|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#181 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 07 2005
|
![]() Święta racja Watto... chłopak nie docenia trudu jaki wkładają nauczyciele w jego edukację za marne grosze jakie zarabiają za taką harówkę jakiej mu nie życzę ^.- może nie zmienię jego poglądów, ale zobaczymy za kilkanaście lat jak bedzie zbierał złom bo działkach albo bedzie siedział z grupką "kumpli ze szkoły" obalając takie sikacze "bo Tibia była ważniejsza"... powinien uszanować nauczycieli, ale najpierw niech zacznie szanować siebie
![]() Zdzichoo taka małą rada na przyszłość "UCZ SIĘ UCZ, BO TO DO SUKCESU KLUCZ" (nie wiem kto to wymyślił, ale ładnie brzmi i niesie ze sobą ważną myśl ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#182 |
Użytkownik Forum
|
![]() UP :
Masz racje nauczyciele mało zarabiają itp. a wszyscy ich ''gnoją'' . I uczyć sie terz trzeba ![]() Ohh szkoda że już do szkoły ! ;/ Niebędzie czasu grać ![]() Ale za to przychodzą pierwszoklasiści xD ![]() ![]()
Wahibi, Elite Knight, Level 86 - Retired Mazdach, Royal Paladin, Level 72 - Retired Jikom Vick, Master Sorcerer, Level 56 - Retired Wojtas Knajcik, Knight, Level 46 - Hacked ![]() Ostatnio edytowany przez wahibi - 02-09-2005 o 20:26. Powód: e |
![]() |
![]() |
#183 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 06 2005
|
![]() pewnie, ze i wsrod belfrow zdarzaja sie totalni idioci (frajerom smierc
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Pieńsk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Romilda Verne
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brotherhood of Peace
Świat: Titania
Poziom: 27
![]() |
![]() Nom, to my pierwszaki z gimnazjum czyli dzieci z mozambiku wymyśliłyśmy szantaż
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Ania Wronska - 03-09-2005 o 18:41. |
![]() |
![]() |
#185 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
|
![]() Cytuj:
Dorosly prosze Cie nie wypowiadaj sie juz na tym forum, jak Cie to tak bardzo boli -.- |
|
![]() |
![]() |
#187 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2005
Imię: Carlin~
Profesja: Elite Knight
Świat: C~~
Poziom: 14x
Skille: 96/94
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() A tibia.pl tez wam wciska takie kity jaki to okropny rok szkolny i ble ble ble a potem "kupujta ludziska pacce u nas to na bank bedzie dobrze" tez sa smieszni.... Nie ma to jak robic kase na malolatach z podstawowek. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#188 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
Lokacja: Chodzież
![]() |
![]() ja do 1 gim ide dopiero za rok ale protectorów juz sobie zalatwilem wiec z "koceniem" niebedzie problemu
|
![]() |
![]() |
#189 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2005
Imię: Carlin~
Świat: C~~
Poziom: 14x
Skille: 96/94
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Dzieciaki tego nie rozumieja ale jak ktos jest troche powazniejszy to widzi o co biega..... |
|
![]() |
![]() |
#190 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Ilawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thran~
Profesja: Elder Druid
Świat: Julera
Poziom: 80
Poziom mag.: 60
|
![]() up:
O niepotrzebną strate czasu przed komputerem lepiej sie uczyć nisz w przyszlosci zamiatac ulice ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Asthan - 03-09-2005 o 00:47. |
![]() |
![]() |
#191 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2005
|
![]() Cytuj:
Jak mi tylko ktos by mi tylko wspomnil ze mnie sprzeda to chyba go od razu walnal na miejscu. A jak ktos jest dzieckiem nauczyciela to od tego mam kominiarke ![]() |
|
![]() |
![]() |
#192 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 08 2005
Lokacja: tam --->
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#193 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2005
Lokacja: Pruszków
Stan: Na Emeryturze
Imię: Drazhar~
Świat: Iridia
Poziom: 122
Skille: 66/66
Poziom mag.: 6
|
![]() Omg. PIerwszego dnia w nowym liceum zostałem skocony
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 05 2004
Lokacja: Calmera
![]() |
![]() LOL, wszyscy narzekaja, a co mamy powiedziec my, czyli klasa maturalna
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez word7 - 03-09-2005 o 12:44. |
![]() |
![]() |
#195 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 07 2005
|
![]() tibia.pl jest super nie boje sie ze np.wejdze mi key loger i inne bajerki to poprostu najlepsza strona o tibi.Ale tibia.xx ma te programy czensto mnie kusi zeby je sciongnoć ale sie boje bo mi moze wejsc key loger bo to wkoncu nie taka dobra strona jak tibia.pl wienc mozecie sprawdzić czy som czyste i umisćić na tibi.pl w odpowiednim dzale.Przemyślcie to...
ps.thx za odbanowanie mnie |
![]() |
![]() |
#196 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Suwałki
|
![]() już 3 wrzesień a ja dopiero w ten temat zaglądam
![]() czytam ![]() a ja powiem że to p******e i dziś jeszcze ognisko zrobie i sie k***a na***ie sory za przęklęństwa, ale fajne dupy na ognisku będą i już mnie faza bieże tak jak ostatnio ja z kolegą i 7 dziewczyn a pozatym kto tu mówi o nauce byle zdać
#197 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Suwałki
|
![]() Cytuj:
dlaczego? tibia.xx.pl to strona popierająca cheating w tibii a tibia.pl to strona która ma certyfikat stron fanofskich tibii i jeśli cheaty bądą cipsoft zmieni to ![]() P.S. Sory że nie edit
Tibia? A co to jest? Ostatnio edytowany przez Ikai Anch - 03-09-2005 o 13:59. |
|
![]() |
![]() |
#198 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 07 2005
|
![]() Te modki to naprawdę wiedzą jak ludzi zdołować. Co do kocenia to sie raczej go nie obawaiam ( właśnie pomykam sobie do 1 lo) bo mam brata w maturalnej XD Posmiać z niego można bo on teraz wkuwać będzie musiał.
|
![]() |
![]() |
#199 |
Guest
|
![]() Wez nic nawet nie mow o szkole bo nie wyrobie
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Guest
|
![]() dzieki za pozdro, ale nie wswzycy studenci maja jeszcze wakacje, ja np. juz od 3 tyg.
trenuje glowe na wrzesien ![]() ![]() |