![]() |
#3901 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2008
Lokacja: Grudziądz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Elysia
|
![]() no ty tez sie mylisz, bo nie slucham rapu, hip hopu ani nic z tych rzeczy... poprostu po tych bredniach co wy tu wypisujecie to pierwsze co mi do glowy przychodzi to komuna i chyba sie nie mylilem skoro ty bys ja wolal?
no z tego co masz napisane pod avatarem, to duzego pojecia o komunie ty tez raczej nie masz... a co do tego watku z milicjantem palujacym bezkarnie ludzi, to duzo sie raczej nie zmienilo, co prawda teraz policja pierw prowokuje albo stara sie zeby nie bylo zadnych swiadkow. zreszta co ja sie bede produkowal, wierzcie sobie dalej, ze swiat jest rozowy, politycy mowia prawde, a policja to wzor do nasladowania... jak was to uszczesliwia to ja wam tego szczescia zabierac nie bede. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3902 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2008
Imię: Krejzi skeejter
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hornety
Poziom: 55
Poziom mag.: 45
|
![]() Cytuj:
xdddddd jest pedałem, nigdy nie przestanie faktycznie ;PPP --- Decade dodał 4 minut i 49 sekund później --- Cytuj:
Udowodniles jakiemus politykowi ze mowi nieprawde? Jak ty sobie tak gdybasz to ja sobie tez pogdybam: Jestes orientacji homoseksualnej, do swojego wieku dopisales +4 lata, jestes JP choc nigdy nie miales stycznosci z Policją itd itd. Tez nie lubie polityki ale w*****a mnie takie gdybanie. Jesli faktycznie jebiesz policje to idz wez kastet, kij, idz zlap jakiegos psa napierdol mu i bedziesz wtedy JP, a jak masz krzyczec puste hasla to sie ucisz. Moj stary z kolegą najebał do krwi milicjanta jak mial 17 lat. Milicjant do nich cos cwaniaczył faktycznie, oni byli podpici no to zakasali rekawy i wpierdol. Jakby jego babka go nie wykupila z aresztu to ciezko by z nim bylo. Zreszta wiecej reki na wladzę wykonawczą nie podnosił, o czyms to swiadczy. I jakos nie chodzi w koszulce JP. Dokonaj takiego czynu a pozniej załóż szlachetny strój, z lamusow pierdolących policje z odleglosci pol kilometra sprzed ekranu komputera smieje sie nawet sama Firma w swoich nowszych utworach ("znaczek nie czyni z ciebie porzadnego czlowieka" czy cos tam)
zgadnij czego juz nie gram... Krus pat-49 ms max/zrookowany przez upierdliwych Krezji skejter-86 ms max/deleted za bota Rone epso-82 rp max/deleted za bota zeth chaos-60 ed hackniety jakiemus szwedowi:>/zrookowany okradziony Krejzi Skeejter - 55 ms Facc, ciągle mam Kawa ER-5 - pincet cm3, 37kW, 45Nm, dwa koła - active Ostatnio edytowany przez Decade - 11-09-2009 o 20:51. Powód: Automerged Doublepost |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3903 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2005
Lokacja: Baranowice
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Widzę że nie jestem sam w moim uzależnieniu od Demotywatorów.pl
![]()
![]() |
#3904 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2008
|
![]() Lukasz'92 wy*******aj stąd bo wszystkim zaczynasz grać na nerwach tym swoim stylem bycia "ganksta" który uprawia "ganksterke" sprzed komputera a bałby się zawinąć cukierka ze sklepu.
Bezstresowe wychowanie się tu kłania, mamusia z tatusiem podtykają pod nosek wszystko to się w głowie zaczyna pierdolić z nudów. porównam cię do typków z forum o cripsach którzy nazwali się polskim odziałem crips i na forum wzywają do tłuczenia innych lamusów, gorzej niż żałosne... p.s życzę ci żeby cię kiedyś policja spałowała w środku miasta i zabrała na 48 na wyjaśnienia ![]() @Jordi ty też demotywatory.pl? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3905 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja wchodze tylko na demotywatory.jp.pl
byloby fajne ale zamula tibie i nie da sie ogladac podczas grania, doganiaja mi postac jebannnee potforki....
zgadnij czego juz nie gram... Krus pat-49 ms max/zrookowany przez upierdliwych Krezji skejter-86 ms max/deleted za bota Rone epso-82 rp max/deleted za bota zeth chaos-60 ed hackniety jakiemus szwedowi:>/zrookowany okradziony Krejzi Skeejter - 55 ms Facc, ciągle mam Kawa ER-5 - pincet cm3, 37kW, 45Nm, dwa koła - active |
![]() |
![]() |
![]() |
#3906 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ![]() Co dziennie po pare godzin ![]()
![]() |
#3907 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2008
Lokacja: Polska
Imię: Bobek Zgnieciuch
Poziom: 50
|
![]() Ostatnio edytowany przez Al'Bundy - 12-09-2009 o 01:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3908 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2008
Stan: Usunięty
Profesja: Elder Druid
|
![]() dobra pierdolicie 3po3
fakt ze dzieci jp sa smieszne i ze duza liczba osob jak dostanie wpierdol pierwsze co biega na policje niech robia swoje niech bronia ludzi przed kradziezami i zadymami jakis najebanych idiotow ale fakt jest taki ze lubia sie w*******ac tam gdzie nie musza... do mnie na dzielnie cochwile ci sami wpadaja i sa wporzadku ale to nie znaczy ze jest tak z kazdym... http://www.youtube.com/watch?v=Ul9U6...eature=related |
![]() |
![]() |
![]() |
#3910 |
Użytkownik Forum
|
![]() to z tym dziadkiem co Jordi dał dosadnie jebitne i takie życiowe
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3911 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2009
Imię: Dudi Lowe
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Last Exile
Poziom: 109
|
![]() Co do Jp to zalezy jak kto zinterpretuje kurwa.
Dla wielu hasla w stylu ,, jp" to tylko spalic policje itp. Dla mnie to haslo ktore ma na celu zeby ludzi z ,,wyzszej pozycji " niz ci z policji troche sie przypatrzyli co oni robia, na to ze wykorzystuja swoje prawa i to zabardzo, podam przyklad SIedze z kumplami, ziomek mial pileczke kalczukowa, odbijal i mu wleciala na dach sklepu, wszedl po nia, akurat jechala policja. Wyszli i tekst do ziomka ,, Albo zlazisz stad albo cie zestrzele..". Po krotkiej chwili oskarzyli nas o probe napadu na kiosk. Wtf ? To troche jednak w*****a. Mamy na osiedlu dzielnicowego ktory jest spoko, nie przy*******a sie o byle co. A zdarzaja sie kurwy ktore sie przyjebia o byle co, i to niestety jest ta wieksza czesc. Ktos tam powiedzial ,, to idz napierdol psa i bedziesz jp eloeloelo" Uwierz ze jesli policje karalo by sie w ten sposob ze jesli cos zrobia wobec nas i mamy winnego funkcjonarusza i mozemy go pobic za to bez konsekwencji 90 % policji chodzilo by z zmasakrowanym ryjem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3912 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() http://img.demotywatory.pl/uploads/1...adekkk_500.jpg
![]() LovePA - Daj buziolka A co do tego zdjęcia W124 do mógłbym dodać I szybszy niż twoje auto ![]() Na zdjęciu zostało przedstawione 500E ![]() ![]()
My best chars: Pan Jordi 55ED, 55mlvl :: Debiliusz 104EK, 7mlvl, 87/79 :: Xxxxxxx 80+K, 6mlvl, 85/85 Ostatnio edytowany przez Pan Jordi - 12-09-2009 o 14:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3913 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja wam powiem tak - jestescie grzecznymi studencikami, nic nie od*******acie, wiekszosc czasu marnujeciepewnie na nauke i tibie, to logiczne, ze policja wam nic nie zawinila. ale jakbyscie zobaczyli co policja od*******a na meczach i jak w ogole reaguje na grupy ludzi na ulicach, czy kogos z lysa glowa lub szalikiem. albo przykladowo jakies zamieszki na ulicach, mogles nie miec z tym nic wspolnego, moglo nie byc zadnych swiadkow albo sobie tylko przechodzic, ale policja i tak bedzie sie przyczepiac do kazdego w okolicy. no ale mniejsza, nie wytlumacze wam widocznie tego.
aha no i dla wszystkich tych, ktorzy widocznie maja problemy ze zrozumieniem tekstu napisze jeszcze raz, ze nie jestem jakies "JP100proc." i nie krzycze z daleka zadnych tekstow w strone mo.. ja poprostu mam zle zdanie o Polskiej policji i mam ku temu powody, juz wczesniej pisalem, ze na pewno nie kazdy policjant jest jebniety, ale na pewno spora wiekszosc przynajmniej z patroli na te "ciemne dzielnice" i obstaw na mecze... jak wy jedyna policje jaka widujecie to drogówke w drodze na wycieczke, to sie nie dziwie, ze lubicie policje, a drogowki do kryminalnych nawet nie macie co porownywac... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3914 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2009
Lokacja: Świnoujście
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ketoprom Torg
Profesja: Elder Druid
Poziom: 150
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Widać moje Świnoujście jest zbyt spokojne bo nie ma zamieszek na ulicach :< Cytuj:
Swoją drogą co komu przeszkadza ze się wypije piwo w parku >.>
"Wojna nie polega na ginięciu za swoja ojczyznę, tylko na sprawieniu żeby tamci skur*iele ginęli za swoja" (gen. Patton) Ostatnio edytowany przez Ketoprom_Torg - 12-09-2009 o 15:38. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3915 |
Użytkownik Forum
|
![]() ehh kurwa słabo mi się robi, naprawdę już Lukasz'92 idź sobie i nie wracaj.
mieszkam na takim osiedlu że byś się posrał nim przeszedł się koło 10 p.m marny nastolatku, i nie jestem studentem a tym bardziej nie gram w tibie od długiego czasu, a ty pewne grasz więc rzucasz takimi argumentami swoją drogą żałosnymi. ja powiem JLukasz'92, tylko Bóg może się wypowiadać na tym forum joł ![]() ponaglam życzenia o jak najszybsze dojechanie cię przez policję i spranie ci mordy, to jest przestępstwo być takim małoletnim lamusem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3916 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Dobrze ze lukaszku92 dostajesz od policji upomnienia i pały bo po to są by tępic blokersów ktorzy nie maja co zrobic z wolnym czasem tylko prują sie do ludzi i do pozostawionych przez nich przedmiotów. Wyjdz stad to forum dla grzecznych lamusow pierdolacych o tibii a nie gangsterow ktorzy nie moga sobie dac rady z policja. Nic tu nikomu nie udowodnisz, jak tak bardzo nie lubisz policji to idz sie z nimi bic http://demotywatory.pl/152750/Nie-masz-dziewczyny
zgadnij czego juz nie gram... Krus pat-49 ms max/zrookowany przez upierdliwych Krezji skejter-86 ms max/deleted za bota Rone epso-82 rp max/deleted za bota zeth chaos-60 ed hackniety jakiemus szwedowi:>/zrookowany okradziony Krejzi Skeejter - 55 ms Facc, ciągle mam Kawa ER-5 - pincet cm3, 37kW, 45Nm, dwa koła - active |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3917 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Hakiv
Profesja: Royal Paladin
|
![]() haha a jak ja mam 180 lvl to nawet nadzei na chłopaka już pewnie nie mam :< tylko sutanna mi została
no i coś od siebie http://demotywatory.pl/147376/Budowlancy
no pay = no play Ostatnio edytowany przez Eneris - 12-09-2009 o 20:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3918 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja tak mam jak ten budowlaniec, choc nie aż tak brązowo. Moze z połowe tej opalenizny co on ma. Maliniak ze mnie :>
![]() |
![]() |
![]() |
#3919 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2008
Lokacja: Polska
Imię: Bobek Zgnieciuch
Poziom: 50
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3920 |
Użytkownik Forum
|
![]() o chuj ci decade chodzi z tymi niewinnymi ludzmi to ja nie wiem, ale widocznie media ci w glowie pomieszaly.
ketoprom, mowisz, ze sie starasz byc na kazdym meczu Floty i nadal lubisz policje? a nie denerwuje cie jak np. policja proboje nie dopuscic do wyjazdu albo do wpuszczenia na stadion? albo kiedy to policja decyduje ktoredy jedziesz, kiedy sie zatrzymasz i zabroni ci zostac w miescie gosci np. pozwiedzac? dobra tam, z tym jednym macie racje, nie bede sie z wami klocil. wszyscy adhd, ktorych tak doprowadzalem do szalu moga odetchnac z ulga( o ile jeszcze nie wyskoczyli z mojego powodu przez okno ![]() |
![]() |
![]() |