![]() |
#321 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Ale oki, też kiedyś nie wiedziałem. Napisy się "Samie nie robią", trzeba zrobić obwódkę. Albo zrobić programem zrobionym przez YAHUUU...(Sorrka jeżeli coś przekręciłem). Podpowiem Ci. Wpisz w "Szukaj": "Program do czcionki tibijskiej".
|
![]() |
#322 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2005
|
![]() Crowal: to jest super!!!
Rób więcej, błagam!!!!!! : ![]() Musze przyznac 11/10 ![]() Ostatnio edytowany przez Darth Athras - 21-09-2005 o 21:59. Powód: chcialbym cos dodac :D |
![]() |
![]() |
#323 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Lokacja: Winners City
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mazbul
Profesja: Paladin
Gildia: Deadlly Deception
Świat: Aldora
Poziom: 45
Skille: 75/58
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Dlugie ale fajne
![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Lokacja: Spod monopolowego :P
Imię: Maciej Druidmaster
Profesja: Druid
Świat: Galana
Poziom: 18
Skille: 16/17
Poziom mag.: 16
|
![]() To mi się bardzo podoba. Super fake. Uwierz mi. NORMALNIE CUD, MIÓD I ORZESZKI!!! I TYLE POWIEM!!! A wiesz? coś ci powiem. Zrób tak, aby Lord Pypek zawiązał współpracę ze Skeletonami. Proszę!!!! PLEASE!!!
|
![]() |
![]() |
#325 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#326 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Spod monopolowego :P
Imię: Maciej Druidmaster
Świat: Galana
Poziom: 18
Skille: 16/17
Poziom mag.: 16
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na mojej sondzie "taki", a na swoim fake-story "taki". Ale dobra, bardzo bym chciał, żeby Skeletony nawiązały współpracę. PLEASE WITH!!! |
![]() |
![]() |
#327 |
Guest
|
![]() kurde wiecej wiecej i tylko kurde wiecej
![]() |
![]() |
#328 |
Guest
|
![]() Swietne ! Podoba mi się daje 8/10
|
![]() |
#329 |
Zbanowany
![]() |
![]() Niby fajne.... ale kurde nudn troche. W kolko to samo, idzie sobie Lord Pypek zobaczyl orci, no nic atakuje i znowu i znowu.... Ale podoba mi sie
![]() |
![]() |
![]() |
#330 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
"Orci atakują Rookgard". Więc wiesz; o to chodzi w tym Fake'u... ![]()
![]() |
#331 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#332 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
|
![]() Up@
and Up,Up,Up@ Przygody pypka są super. Akcja rozkręca się po złapaniu Pypka jak widać na ostatnim obrazku będzie wielka walka. P.S. Pypek mógłby wygrać ale Warlord uwięzi Iryna i każe Pypkowi wykonać jakąś misję albo zabije Iryna. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() Cytuj:
to ze orci atakuja rookgard to nie znaczy ze ciagle maja przychodzic orci pypek zabija przychodza nowe, pypek zabija i tak w kolko... fabula jest nudna wiec nie bede ocenial wykonanie 6/10 przez te kilka paintowych czesci. |
|
![]() |
![]() |
#334 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A co do wykonania, to może i masz rację; ale KUR-- PROSIŁEM, żeby oceniać TYLKO I WYŁĄCZNIE najnowszą część ![]() ![]() ![]() A poza tym to spójrz lepiej na swoje "Reklamy Heyah", wszystko z pomocy dla powodzian, ZERO swojej interwencji, zero! Tylko wklejone wszystko, wszystkie ludziki takie same ![]() ![]() Znajdź jakieś lepsze argumenty, wtedy se porozmawiamy.
![]() |
#335 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() Cytuj:
przynajmniej ja robie krajobraz od zera a ty masz go od razu na rooku a jak widzialem "fake'i Crowala" gdzie robiles od zera byly po prostu denne, wiec to ty nie masz interwencji,i w twej histori ludki byly biale a u mnie kolorowe. Nie miales tez kolorowych ludkow tylko w paincie kolorowales co wygladalo tez beznadziejnie... Moze i ty decydujesz czy bedzie w kolko ale to JA to oceniam i JA wyrazam SWOJA opinie zreszta to ty dajesz faka a ja komentuje wiec tu nie masz nic do powiedzenia... |
|
![]() |
![]() |
#336 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() No, ale ja nie oszukuję, Ale białe były, żeby odróżnić N00bów. Ale tu itak masz rację, więc zacznę kopiować oryginalne postacie z Tibii... Ale jak się czepiasz, to ja też się czepnę: Czerwony kapturek, raczej czerona bluzeczka, pomarańczowe włosy i brak kapturka. P.S. Też mogę sobie skopiować z tego dupnego tematu i mieć kolorowe. Ale nie chcę. Bo to oszusto. P.S.2.Dobrze, oceniaj, ale prosiłem o ocenianie ostatniej części. Tam nie ma się do czego przyczepić, no, przyznaję, Brak w przedostatniej scenie nazwy "Orc Berserker". Ale ok. licze że zakończymy kłótnię i zachowamy "Przyjacielskie stosunki". P.S.3.Jeżeli nie chcesz zakańczać kłótni. To pisz P.W. Bo takie coś to jedynie spamowanie w temacie. Pozdrowienia.
![]() |
#337 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Cytuj:
Zresztą od kiedy mówią do ciebie "Jesteś najlepszy!" zaczynasz naprawde się z takiego uważać a twe fake'i nie są jakieś doskonałe...Pierwsza edycja 9/10 tutaj naprawde Cię podziwiam ,ale druga to mmm... o wiele gorsza. Zrozum ta fabuła naprawde jest nudna. I pogódź się z tym. Ja nie chce kłótni potraktuj to jako spokojną rozmowe. |
|
![]() |
![]() |
#338 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Monitor 17 cali na biurku
Stan: Aktywny gracz
Imię: Anharin
Gildia: Wolny strzelec jestem
Świat: Secura
Poziom: 20
![]() |
![]() Naprawde super fake!!! Ocena... No jak to jaka??? 10/10 i nie ma odwołania.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 07 2005
Profesja: Sorcerer
Świat: Pacera
Poziom: 36
|
![]() muhahhaa! super fake
![]() PYPEK roxx ![]() |
![]() |
![]() |
#340 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Ale on się czepiał też grafy. Ale mi chodzi aby oceniać tylko najnowszą część...