|
|||||||
| Notki |
| O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Guest
|
Ehh... Tak z ciekawości pytam... Ilu z was jeździ sobie na trialku?
W grze niespotkałem jeszcze nikogo kto ma podobne zainteresowania jak moje (tu mam na mysli rower ). Ewentualnie jak ktoś ma jakies zdjęcia to moze je tu wstawic. Za niedlugo sam cos moze umieszcze tylko musze najpierw je zrobic ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2004
Lokacja: Raczej Chyba Ziemia. Liczba postów: 1,783
Stan: Tutor
Imię: Game Master
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Nie gram już
Świat: Aldora
Poziom: 2
Skille: 10/10
Poziom mag.: 10
|
Hmm, zapewne każdy kiedyś jechał na rowerze. Chodzi ci o hobby jeżdzenia na rowerze?,wątpie ze ktoś ma takie hobby.
@topic Ja raz na 3 tygodnie wsiąde na rower i sie przejade.:S ( tylko w potrzebie)
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Nie nie... Trial to jedna z odmian roweru wyczynowego. Z wygladu moze przypominac dla niektorych beznadziejny BMX.... Ale ma dwie podstawowe rożnice. Tylnia opona przypomina szerokoscia opone z motorowego crossu oraz rower ten praktycznie nie posiada siodełka. Rower trialowy mozna podzielic na dwie kategorie. Pierwszy posiada kola wielkosci 26 cali a drugi ma kola wielkosci 20 cali.
Dla tych ktorzy sa zainteresowani podaje link. http://www.trial.kom.pl/ |
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
Lokacja: Wrocław/Lunara
|
Ja smigam na rowerku ale nie na trialu tylko troszke streetu i dirt
ogolnie to najwiecej jezdze na dircie ![]() Ostatnio edytowany przez Zotolo - 02-06-2005 o 21:32. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
No spox znam kilku kolesi co smigaja na streecie
. Fajna sprawa ![]() |
|