![]() |
#2222 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2008
|
![]() ye we can sell u some want?xd
Aboszki the movie http://www.megavideo.com/?v=GE5ZMGQA morgana final movie - > http://www.megavideo.com/?v=NIH70KZR Morgana Port Hope Battle -> http://www.vimeo.com/3864650 7-CZERWCA-2009 22:05 Yoork'ey [143]: ja tam nawet nie watpie w to ze przegramy -BO GRUNT TO WIARA W ZWYCIESTWO |
![]() |
![]() |
![]() |
#2223 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2008
|
![]() Jebnijcie sie w leb.Za duzo sie naczytaliscie i tyle. Poprzednie wojny Flow z Czarnym i jego ekipa byly o niebo lepsze ,dluzsze i ciekawsze. Tamta wojna byla ciekawa bo byla jeszcze bez aim botow itp tylko dlatego. Wcale nie trwala dlugo ,a zakonczyla sie po tym jak Avis znisczylo tengu w Venore. Jest to takie same pier****** jak mowienie ,ze pilkarze ,z lat 80 grali lepiej niz Ci co graja teraz tylko dlatego ,ze minelo juz wiele lat i po prostu wspomina sie o tym z sentymentem. Nie mowie ,ze tamta wojna byla beznadziejna ale nie bylo tak wielu OB ,akcji ,masakr co na poprzedniej wojnie wiec nie gadajcie glupot ,ze byla lepsza tylko dlatego ,ze byla dawno temu.
btw. Gratuluje Flow wygranego OB.
![]() |
#2224 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Bardol Dopóki byłem z Flow , wydawałeś sie spoko , nie jestem typem człowieka który swoich znajomych "wy*******a", dlatego zanim odszedłem z Flow , poinformowałem Akona i Vice-Liderów w cywiliozwany sposób , bo traktuje ich jak normalnych ludzi a nie pierdolone dzieci które wyzywaja w grze, teraz rozumiesz?
/Konrad. [RP]Arman Bloodhand/Marco: Is Zirkov female or 13 years old? [MS]Etun Xali/Konrad: Haha why do you ask? [RP]Arman Bloodhand/Marco: Lol, his voice is sexy [MS]Etun Xali/Konrad: Damn, are you a pedophile? [RP]Arman Bloodhand/Marco: Xd, but Zirkov really turns me on ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2225 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2007
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Morgana
Poziom: 90+
Poziom mag.: 63
![]() |
![]() Cytuj:
Kogo Ty uswiadamiasz człowieku w rzeczach oczywistych.Zwijaj kapę jak wszystko co masz do napisania ogranicza się do szukania tematu na flame w wypowiedziach innych. Btw. /959445764.html
Name: Sorcerer Druid Knight Sex: male Profession: Paladin Level: 25 World: Secura Residence: Venore Last login: Jun 12 2008, 23:47:47 CEST Comment: Swedish, Swedish, Swedish.... Cya Account Status: Premium Account Ostatnio edytowany przez Amoniak50 - 09-06-2009 o 19:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2226 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Wejherowo
Imię: Lavio Cold
Gildia: Flow
|
![]() @Etun
Przecież na początku ogarniałeś ludzi po cichaczu na wyjebke, więc nie postąpiłeś jak normalny człowiek. Ukrócilismy Ci nosa i wyszła wojna, ale tak czy siak pozdro. ![]() @Ob dzisiejsze... Niestety byłem tylko z 5 minut na ob.. ;D Jadłem obiad i wbijam na vento, a tutaj słyszę "Nobi sraaaaa". ^^ Tak czy siak nie obyło się bez tekstów "Oddajecie chary furory" niestety niektórzy zawsze pozostaną smerfami marudami. ![]()
![]() |
#2227 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2228 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Świat: Aurea
|
![]() Moze Blafyna kupiłem lecz zrobilem takiego ERA GOORNA i mase innych charów
![]()
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2229 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
|
![]() dostałem? hahahahahahaha tą postacią grałem od 59 poziomu, więc przy mnie zostało wbite jakieś hmmm, 43 z 46 mln expa? ogarnij życie pak pa daku
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2230 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
P.s BYLES NOOBEM JESTES NOOBEM NOOBEM ZOSTANIESZ
![]() |
![]() |
#2231 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Świat: Aurea
|
![]() Idz oddaj chara i płacz jak Cie Etun zajebał ze straciłes punkty doświadczenia. Pozdro poćwicz
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2232 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2008
|
![]() Gauriemu 7 lvli brakowało do 200 lvla, a tu dupa spadł na 188
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2233 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2008
Lokacja: Gdańsk
Poziom: 90+
|
![]() xD Popieram Grebola....
Gauri oddaj passy i idz noobem bloczyc na ob ... bo nawet własnym charem nie pozwalaja ci biegac ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2234 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2008
|
![]() a ja w ciaz sie zastanawiam... jak to jest ze mekkron sie poswiecil za akona i kinorie :/
Aboszki the movie http://www.megavideo.com/?v=GE5ZMGQA morgana final movie - > http://www.megavideo.com/?v=NIH70KZR Morgana Port Hope Battle -> http://www.vimeo.com/3864650 7-CZERWCA-2009 22:05 Yoork'ey [143]: ja tam nawet nie watpie w to ze przegramy -BO GRUNT TO WIARA W ZWYCIESTWO |
![]() |
![]() |
![]() |
#2235 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 150
|
![]() Ja na Kinori pz nie mialem, Akon tez dal rade a ze on nooby wybijal, nie mogl sie przed ubijaniem yellow skulli powstrzymac no to co my mozemy...
![]() Ja 15stke z Akonem stracilem wsrod Waszych noobow, co ja moge za to ze on nie zgubil, dobrze ze eq mi chociaz dal. ![]()
19:00 Marelw the Wolf [79]: I KTO SIE CHOWA PO STACKACH PIERDOLONE PAJACE? 19:00 Kenami [299]: fajnie ; )? 19:00 Eter Rael [262]: a kto robi skule pajacu? 19:00 Antrevis [170]: mieczem wojujesz od miecza giniesz 'jaka ostoja spokoju GAHAHHAHAHA xdd |
![]() |
![]() |
![]() |
#2236 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2008
Lokacja: e(L)blag
Stan: Początkujący
Imię: meraviglioso
Gildia: FLOW
|
![]() a ja tam lubie grebola akurat...;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2237 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Lokacja: Gliwice
Imię: Zygmunt aka Zyga
![]() |
![]() Wybacz Gauri, że się wpierdolę, ale powiedz mi czym ty się tak spinasz skoro zdecydowaną większość lvli wybotowałeś? Szczerze powiedziawszy nie rozkminiam m. in. Twojego systemu gry, bocisz nie raz 24/7 i pizgasz lvl tylko po to by potem komuś dać swojego chara bo sam nim ogarnąć na ob nie umiesz, a chodzisz jakimś tam noobem do mwls. Wydaje mi się to co najmniej głupie, w życiu bym nie oddał swojego chara jakiejś furorze tylko dlatego, że coś tam ogarniają, toć to cała przyjemność z gry, grać samemu swoją postacią ;O
Uważam też, że złe zdanie masz o ab, oni przynajmniej nie ograniczają się tylko do puszczenia bota, grają śmiesznymi 45-70, ale za to mają 100 razy lepsze pvp od Ciebie, mogę się założyć, gdybyś i ty miał dobre sam byś swoją postacią grał. I proszę Cię, skończ pierdolić, bo jak widzę Twoje wypowiedzi to mnie krew zalewa;/ Ostatnio edytowany przez Serowel - 10-06-2009 o 07:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2238 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2008
Stan: Niegrający
|
![]() @up
jak sie pada araethiem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2239 |
Użytkownik Forum
|
![]() po 1 botuje zeby miec np tera kase i uwierz mi duzo mam tej kasy i moge padac i padac a w tibie od jakiegos czasu wogole nie gram i zadnym charem nie chodze nawet noobem do m walls a jak powroce to napewno 1 charem bede biegal wiec zamkij ryj ze nie pozwalaja mi chodzic mpoim charem bo to ja decyduje ale skoro nie mam czasu na ta gre to daje chary zeby wyjebac takich wiesniakow z serwa jak wy .
![]() Pozdro Araeth w glebe uderzasz.
You called me strong, you called me weak, But still your secrets I will keep, You took for granted all the times I never let you down. Ostatnio edytowany przez Jezior666 - 10-06-2009 o 09:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2240 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Lokacja: Gliwice
Imię: Zygmunt aka Zyga
![]() |
![]() A całkiem w porządeczku, faktycznie prawda boli i to dosłownie
![]() Się mówi trudno, tylko teraz zastanawiam się czy to Aga ma taki długi język, czy ktoś inny ;O 2009-05 198h 15m 2009-01 261h 30m 2008-12 259h 0m Faktycznie nie grasz! ![]() Ostatnio edytowany przez Serowel - 10-06-2009 o 10:01. |
![]() |
![]() |