|
Notki |
Konkursy To jest forum poświęcone konkursom na tibia.pl |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#441 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
|
![]() |
#442 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 08 2005
|
![]() Hej no a co z gościem <nie pamiętam nicku> który stał na mostku z podpalonym mieczem(fs?), i stojącym obok sorcem? To jest to... n/c, nawet wyróżnienia nie było, naprawde nie rozumiem jak Wy to ocenialiście? A moze zdjęcie było za dobre?...
|
![]() |
![]() |
#443 | |
Administrator
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#444 |
Użytkownik forum
|
![]() Autor zdjęcia: Maglelf, str.13. Widzocznie chlopy sie za mało napracowaly, ale co to Was interesuje? "Plastelina górą".
A ty modek okres masz czy co? Gadaj jak człowiek do człowieka z jakimś szacunkiem i nie usuwaj postów. Chyba że inaczej sie wykazać inteligencja nie potrafisz. Ostatnio edytowany przez Jimo - 16-08-2005 o 03:37. Powód: A żeby mi posta nie skasowali >.> |
![]() |
![]() |
#445 | |
Administrator
|
![]() Cytuj:
Przyznam, ze zdjecie Maglelfa jest dobre(bylo wiele duzo gorszych), ale zaloze sie, ze wiecej przy swoim zdjeciu napracowal sie Pablosso. Zreszta chce zwrocic uwage na dosc istotny szczegol: to MY fundujemy nagrody i MY wybieramy kto je otrzyma, widocznie NASZYM gustom spodobaly sie bardziej te zdjecia, ktore wygraly. A nastepnym razem rzeczywiscie zrobimy tak jak MatKus w jednym poscie napisal, po prostu przepijemy ta kase zamiast zrobic jakis konkurs i nie bede przynajmniej musial czytac jak to wszyscy zbulwersowani sa. Zalozcie wlasna strone o tibii i zoorganizujcie wlasny konkurs, jak tak bardzo sie wam nie podoba. ZAWSZE bedzie ktos kto przegra i ZAWSZE tych przegranych jest wiecej niz zwyciezcow. BTW to Pablosso nie uzywal plasteliny przy swojej pracy tylko plyt gipsowych, gipsu i jeszcze paru materialow(co opisal w ktoryms poscie). Jakby dostal te nagrode kto inny, to znowu inni ludzie by marudzili, ze sie nie znamy i zle wybralismy, dlatego mam gleboko gdzies te wasze ujadnia. ![]() Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 16-08-2005 o 03:42. |
|
![]() |
![]() |
#446 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie ujadania, tylko moja opinia. Nie musisz jechać po każdym kto coś napisze, miałeś za mało miłości w rodzinie? Maglelf masz najlepsze zdjęcie. Peace
A tak wogóle to sie przezwyczaiłes chyba ze same kajtki tu pisza to jedziesz po nich >.> Żal mi Ciebie. "Zreszta chce zwrocic uwage na dosc istotny szczegol: to MY fundujemy nagrody i MY wybieramy kto je otrzyma, widocznie NASZYM gustom spodobaly sie bardziej te zdjecia, ktore wygraly." A ile zarabiacie na tej stronce? ![]() Ostatnio edytowany przez Jimo - 16-08-2005 o 03:56. |
![]() |
![]() |
#447 | ||||
Administrator
|
![]() Cytuj:
A co do okresu to radze sie doedukawac, gdyz tzw. okresu dostaja tylko kobiety. Dodatkowo nie mam pojecia co ma okres do tego? Nie uczyli cie w podstawowce na WŻR(lub odpowiedniku tego przedmiotu, bo zmieniaja czesto nazwy) co to jest okres? Bo nie rozumiem jaki on ma zwiazek z tym, ze robie to co do mnie nalezy(np. usuwam posty ludzi, ktorzy nie potrafia nawet wyedytowac posta) i z tym, ze odpowiadam na twoje bezpodstawne zarzuty. Cytuj:
2. Nie powiedziales nawet o kim mowisz, jak juz kogos chwalisz to wypadaloby wiedziec przynajmniej jakiego ma nicka. 3. Nie przedstawiles w swoim pierwszym poscie ZADNYCH argumentow dlaczego praca, o ktorej mowisz jest lepsza od tych, ktore wygraly. 4. I jeszcze masz pretensje do tego, ze ci odpowiedzialem? Dla mnie twoje wypowiedzi sa na poziomie pierwszego lepszego 12 latka, ktorych pelno pisalo przed toba. A co do tego tekstu o milosci to ostatnio takie cos slyszalem w przedszkolu spory kawalek czasu temu, wiec prosze nie przynos takich tanich i dziecinnych tekstow na to forum. Dodatkowo moj post jest takze kierowanych do tych wszystkich, ktorzy to pisza tylko jak to my sie nie znamy i ze nie potrafimy wbrac zwyciezcow. Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 16-08-2005 o 04:02. |
||||
![]() |
![]() |
#448 |
Użytkownik forum
|
![]() O widze że sobie jednak radzisz, twardziel z Ciebie, i O DZIWO ! Faktycznie nie głupi !
![]() ![]() Więc jeśli moge juz podac argumenty to prosze: Maglelf ma niezłą fotę ponieważ: - musiał znalesc odpowiednie do tego miejsce, co wcale nie jest proste - i nie jest to zwykły podpalony kijek, lecz prawdopodobnie oblany naftą bądz czymś podobnym - "doróbki" sa znikome, dodaja tylko jakosci zdjeciu - pomysł jeden z lepszych - zwróć uwage na mape, oni faktycznie stoja na moście ![]() Czy teraz odpowiesz jak człowiek czy znów stwierdzisz ze to glupoty? Wykaż troche człowieczeństwa prosze? Bo ten topic został stworzony własnie do tego by ludzie pisali co o tym mysla, nie wiesz tego? ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Jimo - 16-08-2005 o 04:43. |
![]() |
![]() |
#449 | ||
Administrator
|
![]() Cytuj:
Zostaly zgloszone 132 zdjecia i gdyby bylo nas stac na to, to bez problemu wybralibysmy conajmniej 20 naprawde dobrych zdjec, ktore zasluguja na nagrode. Niestety mielismy tylko 2 Premium Accounty, potem sie zwiekszylo to do 3 nawet, co i tak jest niezlym osiganieciem jak na strone, ktora jest sponsorowana i mamy problem z wyciagnieciem kolejnych serwerow, a co dopiero kasy na konkursy. Niestety to jest konkurs w ktorym zwyciezce wybieralo jury(w tym wypadku modkowie), a jak powszechnie wiadomo to gusta ludzi sa rozne. Nam akurat te zdjecia sie spodobaly, a to ze tak dlugo "obradowalismy" tylko pokazuje, przed jak ciezkim wyborem stalismy. A co do najezdzania, to ty pierwszy na mnie(jako modka) najechales sugerujac, iz zdjecie bylo za dobre i ze nie znamy sie na ocenianiu takich zdjec. To ty tez rzuciles tekstem o okresie, ktory wogole nie pasuje do sytuacji oraz ty rzuciles tekstem o braku milosci, ktory jest na bardzo niskim poziomie. Jak ktos mnie tak atakuje to nie mam do niego szacunku. Cytuj:
ps. Nie posadzaj mnie o czlowieczenstwo... ![]() Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 16-08-2005 o 04:26. |
||
![]() |
![]() |
#450 |
Użytkownik forum
|
![]() Dobra zwracam honor
![]() ![]() ![]() Maglelf, szacunek, twój fs rox! Usuń te posty jak chcesz -.^' Z nudów je pisałem a wiem ze modki to wredne istoty wiec sie droczyłem hihi Ostatnio edytowany przez Jimo - 16-08-2005 o 04:39. |
![]() |
![]() |
#451 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 07 2005
Lokacja: Z domu
![]() |
![]() Vanderer pierwszy?
![]() To drugie zdiecie tez mi sie nie podoba ![]() "-Dziewka za największą ilość osób zaangażowanych w zdjęcie." to zdiecie dałbym do kategori LOL roku ![]() A reszta moze byc, szczególnie 3 miesce mi sie podoba, za wkład pracy i od razu widac ze to ryneczek na roku jest ![]() Reszta wyruznien tez przypadła mi do gustu, nie wiem jak innym ![]() pozdr |
![]() |
![]() |
#452 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2005
Lokacja: Zielone Wzgórze
![]() |
![]() eee ktos mi moze powiedziec gdzie sa wyniki?
![]() |
![]() |
![]() |
#453 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Bartoszyce
|
![]() na stronie głównej...tibia.pl
|
![]() |
![]() |
#454 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]() PS.A dla zwycięzców gratz ;p
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 16-08-2005 o 13:01. |
|
![]() |
![]() |
#455 |
Administrator
|
![]() @up:
Nie problem zalozyc plaszcz. Problem jest zrobic to tak, aby 90% ludzi malo z krzesla ze smiechu nie spadalo ![]() |
![]() |
![]() |
#456 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
I odwalcie się wsyzscy od mojej siostry -,-. To że moje rodzeństwo nie boi mi się pomóc to chyba dobrze świadczy -,- A tak wogóle to większośc ludzi krytykujących zwycięzców robi to nie dlatego, że im się foty nie podobają tylko dlatego, że sami nie wygrali -,-. Gdyby ktoś inny został laureatem to i jego fotka pewnie by was nie satysfakcjonowała -,-
"Non mortem timemus, sed cogitationem mortis" - Nie śmierci się boimy, lecz myśli o śmierci. Seneka Ostatnio edytowany przez Venderer - 16-08-2005 o 13:47. |
|
![]() |
![]() |
#457 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
NEEEEEXT Cytuj:
A jeśli myślisz, że krytykujemy zwycięzców dlatego, że sami niewygraliśmy, to się grubo mylisz. My poprostu piszemy swoje opinie na temat oceniania i wybierania laureatów przez ową ekipie; po to tylko, aby w przyszłości ich ocena była lepsza i zgadzała się z naszymi gustami XD W końcu bez nas te forum i stronka by niemiały sensu ![]() Jestem ciekawy jakimi kryteriami kierowało się jury :> Ostatnio edytowany przez tajemniczy kolo - 16-08-2005 o 14:30. |
||
![]() |
#458 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Bartoszyce
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#459 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
||
![]() |
![]() |
#460 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
|
![]() coś mi smierdzi :/ były hordy o niebo lepszych prac ale co ja poradze gratulacje
|
![]() |