| 
 | |||||||
| Notki | 
| O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  25-03-2009, 01:27 | #8541 | |||
| CS Tibia.pl Team |   Cytuj: 
 Cytuj: 

__________________ Cytuj: 
 eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni. | |||
|   |   | 
|  | 
|  25-03-2009, 01:31 | #8542 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 03 11 2004 Lokacja: Uć Wiek: 33 Posty: 2,319 Stan: Na Emeryturze   |   Wiedźmin na pewno.  ANTA BAKA?! Ide spac, Oyasumi | 
|   |   | 
|  25-03-2009, 01:37 | #8543 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 16 10 2006 Wiek: 34 Posty: 3,057 |   to jest Shinigami sama~~~~! Nawet Waleczny Warrior Tomp go nie pokona,nawet mądry wilczy Druid Eer Yon  go nie pokona,nawet Mag Tentacli  Ray Zatobom w teamie z Angielskim Hunterem Sam Gołap nie wygrają...ale nadzieja lezy w rękach dwóch wybrańców Paladyna Coor Gar'a i Priesta Kuma Lskiego...   Czy odnajdą kaplice wiedzy Anioła Gro Ciicho? ..... 
				__________________ Zapraszam na mego bloga naukowo-wszystkowego.  (Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 25-03-2009 o 01:40. | 
|   |   | 
|  25-03-2009, 01:58 | #8544 | ||||||
| Satyryk Data dołączenia: 23 08 2005 Lokacja: Tu i tam Wiek: 37 Wpisy bloga: 2 Posty: 1,177 Stan: Na Emeryturze |   Cytuj: 
 Cytuj: 
 Cytuj: 
 Cytuj: 
 Cytuj: 
 Cytuj: 
 HSDK Ukryty tekst: 
 PS Fajnie wreszcie pisac z polskiego IP... 
				__________________ Modzie! Wpisz się do księgi! | ||||||
|   |   | 
|  25-03-2009, 01:59 | #8545 | |
| Użytkownik Forum |   Cytuj: 
 : P 
				__________________ Jeżeli potrzebujesz pomocy, napisz. Chętnie pomogę : ) Amor patriae nostra lex! Miłość ojczyzny naszym prawem!  | |
|   |   | 
|  25-03-2009, 02:11 | #8546 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 06 12 2006 Lokacja: www.tibiaspy.com Posty: 1,549 Stan: Na Emeryturze |   Cytuj: 

__________________ | |
|   |   | 
|  25-03-2009, 02:19 | #8547 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 22 08 2008 Lokacja: Siemianowice Śląskie Posty: 223 Stan: Na Emeryturze Profesja: Royal Paladin   |   | 
|   |   | 
|  25-03-2009, 02:22 | #8548 | ||
| CS Tibia.pl Team |   Cytuj: 
 Już wiem, jak swoją następną postać w WoWie nazwę  Dobra - plan na jutro - Air TV. 
 eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni. | ||
|   |   | 
|  25-03-2009, 02:26 | #8549 | 
| UnlimitedWarnWorks Data dołączenia: 14 01 2004 Lokacja: Warszawa Wiek: 35 Posty: 2,362 Stan: Na Emeryturze   |   http://pl.wikipedia.org/wiki/Swastyka @Topic: Obejrzalem 23EP (bonus) Clannad AS - ogolnie fajny, ale spodziewalem sie czegos lepszego  | 
|   |   | 
|  25-03-2009, 02:29 | #8550 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 22 01 2007 Posty: 418 Stan: Na Emeryturze Profesja: Rookstayer Gildia: Rook Balanced Świat: Azura   |   To akurat było na podstawie opowiadania, które wcześniej już przeczytałem, więc spodziewałem się dokładnie tego.   | 
|   |   | 
|  25-03-2009, 02:33 | #8551 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 22 08 2008 Lokacja: Siemianowice Śląskie Posty: 223 Stan: Na Emeryturze Profesja: Royal Paladin   |   Wiem co oznacza Swastyka ale nie spodziewał bym sie ,że sie  z nią spotkam w Anime xD | 
|   |   | 
|  25-03-2009, 02:36 | #8552 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 06 12 2006 Lokacja: www.tibiaspy.com Posty: 1,549 Stan: Na Emeryturze |   Nawet w Naruto jest przecież : P. Walka Neji z Naruto. 
				__________________ | 
|   |   | 
|  25-03-2009, 02:38 | #8553 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 22 08 2008 Lokacja: Siemianowice Śląskie Posty: 223 Stan: Na Emeryturze Profesja: Royal Paladin   |   Naruto nie oglądam więc nie wiem   P | 
|   |   | 
|  25-03-2009, 02:41 | #8554 | |
| CS Tibia.pl Team |   Swastyka widnieje na czole Nejiego. Niestety tylko w mandze, bo w anime to ocenzurowali. Anwyay - Troll Priest Eer'Yon nie powstał. Nie podoba im się " ' " Spacja też odpadła. Damn it! 
 eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni. | |
|   |   | 
|  25-03-2009, 02:44 | #8555 | |
| Satyryk Data dołączenia: 23 08 2005 Lokacja: Tu i tam Wiek: 37 Wpisy bloga: 2 Posty: 1,177 Stan: Na Emeryturze |   To nie hitlerowcy wynalezli swastyke, wiec bardziej powinniscie sie dziwic widzac ja na hitlerowskich sztandarach niz w buddyjskiej swatyni gdzie byla juz od setek lat. Kojazy sie ja z nazizmem tylko dlatego ze z tym mielismy blizszy kontakt. Cytuj: 
 Eiri-Yuoun? PS Ja sie nie musze w cos takiego bawic bo moj nick jest zarombisty z pochodzenia...  
				__________________ Modzie! Wpisz się do księgi! Ostatnio edytowany przez Quezacoatl - 25-03-2009 o 02:46. | |
|   |   | 
|  25-03-2009, 03:02 | #8556 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 28 04 2007 Lokacja: Szczecin Wiek: 35 Posty: 660 Stan: Niegrający Imię: L Gildia: Destroyers of Kira Świat: Konoha-Gakure ?   |   @que ty mi lepiej uploadnij gdzies cala ta mange z lolami bo tamte 2 obrazki mi sie spodobaly | 
|   |   | 
|  25-03-2009, 08:43 | #8558 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 14 12 2004 Posty: 2,238   |   Cytuj: 
 A oto cała (znana z ksiazek o wiedzminie) przepowiednia. Zaprawdę powiadam wam, oto nadchodzi wiek miecza i topora, wiek wilczej zamieci. Nadchodzi Czas Białego Zimna i Białego światła, Czas Szaleństwa i Czas Pogardy, Tedd Deireadh, Czas Końca. świat umrze wśród mrozu, a odrodzi się wraz z nowym słońcem. Odrodzi się ze Starszej Krwi, z Hen Ichaer, zasianego ziarna. Ziarna, które nie wykiełkuje, lecz wybuchnie płomieniem. Esse'tuath esse! Tak będzie! Wypatrujcie znaków! Jakie to będą znaki, rzeknę wam - wprzód spłynie ziemia krwią Aen Seidhe, Krwią Elfów..." Aen Ithlinnespeath Przepowiednia Ithlinne Aegli aep Aevenien </i> Drżyjcie, albowiem oto nadchodzi Niszczyciel Narodów. Stratują waszą ziemię i sznurem ją podzielą. Miasta wasze zostaną zburzone i pozbawione mieszkańców. Nietoperz, puchacz i kruk w domach waszych zamieszkają, wąż się w nich zagnieździ. Przepowiednia Itliny. Z krwi Falki narodzi się mściciel, który zniszczy stary świat, a na jego gruzach zbuduje nowy. Tedd Deireadh, koniec świata, poprzedzony bitwą Ragh nar Roog, finalną walką światła i Ciemności. Cały ten kontynent i cały ten świat znajdzie się pod milową warstwą lodu i śniegu. [...] Wszystko zostało przewidziane i wyprorokowane. Wasze przybycie na kontynent, wojny, przelew elfiej i ludzkiej krwi. Wzrastanie waszej rasy, dekadencję naszej. Walkę władców Północy i Południa. I powstanie oto król Południa przeciw królom Północy i zaleje ich ziemie jak powódź; będą oni zdruzgotani, a narody ich zniszczone... I tak zacznie się zagłada świata. [...] Kto jest daleko, umrze od zarazy; kto jest blisko, padnie od miecza; kto uchowa się, umrze z głodu; kto przetrwa, tego zgubi mróz... Albowiem nadejdzie Tedd Deireadh, Czas Końca, Czas Miecza i Topora, Czas Pogardy, Czas Białego Zimna i Wilczej Zamieci... [...] Wskutek zmiany kąta padania promieni słonecznych przesunie się, i to znacznie, granica wiecznej zmarzliny. Te góry zmiażdży i odepchnie daleko na południe sunący z północy lód. Wszystko przysypie biały śnieżek. Warstwą grubą na ponad milę. I zrobi się bardzo, ale to bardzo zimno. [...] Ocaleją tylko ci (elfy), którzy pójdą za Jaskółką. Jaskółka, symbol wiosny, jest wybawicielką, tą, która otworzy Zakazane Drzwi, wskaże drogę wybawienia. I umożliwi odrodzenie świata. Jaskółka, Dziecko Starszej Krwi. [...] Światu grozi zagłada. Kataklizm klimatyczny o potężnej skali. chodzi o potężne zlodowacenie. A ponieważ tak się składa, że dziewięćdziesiąt procent lądu to półkula północna, zlodowacenie może zagrozić egzystencji większości żywych istot. Po prostu zginą z zimna. Ci, którzy przetrwają, utoną w barbarzyństwie, wyniszczą się wzajem w bezlitosnych walkach o pożywienie, staną się łupem oszalałych z głodu drapieżników. Avallac'h 
				__________________  I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. | |
|   |   | 
|  25-03-2009, 11:02 | #8559 | 
| Born in Hell Data dołączenia: 10 03 2004 Wiek: 39 Posty: 1,406   |   Sam w biurze, więc obejrzałem sobie Bleacha. Te fillery zapowiadają się totalnie dennnnnnnnnnnne. | 
|   |   | 
|  25-03-2009, 11:12 | #8560 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 14 12 2004 Posty: 2,238   |   jak kazde =), dlatego juz dawno dalem sobie spokoj z anime i tylko mange czytam. 
				__________________  I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. | 
|   |   |