| 
 | |||||||
| Notki | 
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  08-06-2005, 16:04 | #1 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 12 08 2004 Lokacja: Elbląg Posty: 75 Stan: Aktywny Gracz Świat: Selena |  Pieczar Rage - Life On Selena Witam! Chcialem pokazac swiatu moje SSki. Czekam na opinie a takze na glosy krytyki   Temat raz na jakis czas bedzie akutalizowany aczkolwiek w najbliszym czasie rzadziej nish czesciej (szkola). A teraz zapraszm jush do SS. Aha...temat o ile bede pamietal bede aktualizowal w pierwszym poscie  (o ile bedzie sie w miare podobac  ) Na poczatek stan mojej postaci kiedy zaczalem robic SS'y  I chata nowa chata (zaraz po kupnie wiec nie ma dekoracji  )  No i teraz nudnijesza czesc tematu =] a jednak jakze wazna  ...adv     I przynajmniej jeden Level zdobyty w klimacie innym nish roty   Jak wiadomo najwaznijeszy dla sorca jest Mlvl a wiec i ten zaprezentuje. Obecnie mam 23 mlvl i wiem ze jest to zenada, ale to moj pierwszy sorc i jestem przyzwyczajony, jako ze gralem knightem zazwyczaj, ze nie siedze pod PZ'tami tylko latam i expie  Za to przepraszam  (no i prosze zeby sie nie czepiac bo to akurat wiem  )      Inne pierodoly: Fishing (obecnie mam 30):  Wazny moment w zyciu kazdego kto ma PACC:    Tu dwa wanzijesze questy jakie zrobilem   =] I moze Kilka SS'kow (zeby nie nudzic) z huntu na GS. Tearz siedze na drugim huncie na GS wiec beda znowu SS'y             Najgorsze jest to ze siedzielismy tam luzem 6 godzin a loot to 3 brass legs, 3 plate armory, 4 steel helmety i troche zlota (ponad 1k). Wiec wogole sie nie zwrocilo za uhy blokerowi nie moofiac o HMM i boltach  coz...bywa i tak... Moze jeszcze 4 SSki z dwoch moich innych charow: - Carindi - moj rookslayer na Azura, czasem mam ochote pograc sobie na Rooku    - Pieczarmistrz Gun - char ktorym zaczynalem gre w Tibie, hack i to trzy razy..., po trzeci sie nie podnioslem i zaczalem grac na innym swiecie na innym koncie....   ok to wszystko jak narazie, bede aktualizowal, dzis wieczorkiem jak mi sie bedzie chcialo to bedzie porcja sskow z GS hunta i advy  Milego ogldania i komentowania  Ostatnio edytowany przez Pieczarmistrz - 08-06-2005 o 16:29. | 
|   |   | 
|  | 
|  08-06-2005, 16:08 | #2 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 30 10 2004 Posty: 107 |  Ładnie zrobione. Wszytko ładnie uporządkowanie. Zdjęcia bardzo wyraźne i zaciekawiające.Gz wszytkich adv i innych   Oby tak dalej z tymi fotkami  | 
|   |   | 
|  08-06-2005, 16:09 | #3 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 13 01 2005 Lokacja: Krakow!!:D Wiek: 34 Posty: 126   |   nie sa zle ss=) tylko tak dalej =) mlvl tez przyjdzie   narazie exp =)  a potem sie troche ponudzisz z mlvl   (albo i nie  ) dobra papa i pozdrawiam  
				__________________ =) pamietam o moich przyjaciolach=) baab tibia =)4ever=) | 
|   |   | 
|  08-06-2005, 16:12 | #4 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 10 12 2004 Lokacja: CalmerA Wiek: 33 Posty: 447 Stan: Aktywny gracz Imię: Warrior of abyss Profesja: Knight Świat: Calmera Poziom: 68 Skille: 83/82 Poziom mag.: 7 |   gratz all adv. and more ss plx :> 
				__________________ Twoja sygnatura łamała regulamin z powodu swojej wielkości lub sumarycznej wagi obrazków. | 
|   |   | 
|  08-06-2005, 16:13 | #5 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 03 06 2005 Posty: 25 |   Fajne ale buuuuuuuuuuuu Tibia gg suxxxx ja też używałem ale nieużywam bo to suxxxxxxxxxx jest | 
|   |   | 
|  08-06-2005, 16:17 | #6 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 12 08 2004 Lokacja: Elbląg Posty: 75 Stan: Aktywny Gracz Świat: Selena |   Nom jakbym mial moofic prawde to nie uzywam Tibia GG   W kazdym razie przepraszam za to co uzywam i zapewniam ze jush tego nie uzywam a wiec nastepne SS'y beda czyste ^.- Dziekuje za wszystkie komentarze  Ostatnio edytowany przez Pieczarmistrz - 08-06-2005 o 16:19. | 
|   |   | 
|  08-06-2005, 17:27 | #7 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 20 10 2004 Lokacja: zapomnialem :P Posty: 163 Stan: Aktywny gracz Profesja: Knight Gildia: nie ma Świat: Harmonia |   nic dziwnego ze cie hackneli <patrzy na foty z rozjasnionym obrazem> ja tam mlvla sie nie czepiam wiem ze na nowym swiecie sie leci z expem a nie mlvlem zycze szybkiego 25 zeby sdki lecialy ps sam gram na selenie   
				__________________ POZDRO MISHELL _____________________________________________ wlasnie tracisz okolo 10 sekund na przeczytanie mojego podpisu | 
|   |   | 
|  08-06-2005, 17:54 | #8 | 
| Użytkownik Forum |   no spoko ss ale po co uzywasz tibi gg....przez to Cie hackna wiem po sobie   | 
|   |   | 
|  08-06-2005, 18:10 | #9 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 01 06 2005 Lokacja: Chodzież Wiek: 33 Posty: 28   |  ładne ss'y oby tak dalej tylko że nie wiem jak innych nie podobają mi sie adv typu adv fishing na 19 lub adv na 8 lvl ..   | 
|   |   | 
|  08-06-2005, 19:12 | #10 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 24 02 2005 Lokacja: Wrocław Wiek: 35 Posty: 29   |   Gz Adwów ss'y fajne ciekawe ale nie uzywaj czitów  | 
|   |   | 
|  09-06-2005, 00:15 | #11 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 08 06 2005 Lokacja: Braniewo Wiek: 32 Posty: 21   |  ......... Radze Ci wielce, trnuj mlv!!! Sam mam druida i wiem,że bez mlv to jest masakra!!!!     _______________________ Name: Piesek Reksiu Proffesion:Elder druid Location:Thais Lvl:22   Mlv:41  | 
|   |   | 
|  09-06-2005, 07:59 | #12 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 03 01 2005 Lokacja: Siem-ce Wiek: 37 Posty: 342 Stan: Na Emeryturze Imię: Sir Darmin Profesja: Royal Paladin Gildia: Majestic Lords Świat: Calmera Poziom: 130 Skille: 97/77 Poziom mag.: 23 |   Gratz adv wszystko poukladane i jak juz wczesnij powiedziano radze ci bic mlvl bo masz troszeczke slaby ale idzie z tego wywnioskowac ze nie lubisz stac przed domkiem lub depo   | 
|   |   | 
|  09-06-2005, 10:06 | #13 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 03 2004 Lokacja: Stalowa Wola Wiek: 33 Posty: 489 Stan: Aktywny gracz Imię: Ochcio on Harmonia Profesja: Sorcerer Świat: Harmonia Poziom: ?? Skille: ?? Poziom mag.: ?? |   Fajne, no ale jak już mowileś mlvl .....   
				__________________ Znam Pro'Gammera z RL A wy nie ...   | 
|   |   | 
|  09-06-2005, 10:24 | #14 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 04 09 2004 Lokacja: Between Heaven & Hell Posty: 751 Profesja: Knight Świat: Refugia |   Nom, sski bardzo fajne   ... Też mam chara na Selenie (13 lv druid)... P.S. ten screen z tymi goblinami co level nabijałeś w podziemiach, to były Molts?  
				__________________ "Non mortem timemus, sed cogitationem mortis" - Nie śmierci się boimy, lecz myśli o śmierci. Seneka | 
|   |   | 
|  09-06-2005, 13:43 | #15 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 12 08 2004 Lokacja: Elbląg Posty: 75 Stan: Aktywny Gracz Świat: Selena |  Dzieki :) Dzieki wszystkim za komenty...teraz mam troche mniej czasu do gry by trzeba na koniec roku sprawdziany zaliczac (przykladowo w poniedzialek mam 4 do zaliczenia :/ ) W kazdym razie na Tibie zawsze znajduje czas i wteyd tehs wole expic nish nabijac mlvl staniem pod depo. Tym sie zajme jak bede mial 27 lvl wtedy bede koledze monka summonowal i runki bede bil. Dzis dorzuce kilka screenow. @Venderer - Gobliny to na Edron :-) | 
|   |   |