| 
 | |||||||
| Notki | 
| Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  11-03-2009, 18:22 | #4101 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 10 08 2008 Posty: 111 |   Albo prawdopodobnie pozostałość po dawnych minosach (które być może dropiły kiedyś brass armor). Idąc dalej Twoim tropem powinno dać się sprzedać wand of cosmic energy, lub taurus mace, a takiej możliwości raczej nie ma. | 
|   |   | 
|  | 
|  11-03-2009, 18:40 | #4102 | 
| Użytkownik Forum |   Po to jest możliwość sprzedaży Brass Armora by gracze co go mają mogli go sprzedać chyba proste, są to nieliczni gracze bo Brass Armor jest bardzo starą pozostałością...   Oczywiście jak już wszystko i to było już poruszone... 
				__________________ Śmierć rozwiązuje cały problem - nie ma człowieka, nie ma problemu! Śmierć jest niczym, ale życie jako pokonany i niesławny jest śmiercią codzienną. Nie ma honorowej drogi do zabijania, nie ma szlachetności w niszczeniu. Ten kto ma tysiąc przyjaciół, żadnego z nich nie szanuje, a ten kto ma jednego wroga spotka go wszędzie! Wszystkie wojny są wojnami domowymi, ponieważ wszyscy ludzie są bracmi. | 
|   |   | 
|  11-03-2009, 21:56 | #4103 | |
| Użytkownik Forum |   Witam nie wiem czy to może mieć jakiś związek i nie wiem czy było to kiedyś poruszane, ale pokaże. Więc czasami tam w podziemiach tam pod kratami od razu jest most i te jeziorko i właśnie tam jest taki jasny punkt. http://img26.imageshack.us/my.php?image=61896636.png Może jak Spike Sword znika z wysepki to może da sie tam jakoś go wyłowić czy coś w tym stylu. Niestety ja nie sprawdziłem bo wędki przy sobie nie miałem. @Down Tak to od studni ;/ Ale wtopa.... 
				__________________ Cytuj: 
 Ostatnio edytowany przez Old_Game - 12-03-2009 o 15:10. Powód: Błąd | |
|   |   | 
|  11-03-2009, 22:04 | #4104 | 
| Użytkownik Forum |   To od studni, o ile się nie mylę. | 
|   |   | 
|  13-03-2009, 22:27 | #4105 | 
| Użytkownik Forum |   Atlantyda?   
				__________________ Śmierć rozwiązuje cały problem - nie ma człowieka, nie ma problemu! Śmierć jest niczym, ale życie jako pokonany i niesławny jest śmiercią codzienną. Nie ma honorowej drogi do zabijania, nie ma szlachetności w niszczeniu. Ten kto ma tysiąc przyjaciół, żadnego z nich nie szanuje, a ten kto ma jednego wroga spotka go wszędzie! Wszystkie wojny są wojnami domowymi, ponieważ wszyscy ludzie są bracmi. | 
|   |   | 
|  14-03-2009, 00:51 | #4106 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 29 11 2008 Lokacja: Warszawa Wiek: 35 Wpisy bloga: 1 Posty: 519 Stan: Niegrający Imię: Luker Rookstayer Profesja: Rookstayer Gildia: Brak Świat: Thoria Poziom: 1 Skille: 10/10   |   Masz rajcie...   to od studni...  (1327 teoria) | 
|   |   | 
|  14-03-2009, 17:15 | #4107 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 09 08 2008 Posty: 213 Stan: Na Emeryturze Imię: Grzybcio Vick Profesja: Knight Gildia: Exietus Latais Świat: Harmonia Poziom: 38 Skille: 68/67 Poziom mag.: 5 |   Nie wkurzajcie sie na mnie ale wpadłem na pomysł Niektórzy ludzie nadal mówią o tym że SoF jest w pokoju z dźwignią u toma. A jakby tak się dostać przez dach?? Pomyślałem sobie tak o piekarni w Thais. Dziury w dachu. I właśnie może trzeba zrobić jakoś dziurę? Nożem, sztyletem, kilofem no nie wiem. Próbowałem pickiem ale nie wyszło  @down no nie ale popatrz sobie na piekarnie w thais. A wogóle w wielu filmach włamują się przez dach Ostatnio edytowany przez mistrz99 - 14-03-2009 o 17:37. | 
|   |   | 
|  14-03-2009, 17:22 | #4108 | |
| Użytkownik Forum |   Cytuj: 
 | |
|   |   | 
|  14-03-2009, 17:49 | #4110 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 29 11 2008 Lokacja: Warszawa Wiek: 35 Wpisy bloga: 1 Posty: 519 Stan: Niegrający Imię: Luker Rookstayer Profesja: Rookstayer Gildia: Brak Świat: Thoria Poziom: 1 Skille: 10/10   |   Z dnia na dzień te teorie są coraz bardziej absurdalne i chore...   | 
|   |   | 
|  14-03-2009, 17:52 | #4111 | |
 Ale możesz jeszcze oczyścić swój honor - sprawdzić sam swoją teorię tj. zdobyć nóż i zacząć ciąć biednemu Tomkowi jego śliczny domek. | |
|   |   | 
|  14-03-2009, 18:38 | #4112 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 01 07 2006 Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :) Wiek: 35 Posty: 878 Stan: Aktywny Gracz Imię: Majk Profesja: Elite Knight Gildia: Great Heroes of Secura Świat: Secura Poziom: 146 |   Litości... czy moje oczy muszą na to patrzeć... ARgh! Spróbuj podejść do drzwi i krzyczeć "Alohamora" aż się otworzą. Nie pisz na forum dopóki ci to nie wyjdzie. | 
|   |   | 
|  14-03-2009, 19:52 | #4113 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 19 05 2006 Lokacja: Stargard Szczeciński Wiek: 33 Posty: 70 Stan: Aktywny Gracz Imię: Guess Whooo Profesja: Elite Knight Gildia: Intouchables Świat: Tibianic Poziom: 94 |   Cytuj: 
 Lepiej jak są absurdalne i chore niż żeby w ogóle ich nie było. W końcu to jest burza mózgów ,każdy choćby durny pomysł trzeba sprawdzić ,bo w przeciwnym wypadku nigdy spike sworda nie zdobędziecie  
				__________________ -----------------------------------------------  The grass was greener The light was brighter When friends surrounded The nights of wonder -------------------------------------------------- _/_/_/_/_/ _/_/_/_/ _/_/_/ _/_/ _/ / | |
|   |   | 
|  14-03-2009, 22:07 | #4114 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 25 02 2009 Lokacja: Wielkopolska Posty: 46 Stan: Na Emeryturze Profesja: Elite Knight Świat: Astera |   @Ryzy Przyznam - ta teoria była dość dobra - typowo fabularna do sytuacji, która była na Rookgaardzie : )). Liczne oszustwa, kłótnie, kradzieże... taaak... to by pasowało do klimatu tej wyspy. Aż tu nagle ktoś nowy niszczy komuś dach w poszukiwaniu podmiotu legend i mitów mieszkańców - miecza furii, niegdyś własności Dallheima. Czyżby Tom był złodziejem? Itp... Niemniej jednak są inne wątki, które CipSoft przybliżył ostatnimi czasy. Czy na pewno nie zapomnieliście zrobić ważnych notatek w Akademii? Hmm...? Chyba trzeba by było, prawda? Wasz notatnik marnuje się będąc pustym! Miłego główkowania ; ) Niech Wasze tropy mają podłoże fabularne! Pozdrawiam, Piombon. 
				__________________ † 24.04.2008 - Wielki Człowiek zmarł z powodu przeciwności Losu; śpij spokojnie, Łukaszu... Kompendium Tibijskich Mitów i Sekretów (w tym Wyspa Nowych!) | 
|   |   | 
|  15-03-2009, 02:16 | #4116 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 29 11 2008 Lokacja: Warszawa Wiek: 35 Wpisy bloga: 1 Posty: 519 Stan: Niegrający Imię: Luker Rookstayer Profesja: Rookstayer Gildia: Brak Świat: Thoria Poziom: 1 Skille: 10/10   |   Widać że nowy jesteś... | 
|   |   | 
|  15-03-2009, 08:26 | #4117 | |
  ) 
				__________________ I am allways glad to share the memory of the old times   - Taghor Mithrilbasher | |
|   |   | 
|  15-03-2009, 09:15 | #4118 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 25 02 2009 Lokacja: Wielkopolska Posty: 46 Stan: Na Emeryturze Profesja: Elite Knight Świat: Astera |   Nie mam na myśli takich pustych notatek! Co to za informacje?  Mówię o konkretach! Wspomniałem o Akademii, miejscu przepełnionym wiedzą i historią. Wspomniałem o miejscu, które jest prawdziwym początkiem Waszych poszukiwań! Choć może czytaliście już tamtejsze księgi - z pewnością przydadzą się Wam kolejne lektury... Ach Rycerzu - szanuję Cię, bo zgodnie z prawem mam tak czynić. Wkońcu jesteśmy oddzieleni ale i połączeni - Excalibugiem. Już raz był w naszych kościstych dłoniach, ale zobaczysz, wkrótce nadejdzie chaos i go odzyskamy! Za Urgitha i Goshnara! "Mam wiedzę, a ona jest potęgą." - Croppwel. Pozdrawiam, Piombon. 
				__________________ † 24.04.2008 - Wielki Człowiek zmarł z powodu przeciwności Losu; śpij spokojnie, Łukaszu... Kompendium Tibijskich Mitów i Sekretów (w tym Wyspa Nowych!) | 
|   |   | 
|  16-03-2009, 16:22 | #4119 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 09 08 2008 Posty: 213 Stan: Na Emeryturze Imię: Grzybcio Vick Profesja: Knight Gildia: Exietus Latais Świat: Harmonia Poziom: 38 Skille: 68/67 Poziom mag.: 5 |   o właśnie. Knife? na roku ten nożyk jest rarem gdyż gubi go tylko appertinecne sheng (jak coś się pomyliłem to napiszcie) Cytuj: 
 Może trzeba nożem to pociąć ? wtedy wchodzimy i przesuwamy dźwignię lecimy do maga ( a przed tym robimy to żeby spike znikł) ubijamy dziada i wbijamy w tp. (tp popsute to nas wywala pewnie w jakiejś jaskini.) tam leży spike zabieramy go i cieszymy sie spikem hehe. To tylko wymysł mój. Nie wiem czy tak naprawdę jest ale ja poprostu chcę pomóc  | |
|   |   | 
|  16-03-2009, 18:18 | #4120 | |
 | |
|   |   |