![]() |
#882 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2009
Lokacja: Okolice piekła
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() co do najlepszego rpg final fantasy XIII
a najlepszego mmorpg FINAL FANTASY XIV i koniec tematu co do najlepszego rpga i mmorpga ![]()
![]() |
#883 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2006
Lokacja: Szcecin
|
![]() FF pewnie wygra w ilości sprzedanych sztuk, chociaż mass efect 2 też coś może zdziałać<hype+sequel niby dobrego "rpg">
Lecz i tak jako fps< w multi> zarządzi nowy battlefield. |
![]() |
![]() |
![]() |
#884 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
![]() Chociaz jesli chodzi o MMO, to bym jeszcze dyskutowal. Na rynek ma wejsc GW 2, tyle ze niewiadoma jest data premiery gry. NCSOFT zapowiedzial tytol na 2010-2011. Pozostaje nam czekac. ;p Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 08-01-2010 o 19:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#886 | ||
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#887 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2010
|
![]() Mam do was pytanie. Planuje zakup jednej z tych dwóch gier - Left 4 Dead 2 lub Call of Duty Modern Warfare 2. Zależy mi głównie na grze w sieci.
Co byście polecili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#888 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() MW2 lol. Left2Dead to przeciętniak i musiałbyś być jakimś specjalnym fanem żeby był to dla ciebie lepszy wybór. MW2 to najlepiej sprzedająca się gra wszech czasów. Co tu porównywać
![]() (o nie, zaraz szynka mnie pojedzie xD) Ostatnio edytowany przez Rybzor - 09-01-2010 o 12:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#889 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() @up
Nie, bo AFAIK Wii Sports. To też decyduje o jej jakości? L4D2 FTW. Ten shooter przynajmniej nie zostanie zdeklasowany przez nowego Battlefielda, bo lepszego co-opa po prostu nie ma. EDIT: : DD That's my job. Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 09-01-2010 o 12:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#890 | ||
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
Zmieniajac temat: http://www.battlefield.pl/news-2863-...zone!#comments Cytuj:
![]() |
![]() |
#891 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Może powinniśmy się już do tego przezwyczajać... następne pokolenie graczy pewnie nie będzie widziało nic dziwnego w klikaniu: multiplayer > start game" i tyle : P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#892 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chyba zdecyduję się na L4D2. Choć MW2 to niesamowita gra, to jednak jest to kolejna kalka gry wojennej. A w takim L4D2 mam ciekawy klimat oraz nutkę świeżości, bo nigdy nie grałem w sieciowe FPS'y z Zombie w roli głównej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#893 |
Użytkownik Forum
|
![]() Procz l4d, to nieznam innej gry tego typu ;O ( nie liczac modow, zombi nazi do cod'a i ten mod do ut, gdzie sa zombie)
![]() |
![]() |
#894 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#895 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Wlasnie odpalilem Ninja Blade.
Gra fajna, aczkolwiek troche przebajerowana. Ogolem niezla siekanka i mily klimacik. Duzo fajnych mozliwosci jesli chodzi o sama postac i jej combosy. No, to ide dalej zwalczac zaraze w Japoni... xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#896 |
Guest
|
![]() Możesz też sobie kupić jedynkę L4D, rozgrywka się nie zmienia prawie wcale, za to masz fajniejszy klimat i mniej wydasz
|
![]() |
![]() |
#897 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() Również zagrywam się w DA, i muszę przyznać, nie spełnił moich wszelkich oczekiwań. Mimo to, jest jedną z lepszych gier jaką grałem.
Troszke podobny do Darkensanga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#898 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#899 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Lol nie ma co oszczędzać sobie tych paru złotych i brać gorszą grę. Left2Dead 2 jest o niebo lepsze od jedynki i musiało by kosztować ze 200 zł, żeby bardziej się opłacało brać pierwszą część.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#900 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zakupiony i Odpalony AC II przerósł moje oczekiwania, sama grafika mnie zachęciła, a Ubisoft coś nakręcił w tej grze że nie można od niej odejść.
Historia taka sobie, ale i tak dla mnie wystarczy, wkurza mnie tylko mieszanie Angielskiego i Włoskiego obok siebie, ale to już szczegóły. Naprawdę polecam tą grę.
![]() |