| 
 | |||||||
| Notki | 
| Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  12-06-2005, 13:12 | #222 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 11 02 2005 Wiek: 32 Posty: 22     |   WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                                                         WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                                                         WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                                                         WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                                                         WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                                                         WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                                                         WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                                                         WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                                                         WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                                                         WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                                                         WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                                                         WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                                                         WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                                                         WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                                                         WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                                                         WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                                                         WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                                                         WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                                                         WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                                                         WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                                                         WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                                                         WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                                                         WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                                                         WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                                                         WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                                                         WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                                                         WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                                                         WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                                                         WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                                                         WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                                                         WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                                                         WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                                                         WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                                                         WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                                                         WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                                                         WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                                                         WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                                                         WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                                                         WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                                                         WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                                                         WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                                                         WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                                                         WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                                                         WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                                                         WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                                                         WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                                                         WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                                                         WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                                                         WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                                                         WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                                  i to bybyło na tyle | 
|   |   | 
|  14-06-2005, 19:52 | #225 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 04 06 2005 Lokacja: gliwice Wiek: 34 Posty: 14   |   koleją część proszeeee plx plx plx   Super!!! gratz twórczości=)  | 
|   |   | 
|  15-06-2005, 00:40 | #226 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 26 04 2005 Posty: 4 |   genialne powiedziałbym   bohater da rade!! i dokopie shang tsungowi  capi mortal kombatem ale nic to  | 
|   |   | 
|  15-06-2005, 15:26 | #227 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 22 05 2005 Wiek: 32 Posty: 46 Stan: Na Emeryturze |   Orginalny pomysl jest ok | 
|   |   | 
|  15-06-2005, 20:09 | #228 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 17 05 2005 Posty: 38 Stan: Aktywny gracz Imię: Ellaine Rook'Stayer Profesja: Paladin Świat: Saphira Poziom: 9 Skille: 33/29 Poziom mag.: 1   |   Ogólnie jest super. Fajna kula mocy. Ehh... i tak na pewno pokona tego gościa... jeszcze nie było tak żeby nie pokonał... | 
|   |   | 
|  15-06-2005, 20:13 | #229 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 14 06 2005 Lokacja: Warszwa Posty: 304   |  Genialne Genialne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!genialne!!!!!!!!!!!!!  !!!!!!!!!!!poprostu Bomba!!   | 
|   |   | 
|  15-06-2005, 20:18 | #230 | 
| Guest Posty: n/a |   bardzo ladne, czekam na wiecej. moja ocena to 9/10. najlepszy sprzedawca all dee. | 
|   | 
|  16-06-2005, 17:08 | #231 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 10 06 2005 Lokacja: Pomorskie Posty: 41 Stan: Aktywny gracz Imię: Kamyk Ziomek Profesja: Druid Gildia: Knights of circle table Świat: Celesta Poziom: 53 |  Super Oglodnąłem wszystkie części Twojej opowieści i... THE BEST ! ! ! Człowieku ty poprostu masz talent do tych fejków... rób dalej tak 3mać ! 
				__________________ Sumaryczna wielkość lub waga obrazków w sygnaturze przekroczyła obowiązujące na tym forum limity. Sugeruję zapoznanie się z regulaminem w celu uniknięcia upomnień w przyszłości. | 
|   |   | 
|  16-06-2005, 17:20 | #232 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 16 06 2005 Lokacja: Świnoujście Posty: 123 Stan: Zbanowany   |   obejżałam all część człowieku zainwestuj w cośxDDDD | 
|   |   | 
|  17-06-2005, 13:45 | #233 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 16 06 2005 Posty: 12   |  Spoko!!!! Spoko ale nie tak jak sw! mnie sie podobało czy innym to nie wiem. Puchar nie zasługu na Puchar zasługuje SW!!!!!! | 
|   |   | 
|  17-06-2005, 16:09 | #234 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 17 04 2005 Posty: 11 |  Hmmmm...... 7 dni... Skąd ja to znam? Chłopie, czy ty oglądałeś krąg? A tak wogóle to fake zarąbisty!!!!!! Jesteś Królem fake'ów!!!       Dawaj następną część. | 
|   |   | 
|  17-06-2005, 16:49 | #235 | 
| Guest Posty: n/a |  !!!!!!!!!!!!! A ja ci powiem tyle: RÓB TO DAAAAALEJ!!!! Człowieku, ty masz talent! Mam nadzieję, że Madakupajana (czy jakmutam) nie dednął i da rade się zalogować. Bye... | 
|   | 
|  17-06-2005, 17:27 | #236 | 
| Guest Posty: n/a |   bardzo fajne super  czekam na nastepny odcinek... | 
|   | 
|  21-06-2005, 20:23 | #237 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 21 06 2005 Lokacja: Carlin Posty: 45   |   ZAJEDWABISTE | 
|   |   | 
|  21-06-2005, 20:39 | #238 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 25 08 2004 Lokacja: A poco to wam?  Liczba postów: kto by liczył. Wiek: 34 Posty: 394   |   O LOL, takiego fake jeszcze niegd nie widziałem, rób szybko dalsze części bardzo  mi się podobają!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
				__________________        | 
|   |   | 
|  21-06-2005, 23:40 | #239 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 16 06 2005 Posty: 57 |   Ty to jestes stwozony do robienia fake'ow. Takiego fake jeszcze niewidzialem to jest THE BEST!! Czekam na kolejna czesc ocena: 10/10 
				__________________ ZARABIAJ W INTERNECIE! Wypłaty już od 0.25$ (wyklikasz w 2 tygodnie) Wystarczy mieć konto Paypal i zarejestrować się na tej stronie : http://www.clixncash.com/index.php?ref=Patryk567 | 
|   |   | 
|  22-06-2005, 16:16 | #240 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 14 08 2004 Lokacja: Neverwinter Wiek: 32 Posty: 1,186     |   Dziękuje wszystkim za komentarze, ale tego fake nie będe kończył, do odwołania. Bardzo mi przykro... Nie przekonujcie mnie bo to i tak nie pomoże   . 
				__________________   In the memory you’ll find me Eyes burning up The darkness holding me tightly Until the sun rises up | 
|   |   |