| 
 | |||||||
| Notki | 
| O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) | 
| Pokaż wyniki sondy: Czy przemawia do ciebie mój "artykuł" i jestes za, czy przeciw religi w szkołach? | |||
| Masz rację. jestem przeciwny |      | 25 | 35.21% | 
| Szczerze mówiąc 'Mi to lotto" |      | 19 | 26.76% | 
| Nie masz racji. Niech zostanie tak jak jest. |      | 27 | 38.03% | 
| Głosujących: 71. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  09-08-2005, 15:38 | #41 | 
| Użytkownik Forum |   Według mnie religie powinni znieść ze szkół.Zamiast niej mogli by dać jeszcze jeden polski,matme,angielski...przecież to przez religie niektórzy mają złe stopnie ,bo muszą się uczyć do jakichś durnych sprawdzianów z reldy ,a potem nie mają czasu na polski lub coś im się myli. PRECZ Z RELIGIĄ! | 
|   |   | 
|  | 
|  10-08-2005, 14:32 | #42 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 21 09 2004 Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk Posty: 1,859   |   @up: Tak. A potem zacofance co nie chodzili ani na rweligie ani do kosciola maja czelnosc pieprzyc glupoty, ze ksieza sa bogaci, nic nie robia i ogolnie sa slugami szatana. Bez obrazy, ale wiekszosc was zyje w katolickich rodzinach. Nie chcecie chodzic na religie - karteczka od rodzicow. Nie daja - przekonajcie ich. Nie mozecie ich przkonac - nie dorosliscie jeszcze do tego, zeby decydowac calkowicie samodzielnie o sobie. Bolesna prawda. 
				__________________  "Miła, błagam, nie zrozum mnie źle Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr" Moj jogger | 
|   |   | 
|  10-08-2005, 15:01 | #43 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 22 06 2005 Posty: 166 Profesja: Elite Knight Świat: Elysia Poziom: 80+ |   A według mnie religia musi zostać ja też kiedyś nażekałem ale po śmierci naszego papieża zmieniłem zdanie wcześniej do kościoła chodziłem 1 lub 2 razy na miesiąc a od kwietnia jeszcze ani razu nieopuściłem żadnej niedzelnej mszy świętej    .Nawed pojechałem na kolonie parafialne gdzie dzinnie czeba był chodzić do kościoła  a głowy nieurywa chodzenie do kościoła. | 
|   |   | 
|  10-08-2005, 17:48 | #44 | |
| Tupac Legacy Data dołączenia: 05 12 2004 Lokacja: Olsztyn Wiek: 34 Posty: 817 Stan: Na Emeryturze Imię: Midurion Profesja: Elder Druid Świat: Furora   |   @UP Też miałem coś w tym stylu po śmierci papieża, ale zmieniłem z powrotem zdanie. Wiesz dlaczego? Bo wszyscy gadają, że kościól jest taki świety itd. A słyszeliście o tym (to było z miesiąc temu może trochę dłużej), że w Afrykańskim KATOLICKIM kościele zamordowali w kościele na oczach wiernych zakonnicę, bo księża uważali, że jest ona diabłem wcielony, że jest opętana itd. @DOWN To nie są bzdury... Wystarczy oglądać wiadomości przynajmniej raz na dwa dni ablo przejrzec gazetę, a będzie się na bierząco ;/ 
				__________________ "I'm not saying I'm gonna change the world, but I guarantee that I will spark the brain that will change the world." Tupac Amaru Shakur Cytuj: 
 Ostatnio edytowany przez Pramus - 10-08-2005 o 19:43. | |
|   |   | 
|  10-08-2005, 18:11 | #45 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 21 09 2004 Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk Posty: 1,859   |   Zrodlo prosze! A nie bez dowodow gadasz bzdury 
				__________________  "Miła, błagam, nie zrozum mnie źle Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr" Moj jogger | 
|   |   | 
|  10-08-2005, 23:31 | #46 | |
| Zbanowany Data dołączenia: 26 04 2004 Posty: 139 |   Cytuj: 
 >>A słyszeliście o tym (to było z miesiąc temu może trochę dłużej), że w Afrykańskim KATOLICKIM kościele zamordowali w kościele na oczach wiernych zakonnicę, bo księża uważali, że jest ona diabłem wcielony, że jest opętana itd. No i co z tego? Dlatego że gdzies w kraju trzeciego swiata ktos kogos zabil, czlowiek ma zwatpic w Kosciol? Gratuluje. Jak niemiec czeskiego pochodzenia zabije fina, to kogo zaczniemy nie lubić? Niemcow czy czechów? Oto jest pytanie! Get a life. To co czynia czlonkowie Kosciola, nie rzutuje na jego istote i olbrzymia ilosc zaslug. Ale nie, wszystko co katolickie jest be. Ostatnio edytowany przez Sorcerer Maciek - 10-08-2005 o 23:32. | |
|   |   | 
|  11-08-2005, 18:39 | #47 | ||
| Tupac Legacy Data dołączenia: 05 12 2004 Lokacja: Olsztyn Wiek: 34 Posty: 817 Stan: Na Emeryturze Imię: Midurion Profesja: Elder Druid Świat: Furora   |   Cytuj: 

__________________ "I'm not saying I'm gonna change the world, but I guarantee that I will spark the brain that will change the world." Tupac Amaru Shakur Cytuj: 
 | ||
|   |   | 
|  11-08-2005, 18:43 | #48 | ||
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 21 09 2004 Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk Posty: 1,859   |   Cytuj: 
 Wiadomosci ogladam raz dziennie zazwyczaj. Wiec podaj dowod bo wezme cie za kolejnego pacana, ktory obraza kosciol bez najmniejszgo powodu od tak tylko, zeby byc cool i trendy. Cytuj: 

__________________  "Miła, błagam, nie zrozum mnie źle Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr" Moj jogger Ostatnio edytowany przez Matek - 11-08-2005 o 18:46. | ||
|   |   | 
|  11-08-2005, 20:15 | #49 | 
| Użytkownik Forum |   Tak tak tak...Ja nie uważam ,że księża są bogaci.Do kościoła chodze tylko na wielkanoc ,bo starsza wypycha ze święconką:/Wogóle to jest jakieś popierdzielone...był sobie koleś...napisali o nim troche za dużo nadciągniętych historyjek i teraz każdy się nim podnieca.Uwierze w Boga i wogóle w to wszystko jak go zobacze. | 
|   |   | 
|  11-08-2005, 20:18 | #50 | |
| Zbanowany Data dołączenia: 18 04 2004 Lokacja: Siedziba Świętej Inkwizycji Posty: 234 |   Cytuj: 
 | |
|   |   |