|
|||||||
| Notki |
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2005
Lokacja: W Thais
Stan: Aktywny gracz
Imię: Petersaber
Profesja: Druid
Gildia: Silver Cross
Świat: Julera
Poziom: 34
Skille: 24/26
Poziom mag.: 45
|
Zaczynamy!!
Comment plx? ![]() Bardzo prawdopodobne ![]() Łi ar nubs! ![]() So it begin.. ![]() Ładnie ![]() Smol kombo ![]() Sorx, ale mnie szlag trafił, tak ciemno było, a ja mane na exure vite musze mieć... wybaczcie w prawym górnym rogu widzicie kolege, który się znudził sorx Szymon!!![]() Ten nawet walnąć nie zdążył... ![]() A jadnak!! Zdążył!! ![]() First part over... ![]() Next pls ![]() Każdy marnie kończył.... ![]() Błeee patrz-smok i speary.. co on żarł?? palka zjadł?? ![]() Oko w oko, a raczej SD w oko zaraz SD ...![]() Loocik, no ale ![]() ![]() Ostatni... ![]() Najlepszy uchwycony hit ![]() ![]() loocik!! <ach, te formalności... grr...> ![]() zaś potem, na ghulach lvl, dobity na rotach ![]() ![]() zaś potem to się stało ![]() 18:45 You advanced from level 27 to level 28. 18:46 ok, i`m gonna kill dragon 18:48 You lose 139 hitpoints due to an attack by a dragon. 18:48 You lose 114 hitpoints due to an attack by dragon. 18:48 You lose 32 hitpoints due to an attack by a dragon. 18:48 You are dead. 18:48 You are downdegraded from level 28 to level 27. mam nauczkę, żeby nie bić smoka z explo, po zabiciu jego 5 braci no cóż, ded to ded, taka gra, ale straciłem rzeczy o wartości 50k :/żeby uprzedzić pytanie- zeszło-4 uhy, 4 exury vity(3 przypadkowo, na full hp) jedna exura sio kolegi 20 SDków, 2 HMMy, 2 Explo, i tyle ![]() COMMENT, PLX <--me nubed... |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik forum
|
Suuuuuuuuuuuuuper x normalnie the best dawaj wiecej x>.< ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
|
xxxxxx
cenzura? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx aaaa mania krzyżyków!! |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
|
...tak olac!!!
![]()
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2004
Lokacja: Białystok
Profesja: Royal Paladin
Świat: PA-ndoria
Poziom: 64
Skille: 82/50
Poziom mag.: 16
|
Tak.....smoki i ta soczysta krew w ksztalcie 'x' na tym białym tle, normalnie super!!
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Stan: Niegrający
|
Ładne sski, tylko czemu wszystkie takie same??!!
xXxXxXxxXxXxXxXxX gratz lvl... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: kOmpUter
Profesja: Royal Paladin
Świat: Thoria
Poziom: 73+
|
Super te x lepszych nie widzialem !!! lól
|
|
|
|
#8 |
|
Zbanowany
|
jak widziecie x to juz nie moja wina
ja akurat wszystkie SSy widze, kolega widzi, może wam net nie działa albo co?? spróbujcie odświeżyć stronę. jak to nie zadziała, to już nic nie poradzę, linki są poprawne |
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
|
Cytuj:
Rozumiem ze wszyscy maja net do du** a ty z kolega wypasiony...LOL
|
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Ab'Dendriel
|
Ja widze ss
spox ss daj wiecej szkoda ze padles zwała powodzenia nastepnym razem na dragach ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2005
|
Ja też widze ss'ki. SS'y spox ale w smoka z sd ;/ marnowanie pieniędzy ale jak mówisz że kolega płacił to loos ;] GRTAZ LVL szkoda tylko tego ze padles pa .
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: House
|
Cytuj:
on uploadowal to z dysku dlatego widzi tak samo jego kolega ma to na dysku ![]() noob plx
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Stan: Na emeryturze
Imię: Bride Of Death
Profesja: Sorcerer
Gildia: Spektrum
Świat: Celesta
Poziom: 41
Skille: 20/25
Poziom mag.: 49
|
<BIG LOL>
Ale z was nooby! Limit zostal przekroczony dlatego "x" lamusy jest. To już niejego wina, że jest X. SAME NOBY NA TYM FORUM!! Ludzie nadajecie sie na drzwi do lasu, a nie do cywilizacji!! Ostatnio edytowany przez wielki90 - 04-02-2005 o 17:13. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Szczecin>Moj dom>Moj pokuj>krzesło przed kompem
|
X hmmm... baaaardzo ładne X
|
|
|
#15 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 01 2005
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#16 | ||
|
Zbanowany
|
Cytuj:
dzięx za wsparcie, zapomniałem, jak chyba wszyscy że transfer może być przekroczony ![]() Cytuj:
chciałem zrobić level zanim się siostra dowali do kompa.... huncić się nie da, już 3 razy wywalała mnie w około 30 sekund po zsummonowaniu 2 Monków z mana fluidów ![]() down@ dzięki ale te hity i tak są słabe, raz widziałem hit z SDka za 976 jak na roczną postać, Petersaber jest cholernie słaby ![]() Ostatnio edytowany przez Takie Sobie Coś z Julery - 04-02-2005 o 20:40. |
||
|
|
|
|
|
#17 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2005
Lokacja: Daleko
|
HEHE dobry jestes tez bym chicial walisc tak ja ty z sd
Jak wy to robice ze macie takie odbraski a ja niemam w w postaci fpg to robicie czy po pomocy jestem poczatkowy ![]() Ostatnio edytowany przez Magiczna Zabojczyni - 04-02-2005 o 20:37. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
|
zram na wasze X.
ja tam wszystko widze. zmiencie se ludzie neta lub qompa. screeny fajne hity wyrabane szkoda deda szkoda ze gg ale coż...btw. podaj jeszcze mlvl bo nie dopatrzylem
|
|
|
#19 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
|
normalnie the best te krzyzyki
![]() |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 12 2004
|
no no Petersaber pamiętasz mnie no wiesz mnie też niedziałają te zdjęcia więc jak wklejasz to zrób pomocny link wktórym by były ss'y jeśli by komus niedziałało tamto to jest moja uwaga . OK myśle że stać Cię na więcej
![]() |
|
|
|