|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#11182 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2006
Wpisy bloga: 7
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Świat: Isara
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() im dłużej widzę takie tematy jak ten, tym bardziej upewniam się w przekonianiu, że żeby osiągnąć sukces wystarczy mieć coś skośnego
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11183 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powrót debila 4: Ostateczne starcie.
Naruto manga Ukryty tekst:
Bleach magnga Ukryty tekst:
P.S.: http://www.onemanga.com/Yume_de_Aetara/17/16/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#11184 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2009
|
![]() UUu dostałem bana od Gangrela ktory RAGE'owal... xD
poza faktem ze dawanie obrazków related do M&A jest bardziej kreatywne niż powtarzające się tutaj kłótnie na takie same tematy , to... Napisze że Soul Eater to best animu ever for me ponieważ niechce żeby zły pan znowu mi wlepił mandat. Chociarz i tak to sie pewnie stanie. O lol. Fajnie się chyba trolluje taką "low" strone ![]() P.S. tak ogolnie to gram tera w taką bardzo fajnie zrobiona gre gdzie na arenie 3d walczy się z innymi ludzmi na necie. Do wyboru sa style walki , przemiany ... ogolnie bardzo przyjemna gra , nawet stroje ktore mozna kupowac bardzo przypominaja te z anime itp , np Kitty Smile można se też kupic ( chodzi ofc o to jak się character uśmiecha ) ![]() Ostatnio edytowany przez Pradatorek - 25-07-2009 o 00:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11185 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() @Up
Fajnie. @Fejl Nawet mi się nie waż tutaj pisać... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11186 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() @Gro
-.-, choćby dlatego napiszę. japierdole ze się tak wyrażę.... Za co poleciał ban dla Illiacza? Czym się różni post Maldoryzy z demotywatorem od obrazków Illyi? N/C Nipah~! Frizz-kun Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 25-07-2009 o 00:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11187 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2009
|
![]() I tak Gangrel wygral , wyjezdzam tera na tydzien , obejrze do konca To Aru Majutsu no Index ( bardzo fajne ) i Blood+ ( all 50 eps! 1 day maraton maybe xD ) + They are my Noble Masters jak starczy czasu.
P.S. Uff przez chwile myslalem ze mi 4chan nie dziala przed wyjazdem , to juz by było za duzo dla mnie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11188 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() jak nie za obrazki to za 2 konta jejku zawsze sie cos znajdzie, przykladem tego jestem ja xD
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11189 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Wtf!? o.O
Pierwszy raz o tym slysze i to widze... Czyzby kolejna kinowka? http://www.tv-tokyo.co.jp/douga/index.html?2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11190 | |
Fallen Angel
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#11191 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2008
Lokacja: Rybnik
Wpisy bloga: 10
Profesja: Royal Paladin
Świat: Bona
Poziom: 99+
![]() |
![]() Cholercia, przez cały dzień internetu nie miałem i nie mogłem żadnego anime zobaczyć. Ale już naprawili.
![]() ![]() A TLR (anime) się mi podoba. Nie wiem co do niego macie. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11192 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2008
Lokacja: Hinamiwarszawa
Stan: Niegrający
Imię: Sonozaki Mion
Gildia: The Three Families
Poziom: 135
![]() |
![]() @up
Mamy to, ze to jedna wielka nuda i badziew. No ale na poczatku mojej kariery z anime podobalo mi sie School Days, wiec jeszcze wyrobisz sobie gust ; ) (sam zbyt duzo nie obejrzalem, ale juz wiem co i jak) |
![]() |
![]() |
![]() |
#11193 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jestem w trakcie czytania mangi yume de Aetara. Całkiem fajna manga ze sporą ilością humoru, który zdecydowanie mi się podoba. Główny wątek - miłosny, co niestety sprowadza się do schematów utartych przez setki podobnych mang (czyt. ciągłe zbiegi okoliczności, rozstania i schodzenia się itd.). Mimo tego, manga zdecydowanie pozytywna. 143 ep, ja jestem przy 89. Btw, nie ma to jak angielskie tłumaczenia (1 ilustracja) : D:
http://www.onemanga.com/Yume_de_Aetara/89/11/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#11194 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() anime 26ep =/= manga 155ch
![]() |
![]() |
#11195 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
![]() |
![]() Pfff, ja nie mam neta już drugi dzień, na szczęście mogę wejść na gg i forum, a to za sprawą komórki. Niestety i to źródło ma swoje ograniczenia bo kasy żre jak cholera. Tak wiec wpadłem tylko napisać posta, ściągnąć suby do anime(które na szczęście mam na dysku) i obejrzeć co tygodniową mangę. Niestety transfer tylko 10kb/s xD.
![]() |
#11196 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() I to jest prawdziwy otaku ^^ Wydał 30zł na 3 chapy mangi i trochę napisów xD Jemu już tylko detoks może pomóc.
Nipah~! Frizz-kun |
![]() |
![]() |
![]() |
#11198 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ale się nam temat skisił ;/ Gdzie są piękne czasy 4chan'a i 4 stron dziennie... A było tak pięknie.
Od wczoraj zrobiłem jakieś 30 epów i walczę dalej. Jeszcze przynajmniej 3. serie Minami-ke i epów Wolf's Rain dzisiaj mam zamiar obejrzeć. Nipah~! Frizz-kun Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 25-07-2009 o 23:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11199 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2009
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
![]() |
![]() Yo ja tu 1 raz.
Oglądałem tylko Naruto i DragonBalla , no i troche bleacha (czy jak to sie tam pisze) i zastanawiam się jakie anime se poglądac może byc coś w stylu bleacha (może coś typu horrorek albo coś) albo w drugą strone czyli coś smiesznego no i ostatnia kategoria choc najmniej przezemnie chciana to coś w stylu DB , Naruto. Pzdro Plx help |
![]() |
![]() |