|
|||||||
| Notki |
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#21 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
Lokacja: Belchatów
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ochcio on Harmonia
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: ??
Skille: ??
Poziom mag.: ??
|
SUPER STYLE!!!!!!!!
Stary jesteś za***isty fajne komentarze za***isty mord z UETylko szkoda mi tych przechodniów:/ ![]()
|
|
|
#23 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 11 2004
|
Hahahaha Gitez ze ubiles noobkow blokujacych dp le mielismy isc na necro hunta a ty ban!
P.S Tez jestem na 2 ssach z test UE xD |
|
|
|
|
#24 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 01 2005
|
Dzieki all.Jestem dobry,czy ja wiem?Btw. nie jestem pewien,ale mozliwe jest,ze opuszcze Hiberne na jakis czas(Red Skull na Styli?).Pogram troche na Pandorii,zobacze jak to jest na new servie.Jeszcze raz dzieki all.
@Huzssaress Poczekajcie na mnie i pojdziemy na necro.Ty zrobisz dista i lvl,ten nasz zacny blocker,ktory ostatnio padl tez przyexpi i bedziem rzadzic. \/\/\/ Styla /\/\/\ |
|
|
|
|
#25 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 10 2004
Lokacja: Mielec
|
No no. Ladnie. Nie spodziewalbym sie ze z takiego spokojnego styli wyrosnie UE master!! Ten last SS jest niezly ponad 8 gosci naraz. Jaki z tego moral mamy?? UE to naprawde niezwykly czar. A moze styli po prostu sie miss click zrobil ?? tak przez przypadek wpisal exevo gran mas vis ![]() |
|
|
|
|
#26 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2004
Lokacja: Chorzów
Imię: Ki'siel Nyq
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
|
huhuhu mav powtorzyl doslownie to co ja powiedzialem
i Styla ja gralem na Pandori i rata znalezc sie niedalo a jak znalazlem to do 1 rata 5 osob podlecialo ![]()
|
|
|
#27 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 01 2005
|
Cytuj:
@Lord Hezoto Tak,to zdecydowanie byl miss click.Chcialem po prostu rzucic swiatlo,bo n00bki nie widzialy drogi do depot-.- .No niestety,zapomnialem,ze swiatlo mam pod F9,a nie F10.^^ |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 05 2005
|
Bardzo fajne screeny nie sadzicie?
![]() Stare ale jare ![]() |