|
|||||||
| Notki |
| Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Guest
|
A dokladnie mam prosbe
![]() Moze ktos powiedziec jak sie dostac do Amazon Campu na polnoc od venore bo chce sie tam dostac ale jakos mi nie idzie (najlepshe by byly MAPKI )A jezeli byl jusz taki temat to sorka ale nie znalazlem ![]() @edit kurde nie moge sciagac zadnych plikow z Rapidshare :/ wiec najlepshe by byly mapki gdyby ktos mial albo na jakiejs stronce by byla to proshe o linka ![]() Ostatnio edytowany przez lucyfer666 - 05-10-2005 o 17:15. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
|
Musisz wejsc do Venore, i wyjsc gornym lewym wyjscie tam kolo bugow, potem idziesz na pólnocny-zachod az do slimow, potem mostkiem kolo wejscia do black knight questa i do gory.I tak dojdziesz do amazon camp od venore, ale nie wiem czy zrozumiesz xD
A propo czemu nie mozesz wejsc kolo kanionu z dragiem???
ile trzeba stracic czasu,nerwów i pieniedzy zeby zrozumiec czym jest Tibia?, dowie sie tylko ten, kto to przezyje..... Ostatnio edytowany przez Misieq Druid - 04-10-2005 o 21:19. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
|
Najlepiej obejrzyj film Cichego maca z działu Filmy. Jest tam podroz po polnocnych bagnach wraz obozem Amazonek.
I nie pisz 'jush' etc. S8n tego nie lubi ]:-> |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: Ank
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xadue
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: North Star
Świat: Refugia
Poziom: 116
Poziom mag.: 68
|
Hmmm nudziło mi się i zrobiłem mapkę
![]() http://rapidshare.de/files/7524832/m...mazon.PNG.html Jest nistaranna, ale ukazuje to co trzeba ![]() |
|
|
|