| 
 | |||||||
| Notki | 
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. | 
| Pokaż wyniki sondy: Czyje SS'y wg. Ciebie są najlepsze. | |||
| Befavaza |  | 50 | 31.85% | 
| Elder Druid Wojtek |  | 41 | 26.11% | 
| Lord Chesek |  | 17 | 10.83% | 
| Szlose Knight |  | 14 | 8.92% | 
| Stonek ^^ |  | 34 | 21.66% | 
| Seif Angel of Sorrow |  | 11 | 7.01% | 
| Jeżeli ktoś zacznie dawać screeny, dopiszę   |  | 40 | 25.48% | 
| Sonda z możliwością wyboru wielokrotnego Głosujących: 157. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  | #61 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 15 11 2004 Lokacja: Elbląg Posty: 40 Stan: Aktywny gracz Świat: Harmonia | Cytuj: 
 (niedam ci kasy na statek  ) | |
|  |   | 
|  | 
|  | #62 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 04 05 2005 Lokacja: Łódź Wiek: 35 Posty: 368 Stan: Usunięty Profesja: Elite Knight | Tylko szkoda, że na Ghost Ship trafiłem moim UH-makerem, który nie ma co tam szukać.   | 
|  |   | 
|  | #63 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 21 11 2004 Posty: 82 Imię: elder druid wojtek Profesja: Elder Druid Gildia: Reapers Squad Świat: Harmonia Poziom: 65 Skille: 21/24 Poziom mag.: 61 | mam pare ss ale będe mógł dać dopiero w sobote albo piątek=/ | 
|  |   | 
|  | #64 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 15 10 2004 Lokacja: Bydgoszcz Wiek: 33 Posty: 198 Stan: Aktywny Gracz Imię: Befavaza Profesja: Knight Świat: Harmonia   | Cytuj: 
  Necro Quest (THX Sorc)  
				__________________   Your [BL]Befavaza[/BL] "Play hard, go dno." | |
|  |   | 
|  | #65 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 04 05 2005 Lokacja: Łódź Wiek: 35 Posty: 368 Stan: Usunięty Profesja: Elite Knight | Gz befka, a tak przy okazji Co ci się z tymi SS'ami dzieje? W połowie kolorowe albo czarno-biale.:/ | 
|  |   | 
|  | #66 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 21 11 2004 Posty: 82 Imię: elder druid wojtek Profesja: Elder Druid Gildia: Reapers Squad Świat: Harmonia Poziom: 65 Skille: 21/24 Poziom mag.: 61 | a ja wcale befka ssów nie widze;/ ale na serio dopeiro w piątek czy  w sobote ss będzie bo stonka nie ma;/ | 
|  |   | 
|  | #67 | ||
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 15 10 2004 Lokacja: Bydgoszcz Wiek: 33 Posty: 198 Stan: Aktywny Gracz Imię: Befavaza Profesja: Knight Świat: Harmonia   | Cytuj: 
   Cytuj: 

__________________   Your [BL]Befavaza[/BL] "Play hard, go dno." | ||
|  |   | 
|  | #68 | |
| Włókniarzyk Data dołączenia: 15 04 2005 Lokacja: Częstochowa Wiek: 36 Posty: 932 Stan: Aktywny Gracz Imię: Botrex Profesja: Master Sorcerer Gildia: Lost Warriors Świat: Harmonia   | Cytuj: 
 A ja widzę screeny i wielkie GRATZ ponownie  . Będę w sobote albo jutro po 22:00  cYa | |
|  |   | 
|  | #69 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 21 11 2004 Posty: 82 Imię: elder druid wojtek Profesja: Elder Druid Gildia: Reapers Squad Świat: Harmonia Poziom: 65 Skille: 21/24 Poziom mag.: 61 | dobra był stonek moge sie pochwalić ss;D        | 
|  |   | 
|  | #70 | 
| Włókniarzyk Data dołączenia: 15 04 2005 Lokacja: Częstochowa Wiek: 36 Posty: 932 Stan: Aktywny Gracz Imię: Botrex Profesja: Master Sorcerer Gildia: Lost Warriors Świat: Harmonia   | Zauważyłem, że temat spadł na 3 stronę :/ więc odświeżam. Drags ... Założeniem było expienie z Eliotem  Ale wyszło tak, że nia miał neta po 3 dragach i musiałem sam zostać xD. Comments please         
				__________________    Policzyłem za Ciebie mądra głowo: 26,5KB Limit sygnatury został przekroczony To idź, i się powieś :/ Ostatnio edytowany przez Stonek - 05-10-2005 o 19:54. | 
|  |   | 
|  | #71 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 15 10 2004 Lokacja: Bydgoszcz Wiek: 33 Posty: 198 Stan: Aktywny Gracz Imię: Befavaza Profesja: Knight Świat: Harmonia   | double post, kasacja plax 
				__________________   Your [BL]Befavaza[/BL] "Play hard, go dno." Ostatnio edytowany przez befavaza - 23-09-2005 o 16:55. | 
|  |   | 
|  | #72 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 15 10 2004 Lokacja: Bydgoszcz Wiek: 33 Posty: 198 Stan: Aktywny Gracz Imię: Befavaza Profesja: Knight Świat: Harmonia   | Gratz ss Elder i Stonek, ja dam jak zrobie lv itp. PS.Buy house in Edron or Ab'dendriel !! (9-15 sqm) !! Msg me fast !! 
				__________________   Your [BL]Befavaza[/BL] "Play hard, go dno." | 
|  |   | 
|  | #73 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 25 10 2004 Lokacja: na tibi siedze wlasnie Posty: 23 Stan: Aktywny gracz Imię: Lord Eliot of harmonia Profesja: Druid Gildia: Reapers Squad Świat: Harmonia Poziom: 50 Poziom mag.: 55 | Oto 2 screeny odemnie   skromnie ale zawsze...      | 
|  |   | 
|  | #74 | 
| Włókniarzyk Data dołączenia: 15 04 2005 Lokacja: Częstochowa Wiek: 36 Posty: 932 Stan: Aktywny Gracz Imię: Botrex Profesja: Master Sorcerer Gildia: Lost Warriors Świat: Harmonia   | nóp   Oj Eliot Eliot  A kto dostał więcej exp za draga  | 
|  |   | 
|  | #75 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 05 08 2005 Lokacja: Wrocław Wiek: 34 Posty: 173 Stan: Aktywny Gracz Imię: Solaris Palladyn Profesja: Royal Paladin Gildia: Lost Warriors Świat: Harmonia Poziom: 76+ | Siemka !! Dawno nic tutaj nie wklejałem , więc teraz czas na mnie !! xD Oto 2 screnny jak solowałem GSa moim UH Makerem ! xD   I oto lipny loot z GSa !! ;/  
				__________________ NA WSPÓLNEJ _/ LOST _/ PRISON BREAK _/ KUBA WOJEWÓDZKI _/ SZYMON MAJEWSKI SHOW _/ | 
|  |   | 
|  | #76 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 04 05 2005 Lokacja: Łódź Wiek: 35 Posty: 368 Stan: Usunięty Profesja: Elite Knight | Mogłeś dać SS'a jak leci ci exp za niego, było by bardziej wiarygodne. Gdzieś tu patrzyłem na forum, jest filmik, jak 6 lvl soluje gs'a.   | 
|  |   | 
|  | #77 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 05 08 2005 Lokacja: Wrocław Wiek: 34 Posty: 173 Stan: Aktywny Gracz Imię: Solaris Palladyn Profesja: Royal Paladin Gildia: Lost Warriors Świat: Harmonia Poziom: 76+ | Dzisiaj ide tam pallkiem to dam SSa z expem !!   Pozdrawiam naszą gildie !! xD 
				__________________ NA WSPÓLNEJ _/ LOST _/ PRISON BREAK _/ KUBA WOJEWÓDZKI _/ SZYMON MAJEWSKI SHOW _/ | 
|  |   | 
|  | #78 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 21 11 2004 Posty: 82 Imię: elder druid wojtek Profesja: Elder Druid Gildia: Reapers Squad Świat: Harmonia Poziom: 65 Skille: 21/24 Poziom mag.: 61 | dobra czas na mnie        | 
|  |   | 
|  | #79 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 05 08 2005 Lokacja: Wrocław Wiek: 34 Posty: 173 Stan: Aktywny Gracz Imię: Solaris Palladyn Profesja: Royal Paladin Gildia: Lost Warriors Świat: Harmonia Poziom: 76+ | Wojtek gratz SS'ów !! Wklejaj więcej !! xD Jeszcze raz wielkie gz ! 
|  |   | 
|  | #80 | 
| Włókniarzyk Data dołączenia: 15 04 2005 Lokacja: Częstochowa Wiek: 36 Posty: 932 Stan: Aktywny Gracz Imię: Botrex Profesja: Master Sorcerer Gildia: Lost Warriors Świat: Harmonia   | Wczoraj w nocy wraz z Wojtkiem i kolegą ze szkoły - Vehilzim, wybraliśmy się na Hero. Nieoczekiwanie przy schodach czekał na nas Warlock   Niestety ja nie mam screena z bicia "dziadka', ale myśle, że za kilka minut Wojtek wrzuci 2. Zaczynamy z Hero:                CIEKAWE KIEDY TAM WEJDE xD  Comment please  @edit: Wojtek wrzucił jeszcze przedemną  Pozdro 4 All 
				__________________    Policzyłem za Ciebie mądra głowo: 26,5KB Limit sygnatury został przekroczony To idź, i się powieś :/ Ostatnio edytowany przez Stonek - 05-10-2005 o 19:59. | 
|  |   |