| 
 | |||||||
| Notki | 
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  02-08-2005, 16:03 | #1 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 16 07 2005 Lokacja: Zielona Góra Wiek: 33 Posty: 3 |  zniknięcie skrzynki depo Chciałem sprzedać Broadsworda. Stone Berroz chciał go kupić i poprosił o pokazanie go na skrzynce depo. Stałem przy mojej skrzynce a on przy swojej obok. pokazałem mu, a on połorzył na broadsworda kilka labelów. Skrzynka nagle znikneła razem z nią broadsword. Próbowałem jakoś odzyska mój miecz ale sie nie dało i dalej nie było go widać razem ze skrzynką depo. Co on takiego zrobił że gdy odszedłem on podszedł skrzynka się pojawiła wraz z moim mieczem   ??. niemoge go zabic bo jestem  na Honerze a to serwer  no-pvp. | 
|   | 
|  | 
|  02-08-2005, 16:07 | #2 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 10 05 2005 Lokacja: "Młyn", sektor A na stadionie na Oleskiej w Opolu :D Wiek: 43 Posty: 30 |   Ona nie znika, po porstu cos na nia polzyl i tyle. 
				__________________ Co jest błazny? Czy wystarcza wam wyobraźni? Czy mózg razem z potem zostawiliście w łaźni? No pokażcie tych odważnych, co swój honor liczą w baksach, Za pieniądze podatników obijają dupsko w taksach. Jego, kurwa mać, senacka obietnica bez pokrycia. Nie pierdol mi o ludziach, najpierw naucz się ich życia. O.S.T.R. - ABC I ain't happy, I'm feeling glad I got sunshine in a bag I'm useless but Not for long The future is coming on | 
|   | 
|  02-08-2005, 16:08 | #3 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 29 08 2004 Lokacja: Carlin Wiek: 35 Posty: 756 Stan: Aktywny gracz Imię: Knight Simon Dark lord Profesja: Master Sorcerer Gildia: Evil Shadows Świat: Harmonia Poziom: 36 Skille: 20/24 Poziom mag.: 45   |   jak położysz kilka takich samych rezeczy lub różnych alej k są takie same to lepzy efekt to coś co jest na samym dole znika pozatym szukaj było kilka razy | 
|   | 
|  02-08-2005, 16:31 | #4 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 27 04 2005 Lokacja: Stormwind Wiek: 33 Posty: 263     |   Hahaha tak samo komus zginą Royal Helmet xD 
				__________________ Wszystko o OTS!!!111 Cytuj: 
 | |
|   |