|
|||||||
| Notki |
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2003
Lokacja: Gdańsk
|
Wraz z kumplami wybralismy sie na necro.
Drissiak (knight 50 lvl 82/80) - pseudo KUBAŚ 8) Alex dms (sorc 30 lvl 40 mlvl) - pseudo KOPAŚ 8) Survin (sorc 46 lvl 51 mlvl) - - pseudo KOMAŚ 8) Wszystko juz porozstawiane wiec mozemy zaczynac. Pierwsze necruski padaly jak muchy... ... i zadnego problemu nam nie sprawialy ... ... powoli stawalo sie to troszke monotonne ... ... wiec postanowilismy troszke pobiegac ... ... Kubaś dla rozluznienia atmosferki zsolowal nekruska ... ... no to stwierdzilem ze nie bede gorszy (ivul ue ) ... ... tutaj mielismy troszke lola bo nikt z nas nigdy wczesniej nie znalazl g shielda w DSie ... ... tutaj jeszcze moj owczesny max HMM hit (me byc dumny plx) ... ... po calej wyprawie loocik moze nie zbyt ciekawy ale nie poddajemy sie i nadal bedziemy huntowac az wypadnie pare par BoHow Hunt ogolnie uznajemy za udany bo bylo dosc ciekawie i nikt nam nie zajmowal respa Jedyny bol to brak bucikow Niedlugo screeny z nastepnych wypraw... Pozdro 8) |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
|
Bardzo ładne screeny. Ja jeszcze ani razu nie znalazłem G-Shielda w DSie. No i życzę wam, aby następnym razem z Necro bohy wypadly.
![]() |
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mici'Slayer
Profesja: Knight
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
|
No no fajne ss aby tak dalej najciekawszy jak dla mnie to ten z ue
. No i Gratz ![]()
|
|
#4 |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
Bardzo fajnie. Tylko szkoda, że BoHy wam nie wypadły. Wkrótce właśnie mam mieć z kumplami pacc'a i chcielibyśmy się wybrać na Necro ale nie wiem czy mamy szanse:
Knight 31lvl 64/60 Paladyn 31lvl 70/56 Sorcerer 17lvl 20mlvl
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
|
Sorcek musi miec wyzszy lvl bo to on czysci dojscie na niewidce (ew. paladyn ale 15 mlvl need). Knight i Palek mysle ze tylko troszeczke wyzszy lvl bo skille juz starczaja.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2004
|
Nie ma bata dam swoje ss z DL solo
A tych zdjatek ci gratuloje bo ja sam nawet pod ziemie nie doszedlem ale to sie zmieni :>JaSiEń MaStEr SoRcE RuLLeZz <jasien nasza dzielnia > |
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 04 2004
|
RETY!!!!!!!!! NA OCZY NIE WIDZIAŁEM TYLE KASY CO NA JEDNYM ZE SSÓW!!!!! POZATYM: SPRZEDA KTOŚ SCMITARA NA AMERZE???????????
|
|
|
|
|
#8 |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
Nie przesadzaj 1k nigdy nie widziałeś?
A co do sorca to jaki musi mieć level i mlvl?
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
|
Sorc musi walic takie dmg'e zeby mu sie to oplacalo czyli nie zuzywal runek na darmo.
Tak na oko mysle ze cos kolo 70 max dmg z HMMa starczy na poczatek. Wczesniejsze wybieranie sie sorcem na necro wydaje mi sie calkowicie nie oplacalne. |
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 04 2004
|
GRATZ surówka xD
pamietasz starego kaina gieju? |
|
|
|
|
#11 | |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
|
Cytuj:
![]() @topic gratz ssow, premia rox no i widze ze alexowi net juz poprawnie dziala ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
|
GRATZIK!
Spoxik SSki. Szkoda ze nie bylo bohow. Fajny ten nekros jednym hitem jebniety. ![]() |
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik Forum
|
@Victor
Pewnie ze Cie pamietam łachudro Wracaj na premie i nie placz ![]() @Gimli syn Gloina Alexowi net dalej sie rypie. To nie on byl na huncie tylko dawny "kopniakens" - o ile kojarzysz )Btw. Premia rox forever!!!!! ![]() |
|
|
|
|
#14 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2004
|
PrEmIa SuX ze wzgledu na Hu...owy respow >.<
ale ...... SuRvI RoX btw. mnie przezywaja Michaś or Koniuś ![]() |
|
|
|
|
#15 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Tizon Jeon
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 44
Poziom mag.: 15
|
spoko ss, piekne UE, on zabil necro z ue jednym ciosem??? bo ja tam nie zauwazylem
![]()
|
|
#16 |
|
Użytkownik Forum
|
re. up
No nie bede sie chwalil... ja ogolnie jestem bardzo skromny i w ogole... nie lubie sie chwalic... i zawsze mowie wszystko prosto z mostu... nigdy nie owijam w bawelne... i wszyscy mnie kochaja: TAK UBILEM DZIADA JEDNYM UE ![]() ![]() ... no ale nic wielkiego... ;]8) 8) 8) |
|
|
|
|
#17 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Lokacja: p-zn
|
oo ladne exori gran mas vis
DDoraz hit z hmm moj best to 74 w bh;/ ale coz skull stafa tez bym z checia przyjol z necro ...... ss zafajniste
|
|
#19 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2003
Stan: Na Emeryturze
Świat: Arcania
|
Spox huncik
ładne hity z hmm i ue gz |
|