|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#14201 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Jestem spy'em xD
|
![]() |
#14202 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2008
Lokacja: CH
Stan: Usunięty
Imię: Mecenas Kultury
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() yyy... aha xd nie rozkminiam tej fazy ale spoko x)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14203 |
Użytkownik Forum
|
![]() po prostu Diabcio był niegrzeczny
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Dzidzia2 - 21-03-2009 o 22:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14204 |
Guest
|
![]() Czyli dlatego DR przegrali wojne...
....Diablo spy o.O #Coś na rozluźnienie http://www.youtube.com/watch?v=zDiR7UxI8Ow |
![]() |
![]() |
#14205 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Furora
Poziom: 50+
Skille: 81/67
Poziom mag.: 17
|
![]() Name: Sir Hytry
Sex: male Profession: Elder Druid Level: 69 World: Hiberna Residence: Yalahar Guild membership: Vice Leader of the Furorians kosmoski |
![]() |
![]() |
![]() |
#14206 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeżeli rester pojechał obracać swoją dupę do Anglii to któż pogrywa na jego postaci ?? Czyżby podczas stosunku ustawiał bota w Anglii na lepszym necie ??
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14207 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po prostu Rester ma 2 ownerów...
![]() |
#14208 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14209 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Dzidzia2 - 08-07-2009 o 19:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14210 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
|
![]() Yakky wtf?!
![]()
![]() |
#14211 |
Guest
|
![]() #EDIT
Sr@x zauważ, że napisałeś www.hcfor.pl. <-po co ta ''.'' na końcu ![]() Wiesz co, nie wiem czemu nie odpala stronki. Ostatnio (koło 2 tyg. temu przenosili server i go troche przekształcili). Ale teraz jestem na kompie i o 16:18 stronka działa i mogę potwierdzić i do 01:15 w nocy też działała. Jak by co : ![]() Czyli można już wbijać ![]() Coś z HC :> Wystarczy wejsc w podany adres i wcisnąć (chyba 3 razy) góziczek :> http://poobutton.com/ Ostatnio edytowany przez Yakky - 22-03-2009 o 16:47. Powód: xD |
![]() |
![]() |
#14212 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Lubaczow
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Aktualnie brak
|
![]() Coś z HC :>
Wystarczy wejsc w podany adres i wcisnąć (chyba 3 razy) góziczek :> http://poobutton.com/[/quote] Rozbiłeś mnie tą stronką;x |
![]() |
![]() |
![]() |
#14213 |
Użytkownik Forum
|
![]() 16:08 Loot of The Handmaiden: 4 gold coins, demonic essence, a big bone, a dark shield, a soul orb, a platinum coin, the Handmaiden's protector, 66 gold coins
![]() |
#14214 |
Guest
|
![]() Siemka,
mam pewien pomysł. Mało co się dzieje w naszym temacie, a w sumie to Hyde Park, wiec nie musimy pisac tu o Tibii non stop ![]() Tak więc chciał bym zaproponować, aby (kto chce) umieszczać tu jakieś fajne, ciekawe kawały. Nie coś w stylu :'' przychodzi baba do lekaża, a lekaż też baba.'' Bardziej coś w stylu :''Przychodzi zakonnica do ginekologa, a on: jest pani w ciąży. Zakonnica na to: No kurwa, co oni dodają do tych świec'' No to tak, ja zaczne. kawał dość długi więc należy go rozwinąć. Yo! Miłego czytania ![]() Ukryty tekst:
|
![]() |
![]() |
#14215 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ukryty tekst:
![]() |
#14217 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
|
![]() to ja zapodam dwa moje ulubione, a jak się rozwinie temat to dam inne żebyście nie musieli za dużo czytać (wzrok się psuje)
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
![]() |
#14218 |
Guest
|
![]() Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
|
![]() |
![]() |