|
|||||||
| Notki |
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
|
Na jakie tematy najczesciej wlazicie na forum (zdjecia , inne , handel itd) po co tam wchodzicie co najbardziej lubicie na tych tematach kto wszym zdaniem jest najlepszym czlowiekiem w danym dziale (np. najlepszy pan od zdjec ITD... ) piszcie >!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2004
|
Ja lubie dzial "INNE"
najczesciej go odwiedzam bo na nim "wszy |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: Oblivion
Stan: Początkujący
Imię: Aluve
Profesja: Knight
Świat: Chimera
Poziom: 12
Skille: 41/40
Poziom mag.: 2
|
Ja najbardziej lubie dział Zdjęcia. Dlatego, że moge sobie zobaczyć walki z silnymi potworami, ciekawe miejsca itp. Moim zdaniem najleprze zdjęcia robi Paladinka.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 28 03 2004
|
Często odwiedzam Zdjęcia i O wszystkim i on niczym - w końcu istnieją jakieś sprawy poza Tibią.
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2004
Lokacja: Meduseld
Stan: Aktywny gracz
Imię: Theodon
Profesja: Knight
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 60
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
|
A ja wogle zaglądam wszędzie... A nie pisze najlepszej osoby od zdjęć, bo takiej IMHO nie ma... Ludzie piszą, że pladinka, ale przez takich high lvl'owców to mi się demonami rzygać chce
) |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2004
|
Ja tam odwiedzam wszystkie działy ale preferuje inne.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
|
Kilka miesiecy temu, moglbym odpowiedziec, ze wszystkie tematy. Teraz, mam wrazenie, ze jest coraz wiecej uzytkownikow, ale wciaz tyle samo, piszacych ciekawe tematy i dobre posty. Teraz, gdzie sie nie spojrzy, to temat jest jakims pytaniem, gdzie padaja odpowiedzi (niekoniecznie od modkow) typu 'poszukaj sobie, to bylo, temat do zamkniecia'.
Najbardziej lubie tematy, w ktorych sa jakies obserwacje uzytkownikow w Tibi i nasza polemika z nimi
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Olsztyn
|
A ja lubię odwiedzać O wszystkim i o niczym oraz Twóczość. Czemu? Bo nigdy nie wiadomo jaki temat będzie następny
Jak będę czegoś potrzebował, dopiero wtedy poprzeglądam sobie inne działy. No, czasami odwiedzam zdjęcia też, ale od pewnego czasu coraz rzadziej. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
Chodząc po forkach z działu Ogólne mam wrażenie, że to już kiedyś było, tutaj nie ma nic nowego. Wolę zobaczyć sobie coś w Twórczości, RPG, Owion.. Ewentualnie Inne, czasem tu znajdzie się coś nowego.
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
Lokacja: Lublin
|
najczesciej zagladam do dzialu "inne" i "zdjecia"
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2004
Lokacja: Ankrahmun
Imię: Mario Elkresh
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ndrangheta
Świat: Antica
Poziom: 45
Skille: 76
Poziom mag.: 16
|
Moimi ulubionymi działami są "zdjęcia" oraz "inne"
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
Ja najbardziej lubię działy Zdjęcia i Inne. Zdjęcia, bo lubię oglądać zdjęcia
. A Inne bo jest dużo ciekawych tematów.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
Hiehie ja to najbardziej lubie dział: "Amini i Moderatorzy" przynajmniej się na userów nie wnerwiam 8)
A z innych działów to lubie "inne" i "handel" bo zawsze znajda się tam posty/tematy/userzy do usuniecia ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
|
Ja lubie moj temat z zdjeciami
tutaj macie link komentujcie plx Nie lubie tematow lamiacych regulamin. Spx sa dzialy "inne", "mainland" i "potwory" zawsze mozna se posta nabic... ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zbanowany
|
A ja tam najczęściej przeglądam dział "O wszystkim i o niczym" , bo czasem sie polać można a czasem komuś pomoc ;]
Na drugie miejsca dałbym dział "Zdjęcia" ;] |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2004
Lokacja: Białystok
|
Ja lubie Inne - zwłaszcza tematy o n00b'ach - jak każdy pisze co głupiego zrobił jak był n00b'em itp. Na prawdę niźle się można pośmiać
Jak ten kolo co szczura zamiast bag'a nosił, bo nie wiedział że bag istnieje lol |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
|
Jak dla mnie najlepsze sa inne i dzial rpg...Zdjecia sa wszystkie bardzo podobne a w tych dwoch dzialach czesto znajduje cos ciekawego i oryginalnego(shit oczywiscie tez jest;/)
Ahhhhh. I uwielbiam twórczosc... Lubie czytac wypociny innych graczy...xD
|
|
|
#18 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2004
Lokacja: Radom
|
Ja najbardziej lubie dział "zdjęcia"
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Użytkownik Forum
|
Ja np nie odwedzam dzialu handel
ale za to Zdjecia sa przezemnie cezsto odwiedzane a jest tam co ogladac najbardziej jak sa tam ssy palladinki ![]() |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
|
Inne i Tworczosc... Zdjecia rzeczywiscie sa prawie zawsze podobnie...Ale lubie dzial o zdjeciach Sir Dzidka
![]()
|