![]() |
#581 |
Użytkownik Forum
|
![]() Atomówkę miałem w Split Screen ;D A widziałem jak paru używało EMP, trochę to śmierdzi jak na 15 killstreak.
Termograficzny celownik nie jest zły do odblokowania, wystarczy doby skill w "Quick-Scoping" i załatwione. @Gelt Jedyna motywacja żeby nie grać w tą grę.
![]() |
|
![]() |
#582 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() no i fail, xbox do odebrania z serwisu za 3 weeksy :x Takze porownanie praktyczne FPS konsola vs PC zostanie przelozone na grudzien. Czyli znow powrot do korzeni w postaci Age of Empires 2
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#583 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 11 2009
|
![]() Może ktoś coś napisac o Dragon Age'u? Zastanawiam się and kupnem. Wyglada na ciekawa pozycję. Warto?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#584 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Mi się póki co podoba. Może troszkę trudne miejscami, ale fabuła jest niezła. Warto też zwrócić uwagę na główną postać i dialogi z NPC- każda decyzja, którą podejmujesz (a jest ich sporo- od drobnych do poważniejszych) wpływa na to jak jesteś postrzegany. Nie zdałem jeszcze całego, ale jeśli jesteś fanem RPG, to powinna Ci się spodobać.
![]() |
#586 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#588 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 11 2009
|
![]() Jesli nie wyskocza mi jakies nagłe wydatki to zapewne kupię tego DA, ale najprawdopodobniej dopiero po świętach.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#589 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jeżeli chodzi o poziom w DA, to moim zdaniem jest normalny, ale mimo wszystko mi się nie podoba.
![]() |
![]() |
#590 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie wiem, czy poruszaliscie juz ten temat, ale juz jutro jest oficjalna premiera Left 4 Dead 2! Jak na razie gram w demo i jest super.
Baaardzo chce miec full-ver, ale niestety nie stac mnie na oryginala, wiec pozostaje mi czekac na non-steam ;P. A wasze opinie? Graliscie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#591 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Boję się, że DA ma taką samą polonizację jak NWN2 - ździebka ujową :/
![]() |
![]() |
#592 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja mam DAO. I powiem tak. Jezeli komus sie podobal baldurs gate, to DAO jest gra w sam raz dla niego. Trudne walki, wymagajace uzywania pauzy, planowanie kogo wpierw zaatkowac, kogo obezwladnic. Przy rozdawniu punktow talentu, trzeba sie zastanowic w jakim kierunku chcemy zeby dana postac szla. Kazdy bohater ma wlasna histore, cele, mentalnosc, z kazdym mozna porozmawiac na temat jego historii itd. Jakkolwiek nie wszyscy mowia chetnie o sobie i z poczatku moga sie na nas obrazic, za zbytnie wypytywanie ich
![]() Btw nie wiem czy to bug, czy nie, ale jak wykonalem glowny watek u elfow, to dodatkowe zadania jakie byly, zostaly zablokowane, mimo iz gra wciaz pokazuje ze postac oferuje questa. Co do polonizacji, to nie wiem, gram bez dubbingu ;P
Ostatnio edytowany przez Lord Dreathan - 16-11-2009 o 18:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#594 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Edit: Kto to Rybzor? ![]()
Ostatnio edytowany przez Lord Dreathan - 16-11-2009 o 19:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#596 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
http://tvgry.pl/?ID=673 Będzie kilka wypowiedzi bohaterów, więc możesz się jakoś wczuć w ten podkład.
![]() |
![]() |
#598 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2008
Lokacja: Rybnik
Wpisy bloga: 10
Profesja: Royal Paladin
Świat: Bona
Poziom: 99+
![]() |
![]() Przeczytałem właśnie, że Rosjanie zbojkotowali MW2, za misję na lotnisku.
Bo niby nie chcą być uważani za "morderców". Tu macie link do tego artykułu: http://gamecorner.pl/gamecorner/1,86...Warfare_2.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#599 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2009
Lokacja: Okolice piekła
![]() |
![]() Ale nimi są... życie.
![]() |
#600 |