|
|||||||
| Notki |
| Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#22 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: Szczecin czyli mega wieś
|
widać że w drugiej części darowałeś sobie wklejanie (które wyglądało jak z paint'a) i znacznie ładnie ci wyszło - tylko tak dalej
![]()
|
|
|
#23 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Lokacja: Wałbrzych Rulezzz ;]
Imię: Sokol from Bongo
Profesja: Knight
Gildia: Masters Of Death
Świat: Calmera
Poziom: 35
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
|
Takie sobie, popracuj nad tym
![]() |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Gliwice
Imię: Fioletowy Pingwin
Profesja: Knight
Świat: Hiberna
Poziom: 14
Skille: 54/54
Poziom mag.: 3
|
Ludzie ja z tym gosciem niemoge prawie ze stolka spadlem czlowieku jak tak dalej ci pojdzie to jak ktokolwiek cie spotka to kazdy bedzie ulotki roznosil powodzenia
![]() |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
|
Odcinek 3
Bohater prędko pobiegł do swojego domu, ale zamiast pięknego, czarnego ekranu dostrzegł stertę pobitego szkła. ![]() Zaczął szukać winnego, w czym pomóc chciał mu 9lvlowy mag. ![]() Zeszli na dół, gdzie Draco dał mu namiary na wandala. ![]() Agent nie wiedział nic o bandycie, jednak nie zawołał ani jednostki wsparcia. ![]() Wchodząc coraz wyżej słyszał wyraźniejsze chrumkanie. ![]() Zauważył minotaura, który chwilę później zniknął. ![]() Kwikanie oznaczało ucieczkę, zatem Nowak ile sił w nogach popędził w stronę, z której nadchodziły dźwięki. ![]() Pomoc Kapitana okazała się bardzo pomocna (?). ![]() X trzepnął porządnie nogą w skrzynkę, która rozpadłszy się wyłoniła cielsko stwora. ![]() "Chrum, chrum..." ![]() I tak się stało... ![]() Stwór chciał iść na basen. Czemu nie? ![]() Słyszeliście ten plusk? Jego przyczynę może opisać jedno równanie: Niszczyciel kineskopów + woda = plusk. Proste. ![]() Seagull od dawna męczył się ze szczurem, dlatego z wdzięczności ofiarował Nowakowi nowy telewizor. ![]() Różowa siła na trudne plamy! Lecę do sklepu! ![]() Oczekujecie komentarza, jak jestem w sklepie? Niech wam będzie... Agent X jak zwykle chętnie pomaga ludziom, tak zrobił i teraz. Biegnie już w stronę wołającego o pomoc, przestraszonego, majacego dosc tortur obywatela. Czy uratuje przestraszonego, majacego dosc tortur obywatela? Czy dorwie sprawcę? Czy obejrzy Tibiomony? Czy złapie podpalacza? Czy zje kalafior na obiad? O tym w następnym, pełnym akcji odcinku!
|
|
|
#26 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
|
Fajne, ekstra, mega, wykwakane, ostatni pikczer przypomniał mi teenagenta i scene z lewym dolnym rogiem ekranu
Jachcem wiencej plax!!1
|
|
|
#27 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
|
Hie, hie, nice, nice. Fajny fake, podobał mi się
. Proszę o więcej .Chrum, chrum!
|
|
|
#29 |
|
Użytkownik Forum
|
Hahahahahah...z tym Lepperem....olol...(***ana cisza nocna) ROB WIECEJ FAKE'OW Z UDZIALEM POLITYKOW PLX...NXT BEGEROWA...ALBO GIERTYCHA...
![]()
|
|
|
|
#31 |
|
Guest
|
Wykonanie ma wiele do zażyczenia, teksty źle powklejane itp. Troszke schrzaniłeś, ale masz niezłe pomysły i się uśmiałem
. More plz.Wykonanie - 6\10 Pomysł - 9\10 Gdzieby tu dodać śmiech? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#33 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom mag.: 8
|
Fajne fake'i.
![]() |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Użytkownik Forum
|
HeHeHe ja przy tym z kilka razy nie zwalilem się z krzesła ze śmiechu
Fake jest super a jeśli jakieś błędy są to one mi nie przeszkadzają.
|
|
|
#35 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny gracz
|
SUPER 50/10
rób szybko następne odcinki ;] ![]()
Chesz zobaczyć opis?? Kliknij F13 Nie masz co robić?? KLIKNIJ!! co ci szkodzi?? nie umiesz czy co?? szybko kliknij nie bój sie (nie bądź noobem kliknij) mam nadzieje że klikniesz www.bodzioziom.fora.pl wejdz na nowe forum i pisz posty na nim |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 06 2005
|
super 15/10 rób dalej spróbuj dostać się do studia gdzie kręcą tibiomony (czy jakoś tak) dobiły mnie telewizory z chińskiego importu i instrukcja
xtra fake rób dalej ![]() |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Krzeslo przed komputerm (na serio Wrocek)
|
Ten teks z ulotkami mnie dobil swietny i smieszny fejk oby tak dalej.
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: n0 n4m3 :)
Profesja: Royal Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 99+
|
To juz nie jest historyjka. Z tego robi sie historia
. Swietnie TheNatoorat rob tak dalej. Powodzenia |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Imię: Xiv Dragonheart
Profesja: Paladin
Gildia: Dragonhearts
Świat: Candia
Poziom: 20
Skille: 53/37
Poziom mag.: 7
|
Fabuła jest śmieszna, TIBIOMONY PLX
ale faki to chyba ( tak mi się zdaje) ss'y do których wkleiłeś pare zmian, ale tak i tak GTZOcena ogólna: 8/10
|
|
|
#40 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
|
Super historyjka, świetna fabuła i śmieszne teksty rekonpensują błędy techniczne.
|
|
|
|