|
|||||||
| Notki |
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#8902 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2009
|
Test server tylko dla tutków st gm etc.
Dla normalnych graczy nie będzie ts`a |
|
|
|
|
|
#8903 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2006
Lokacja: Jawor
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vire
Profesja: Elite Knight
|
Cytuj:
Po prostu świetna ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8904 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2008
Lokacja: Krosno
Imię: Old Arcerdomo Lolacehtka
Gildia: Ni ma
Świat: Candia
Poziom mag.: 9
|
nono kiedy pokaRZesz :/
Jak juz chcesz komus pojechac, uzywaj slownika ortograficznego bo sam wychodzisz na wiekszego idiote ; x.
22:45 Kwadratuz [112]: ;* 22:45 Arcer On Refugia [9]: ty masz rl life? ![]() 22:45 Arcer On Refugia [9]: XD 22:45 Kwadratuz [112]: poco 01:21 Versa [94]: Niedlugo otworze Tymbarka a tu pod nakretka napis: "Naki here." |
|
|
|
|
|
#8905 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Recon
Poziom: 254
|
nic nowego
:C
|
|
|
|
|
#8906 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Taka wiocha
Imię: Zrywna Szkapa
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sexy Team
Świat: Nerana
Poziom: 176
|
Cytuj:
![]()
Gz Moderatorów. ![]() 18:38 Goratel [172]: szkdoa ze to nei downie 22:48 Karo Inc [145]: RECON OUT Ej, nie uciekajcie misie :/ http://www.youtube.com/watch?v=HB0JcsIm4Ss |
|
|
|
|
|
|
#8908 |
|
Użytkownik Forum
|
Witam ponownie
![]() Po dluzszych przemysleniach zamierzam zaczac gre wlasnie na jakims serwerze optional pvp i Nerana wydaje mi sie calkiem obiecujaca (byc moze ten serwer dobrze mi sie kojarzy w zwiazku z tematem na forum Muntasir life i dosyc duza aktywnoscia w Serwer Nerana SS Odsłona 4 ), ktory mam okazje czesto przegladac.Po 4 latach gry na serwerach open pvp, oczwyiscie z kilkoma mniejszymi lub wiekszymi przerwami postanowilem przejsc na emeryturke wlasnie tutaj. Zapewne spotkam sie z negatywnymi opiniami napinaczy forumowych ale mimo tego napisze kilka slow o swojej "karierze tibijskiej" tak jak kultura tego wymaga Tak jak wczesniej wspomnialem gralem na serwerach pvp takich jak Furora, Pandoria, Thoria. Na tym ostatnim calkiem niedawno sprzedalem swoja ostatnia postac (105 MS) i zamierzalem skonczyc z Tibia. Niestety mimo roznych zajec w rl pozostaje mi czas wolny ktory chcialbym spożytkować na jakas gierke. Oprocz Tibii probowalem kilka innych takich jak np. Runes of Magic, World of Warcraft, kilka gier przegladarkowych a takze nie wymagajacych polaczenia internetowego typu Wiedzmin. Jak juz sie pewnie domyslacie wlasnie Tibia najbardziej mi odpowiada ![]() Mozna powiedziec ze po 4 latach wojen, pekowania a takze (tutaj nie ukrywam) botowania, szukam teraz w grze elementu RPG. Interesuja mnie przede wszystkich wspolne hunty, wspolne wykonywanie rozmaitych questow oraz w 100% manualna gra. Mam zamiar zalozyc druida i chcialbym poznac kogos (najlepiej knighta ), któremu bym chetnie towarzyszyl w roznych wyprawach ![]() PS - nie zamierzam wdawac sie w dyskusje z osobami lekko mowiac ograniczonymi (ktorych niestety jest tak wiele na tym forum), natomiast mam nadzieje ze spotkam takze ludzi godnych zainteresowania. |
|
|
|
|
|
#8909 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Maxi Incarcerated
|
^wyjdz z domu
p.s nie czytalem eloo
![]() 23:48 Adiqoo Pall [78]: anal to lodzik a oral w dupeczke |
|
|
|
|
|
#8910 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2008
Lokacja: Bielsk Podlaski
Imię: Swoon Miron/Zidar Than
Świat: Luminera/Nerana
|
|
|
|
#8911 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2007
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 254
|
spier dalaj na sledzika
|
|
|
|
|
#8912 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2008
Lokacja: Bielsk Podlaski
Imię: Swoon Miron/Zidar Than
Świat: Luminera/Nerana
|
|
|
|
#8913 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2010
Lokacja: W-wa
Gildia: Gazenburger
|
|
|
|
|
|
|
#8914 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2010
|
wlasnie instaluje od wczoraj RoM'a, bo kiedys tam sciagnalem ja na moim antyku (czyt. kompie) to nie mialem przyjemnosci sobie w nia pograc a teraz jestem aktualnie na laptopie wiec mysle ze bedzie ladnie smigac.
btw slyszalem ze to kopia wowa tylko ze za darmo :O jak mozesz to odezwij sie tutaj badz na priv z jakimis poradami jak orientujesz sie wiecej niz troszke na ten temat a co do tibi, przemysl to jeszcze chlopie ![]() |
|
|
|
|
|
#8915 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 12 05 2010
Lokacja: Venore
Świat: Refugia
Poziom: 145
Skille: 92
Poziom mag.: 8
|
ale ded xD
|
|
|
|
|
|
#8917 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2010
Lokacja: W-wa
Gildia: Gazenburger
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#8918 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2010
|
|
|
|
|
|
|
#8920 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Interfejs, system wykonywania questów, zbiożone umiejętności klas a nawet skróty klawiszowe są niemal identyczne W RoMie masz dodatkowo domki dla graczy, podobno walka o zamek której nie miałem przyjemnosci doswiadczyc i zapewne kilka innych ![]() WoW bardziej przypadl mi do gustu ale wiadomo... jest płatny. Co prawda 29zl miesiecznie to nawet taniej niz pacc w tibii ale dla kogos moze to byc spory wydatek. A co do Tibii to mam mieszane uczucia. Raz mi sie chce a raz nie. No nic zobaczymy. |
|
|
|
|