glupi A co do ustawienia to Drogba ktory zdobyl AZ 1 BRAMKE w tym sezonie napewno sie nadaje do twojego pro rankingu
Ostatnio edytowany przez Straznik Monopolowego - 15-02-2009 o 22:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7407 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() Po pierwszej polowie
![]() Inter Milan 2 - 0 AC Milan 30' Adriano 43' Stankovic Oby tak dalej ! <3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7408 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
|
![]() Nie spodziewałem się, że Inter aż tak będzie karał Milan.
Manchester> Arsenal. I to co najbardziej rozsierdzi fanów Arsenalu z tego topicu: Giggs> Wilshere ...co wspaniale ukazuje układ w tabeli. Powodzenia w UEFA. Może wreszcie zdobędziecie tam jakiś półfinał. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7409 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() Kazdy trener na dzien dzisiejszy wolal by miec w druzynie WIlshera niz Giggsa
![]() |
![]() |
![]() |
#7410 |
Zbanowany
|
![]() Zastanawiające, że SAF uznawany za największy autorytet na świecie wśród pracujących trenerów (Nawet ważniejszy niż Wasz Arsene "znalazłem-kolejnego-dziesięciolatka" Wenger, czy Rafa "ale-w-następnym-sezonie-wygramy" Benitez) wstawił się za przedłużeniem kontraktu Giggsowi niż starał się sprowadzić tego żółtodzioba. Przecież Manchester to nie Arsenal. Kasę mają- gdyby był taki uber alles to jakieś zapytanie by poleciało do władz Arsenalu na temat chłopaka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7412 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() I teraz podstawowe pytanie... Ile Rosetti dostał, bo Inter już od kilku sezonów kurewsko drukuje mecze. Pierwsza bramka to po prostu popis pracy sędziowskiej. Jakby mu nasrali na głowę, też by nie zauważył?
Milan gra ładnie, odważnie. Niestety traci gola strzelonego ręką. Potem Milan się podłamał. Inter ruszył, cisnął, obrona Milanu się gubiła. Ancelotti nie widzi co się dzieje. Nie potrafi zrobić porządku. Zamiast kupić porządnego obrońce, który zagra tu i teraz, a nie kiedyś, to kupuje graczy, którzy teraz nie są potrzebni i nie powinni być celem transferowym numer 1. Potem wreszcie coś się wzięło. Sędzia nie dyktuje ewidentnego karnego dla Milanu. Rossoneri ruszają, Pato strzela. Potem cisną, strzela Ronaldinho, spalony. Brak czasu, brak szczęścia i Cesar. Koniec. Gratulacje do Interu... I żeby wam w końcu dojebali za korupcje, bo to, że nie było karnego przeciwko Interowi od 36 spotkań to nie przypadek... Telelombardia już woła "Moggi 2" Podsumowując. Potrzeba nowego trenera, nowej obrony, wysokich i silnych napastników. Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 15-02-2009 o 22:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7413 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7414 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7415 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2009
|
![]() Swoją drogą, chciałbym zauważyć, że Sven jest najbardziej obiektywny z nas wszystkich (ewentualnie można mu zarzucić pomniejszanie siły innych włoskich drużyn).
@Edit Wyczytałem dużo dobrego o grze Ronaldinho (oprócz gry defensywnej) i Pato (w dalszej części spotkania), a dużo złego o stoperach... Swoją drogą: http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2009/...62_468x596.jpg ![]() Ostatnio edytowany przez AnonimowyPowrot - 15-02-2009 o 23:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7416 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Cytuj:
w 1 meczu ronaldinho strzelil gola z karnego, wiec to jest namiastka sprawiedliwosci |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7417 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz
Imię: Pan Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: GoB~!~
![]() |
![]() Rozumiem frustracje Sven,ale reki Maldiniego przy zajebiscie groznym dosrodkowani tez nie odwizdal,ani nie ukaral Ronaldinhio gdy symulowal w polu karnym. Ogolem od Calciopolli wszyscy w pomylkach sedziow sie doszukuja drugiego dna,co juz zaczyna mnie denerwowac.
temat roku http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=212441 Ostatnio edytowany przez Faytah - 16-02-2009 o 04:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7418 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Rotfl. Bosingwa w defensywie nie daje nawet połowy tego, co Arsenalowi daje Sagna. Gorzej u Francuza z ofensywą, ale ta kuleje u wszystkich.
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Dalej mi się nie chce.
![]() |
![]() |
#7419 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Zielona Góra Ulubiona aktorka: Eliza Dushku
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() Cytuj:
Po 2. Bosingwa na 1 miejscu? To chyba jakiś żart. Neville mimo wieku jest lepszy od tych wszystkich "perełek". Po 3. Evra lubi biegać pod bramką rywali, bądź skrzydłem. W sumie to prezentuje podobny poziom do Cole'a. Po 4. Terry lepszy od Ferdinanda? Wg mnie Ferdinad jest jednym z lepszych obrońców na świecie. Terry wg mnie się wypalił. Po 5. Nie wiem co tam robi Carvalho. Po 6. Gdzie jest Messi? Tylko nie mów że Eboue jest od niego lepszy. Po 7. Giggs najlepszy, racja. Po 8. Fabregas powinien być na pierwszym miejscu, a nie jakiś Gerrard co ma rozprawy w sądzie. Po 9. Dan Gosling to duży talent. Na pewno lepszy od Mikela czy Alonso. K.Jay |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7420 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
![]() |
![]() To jest ranking piłkarzy z Premiership, a raczej z "wielkiej 4", bo kilku piłkarzy grających w innych klubach angielskich na pewno powinno się tu znaleźć.
Ostatnio edytowany przez Xendriel - 16-02-2009 o 11:26. |
![]() |
![]() |