|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Chodzież
Stan: Na emeryturze
Imię: Kosior
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 64
![]() |
![]() Czy zauważyliście zmiany w zachowaniu potworów i jakieś nowe miejsca ich występowania??
Założyłem ten temat aby uniknąc tematów o występowaniu i zachowaniu pojedyńczych potworów ![]()
|
![]() |
#2 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Oczywiscie.Potwory "niby" sa madrzejsze, na polnoc od thais pojawili sie nawet orkowie, tzn ridery i zerk.W okolicy thais pojawil sie tez pojedynczy respawn banshee, 6 minut, co mam udokumentowane na ssie (niestety narazie tylko same obrazenia, niedlugo bedzie wiecej)
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2004
|
![]() Tak jest LOL jak w Kazordoon sie ARCZERY RESPIA!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Buuuuu
|
![]() Co do zachowania to zauwarzylem:
Orc warior juz nie ucieka na czerwonym (mozliwe ze juz przy poprzednim update to bylo). Tak pozatym to ogolnie bym powiedzial ze potwory zostaja dluzej na polu walki (uciekaja jak maja mniej zycia niz przedtem). Smok dostal motorek w tylku i biega jak szalony, ale chyba mniej troche spamuje (bilem po update tylko 3 wiec nie powiem na pewno). Co do zmian to: - Doszly 2 obozy amazonek/valkiri w polnocnej czesci Field of Glory (polnoc od Carlin) - Doszlo od groma i ciut rzeczy na polnoc i poludnie od Thais - sporo sie pozmienialo w okolicach Mt. Stretum. - Jaskinie w okolicach Ancient Temple (polnoc od Thais) zaludnily sie orkami i kilkoma innymi stworami (uwarzac na fire devila po drodze do smoka). - Kilka cyklopow co wystepowalo na poludnie od Thais (cyclops camp) dostalo wsparcie w postaci minosow (chyba tylko zwyklych, ale w sumie jak tam bylem to ciezko bylo stwierdzic jednoznacznie. Pozatym wiele miejsc gdzie dodano spawn 1-2 potworkow wiec nawet nie warto wspominac.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Chorzów
![]() |
![]() Ja w drodze miedzy mostem kraskow a mostem do thais spotkalem elf scauta. Moze byl zlurowany, nie wiem, ale byl
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: ?
Świat: Kamadan!
Poziom: ?
![]() |
![]() sorry że takie pytanie zadam ale kolega wyżej powiedział że jest spawn bunshee czyli bunshhe jest również dla free account bo jeśli tak to bardzo byłbym ucieszony
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Niewiem czy to zmiana czy przypadek ale jak poszedłem do Amazon camp i tam w podziemi natrafiłem na witch i sporą gromadke Amazonek i Valkieri, to zaczołem je nawalać a witch poszedł sobie za ekran i zaczol wemnie nawalać z magi, przed update walil zawsze gdy był widoczny na ekranie, a teraz lipa. Niewiem może już takie coś było ale ja zauważyłem to dopiero wczoraj.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Łódź
|
![]() Blisko mino archer cave jest resp 4 mino archerow na gorze i 2 witche w domku ( quest wiec wiecej nie mowie )
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Fallen Angel
|
![]() Trole sa tak samo tępe jak wcześniej
![]() ![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2004
Lokacja: Kołobrzeg
![]() ![]() |
![]() No nie wspomniano tu chyba jeszcze o dwarfach biegających koło kopalń i respa archerów na zachód od Kazz
![]() ![]()
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Może pare potforkóff zabija sie nawzajem jak sie zablokują (lole jedne) ale dalej są tępe
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: WWa GRCHW
|
![]() Ja zauwazylem roznice w zachowaniu orkow, chodzi o to ze prawie nie uciekaja jam maja red hp!! A spearmany atakują rzadziej!! Skelle atakują kogo chcą a nie tego kto jest najbliżej... Zerki odwrotnie, tzn jak uciekasz i ktos mu stanie na drodze to sieknie w niego a nie bedzie gonil ciebie!! i wiele innych dziwactw...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2004
|
![]() Zachowanie dystansowców jest na tyle śmieszne, że stają w jakiejś tam odległości i stamtąd piorą. Czasem sobie stoją, czasem piorą combami, głupie są
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2004
Lokacja: Radom
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() A do tematu to obok jaskini cycow pojawila sie gorka, a na niej cyc. |
||
![]() |
![]() |