|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#162 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() Cytuj:
Najpoważniejsze zażuty do filmiku: a) Idzie se i nagle kamsz z DSL: kamsz przed potwierdzeniem, że to fake napisał, że historyjka była ustalona. b) 1 chmurka od wilków: to mnie zaciekawiło, ale po przyjrzeniu się można dostrzec(w 2 części filmiku), że co jakiś czas widać naraz trafienie w tarcze i w pancerz. Nakładają się idealnie co jest potwierdzeniem, że oba wilki biją. btw. To nie jest OTS... btw2. Ludzie, skoro tak łatwo zrobić taki fake to róbcie. Ja i inni użytkownicy forum chętnie obejrzymy więcej.
![]() Ostatnio edytowany przez Gniew Mroku - 18-05-2005 o 20:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
|
![]() A ja ze swojego expa wiem to, że ani na OTS 7.1/7.4 nie da się robić trade, ani na OTS 7.1/7.4 nie da się umieszczać kogokolwiek na VIPach, dialog fakt faktem ustawiony i . Tylko mi powiedzcie, czy jeśli oni stali jednąkratkę od siebei i zrobili trade to nie widać wagi, ale czy powinno widać jakiś opis przedmioty, jak z fsem czy bsem, bo trudno uwierzyc, że takie DSL nie miały by żadnego bajeranckiego opisu ;p . Noi skoro to już jest fake i nie w OTSie to jak ..?
Ostatnio edytowany przez Glacial - 19-05-2005 o 16:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() wieelkie gratz dla Kamsza, za zrobienie tak zayebistego fake`a, widać tam profesjonalizm i w pierwszej chwili sobie myślr: o ku*** DSL
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2005
Lokacja: Grudziadz
![]() |
![]() Omfg...
Widzicie DSL? To uwierzcie albo nie a nie spamujecie caly czas ze "k**** to fejk".
![]() |
#166 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() Cytuj:
Innymi słowy: owner aborotha, kamsz, sam powiedział że to fake.
![]() |
![]() |
#167 | |
Guest
|
![]() @ up
Kamszu nie jest ownerem Aborotha -.-' Heh, ja tam od razu wiedzialem ze to film_fake ![]() ale sie fajnie niektóre komentsy czytalo... Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#168 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
hmmmm, na Elothu dziala vip list ![]() co do trade, to nie wiem, ale co trudnego w napisaniu odpowiedniego cvsa na trade ![]() ale osobiscie uwazam, ze nie mozna okreslic czy to fake, natomiast mozna okreslic czy to prawda. jedyny sposob, to taki, zeby ktos spoktal sie z tym aborothem na tibii i oprosil go o pokazanie tych dżinsów xD
![]() |
![]() |
#169 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() @ChOp
Mamy rozumieć, że ty masz jeszcze wątpliwości czy to prawda czy nie? Przecież to śmieszne, to fake film, skoro Gniew Mroku zapewnia, że to nie ots to pozostaje tylko fake film, za który zapewno stoi Gniew Mroku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Zamknijcie ten temat bo to juz sie robi nie do zniesienia...
Jezeli to nawet nie jest fake... to dlaczego temat umieszczony w dziale Fake'i? ![]()
Nick:Hurro Kurak Level:12 City:Rookgard World:Secura Best Hit:21 at Orc,21 at Minotaur <katana> ![]() Need a friend ![]() ![]() Kto mnie zna ten mnie zna ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Evul Indigo - 20-05-2005 o 20:22. Powód: Bo nie mam zamiaru dawac 2 posta i dostawac pkt. karnych -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Guest
|
![]() zauważyłem pewną ciekawą rzecz.. otóż ten wolf, przez ktorego koles dawal trade podczas calego filmiku się nie poruszyl. co dziwniejsze, ten wolf nikogo nie atakowal. mozliwe ze to byl w otsie npc, ktory mial sluzyc jako blokada, by nie pokazac wagi itema
![]() who cares? ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2004
Stan: Rookstayer
Imię: Dziewka
Profesja: Knight
Świat: Isara
Poziom: 100
Skille: 88/82
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() nie wiem czy było juz to wczesniej powiedziane ale w jezyku angielskim chyba jest takie cos ze jak jest np 2 rzeczy to sie nie stawia tego "a" albo "an". w jezyku polskim (dajmy przyklad : dwoje spodni a nie jeden spodeń) i jesli taka zasada obowiazuje w jezyku angielskim to to nie jest błąd.
![]() |
#173 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nic nadzwyczajnego , mój kuzyn ma kumpla który to ma . Eh to quest z bazyliszkiem , radze uwazać ze tego o mi kuzyn powiedział po drodze są firedevile... a na poważne , jest program do robienia fotomontazy w filmach , znalazlam ale nie ściągneam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Irma z Fortery :D - 21-05-2005 o 19:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Guest
|
![]() @up: Taak ? Programik ? Gdyby tak było naprawdę to to forum już od dawna było by zasypywane Fakeami-filmikami. Myślisz że tak łatwo to zrobić ?
Btw: Podaj link skoro "widziałaś" ale nie ściągałaś. |
![]() |
![]() |
#175 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Słubice
Stan: Aktywny gracz
Imię: Rafcio of the Knight
Profesja: Knight
Gildia: eee no szukam :P
Świat: Hiberna
Poziom: 23
Skille: 61/60
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() ja tez ciec takie legi ale nie mam
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#177 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 03 2005
Lokacja: Świebodzin
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Hiberna
Poziom: 46
Skille: 19/23
Poziom mag.: 50
|
![]() To jest Ots Czyli mozna wywnioskowac z tego ze to fake
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
Ilu jeszcze normalnych inaczej ma zamiar podzielić sie z nami swoimi najnowszymi osiagnięciami?? @Up OTS to nie fake, kolejny mądry inaczej... Litości, nie wypowiadaj sie jak o niczym nie masz pojęcia, gdybym był modem pokasowałbym te posty, bo jak je czytasz to masz ochotę pokaleczyć się marchewką -.-.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 05 2005
|
![]() To Ots jest?
Ostatnio edytowany przez Xter - 04-06-2005 o 14:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
|
![]() TO NIE FAKE!!
1.Mapki do ots'ow sa male i nie mozna wsadzic calej mapki tibi ani podziemi(chyba ze specjalny edytr nie pamietam jego nazwy) 2.Na ots'ach jeszcze VIP'y nie dzialaja 3.Z tym "a" wyjasnione 4.Po przejechaniu mapki widac mapki z tibi 5.Jak by to byl ots to by na glownej stronie tibi (tibia.com) nie było napisane na jakim serwie graja bo ots'y sie nie wliczaja -.- WIEC TO NIE FAKE!! |
![]() |
![]() |