|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2005
|
![]() @up
Wybacz mój drogi ale co to była Tibia to mów o 7.4 ![]() Jeśli chodzi natomiast o te nowe rzeczy dodawane to mi osobiście nie przeszkadza, i nie płaczę nad tym, że dają tylko dla Pacc. Prawda jest taka, że ja tam się przyzwyczaiłem do gry jako Facc i nie narzekam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 11 2009
|
![]() no moze masz racje ale poco to komu jakies nowe wyglady albo itemy kiedys bez tego było lepiej a szczegulnie jak hotkejów niebyło
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() nie podoba się? nie używaj. Chodź w Citizenie , nikt ci nie każe... Nowe wyspy możesz tez omijać. Hot Key nie używaj. ja gram od Bardzo bardzo dawna i mogę śmiało powiedzieć ze tamta tibia miała swój urok , owszem ale była bardzo nie logiczna.
Bo powiedzcie mi , jaka jest logika w tym ze Mag bije z ciężkiego młota? albo knight używa sobie runek? Tibia to świat fantasty , wiec i jakieś normy są(powinny być). Hot keye pewnie nawet nie widziałeś jak ich nie było , zawsze je miałeś bo nie pamiętasz czasów bez nich i marudzisz. Tu jestem jednego zdania Autocelowanie z run w potwory = TAK Autocelowanie z run w ludzi = NIE Co do leczenia to nie mam zdania , jak by się dało zrobić coś w stylu ze jak bije cie potwor to można a jak ludzie to musisz ręcznie , wtedy by dobrze było. Ja osobiście często na exp kupuje sobie z 2-3 runki HMMa i strzelam ręcznie we frosty , żeby nie zapomnieć jak to się robi ;D |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum