|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Ty mnie powiedz kogo supernowa (bo tak sie ten efekt nazywa z tego co pamietam) nie zabije... xd
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2009
|
![]() Dobra koniec tych domysłów kogo to światło zabija czy nie. Na następny raz bardzo dobrze przemyślę każde słowo.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dokładnie, tak samo jak światło dzienne nie raniło ani nic Nazguli z LOTRa, to gdy Gandalf pierdyknął w nich światłem ze swojej laski to spieprzyły :d
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2009
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cado Frasi
Profesja: Sorcerer
Świat: Olympa
Poziom: 10
Poziom mag.: 1
|
![]() Ahem. Wypadałoby coś napisać.
![]() Teksty - jakieś takie słabawe, "W calym krolestwie trwa wojna" - mogłeś to ładniej napisać, np. "Cala Avalonia ogarnieta jest wojna" albo coś w tym rodzaju. Klony przeboleję, w końcu nie tak łatwo jest dla każdego woja znaleźć inny outfit. Trupy - MAŁO! Więcej trupów! Pourywane łby, odcięte członki... Mwahahah! Ekhem... No, po prostu duża bitwa to i dużo trupów proszę. Dookoła chatki trochę mało drzew, a dziadek mówi "Gdzies tu powinienem go znalezc". Ja bym taki dom z daleka zauważył, mam sokoli wzrok. ![]() Efekt światła dobry, aj lajk it. Ortografia - może jestem chory, ale to do niej przykładam największą wagę. A w fake'u słabo, słabo... Wogóle - w ogóle Nie miło - niemiło Aha, i zauważyłem takie coś "Ten najemnik zabrał ten kamien". Takich powtórzeń było kilka, a to średnio wygląda podczas czytania. Fabuła - niezła. Wiem, że ciężko wymyślić coś chwytliwego i oryginalnego więc w tej kwestii dużo nie wymagam. No to teraz ogólnie (bleh, nie lubię)... Fake wygląda na porządny, zobaczę next party, będzie ocena. ![]() Mam nadzieję, że poprawisz te drobne błędy, nie zostawisz tego fejka w cholerę i dobrze go zakończysz.