|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam pewnien problem. Otóż nie moge usunąć pewnego pliku. Pojawia mi sie komunikat:
![]() Wszystko mam powyłączane... nawet w trybie awaryjnym nie moge tego usunąć. Czy macie jakąś rade na to?
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: LG TOWN
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cossma
Profesja: Elite Knight
Poziom: 138
Skille: 94/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Tak jest jeden sposób.
Miałem tak samo z plikami mp3, myślałem że to virus, ale żaden antivir nic nie znalazł, robiłem wszysko, dopiero pomógł mi FORMAT wszystkich partycji (gdy formatowałem partycje systemową problem był nadal) Wiec życze miłego formatowania ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Tez tak mialem. Probuj w ten sposob:
skopiuj (tak, _skopiuj_) plik do innego folderu, ale tak recznie (tzn przenosisz plik do innego folderu ppm), potem _powinno_dac sie to usunac. Ew musisz schowac zakladke "szczegoly" po lewej stronie okienka ![]() Mozesz tez sprobowac rename'a pliku, ale to _raczej_ nie pomoze. No w kazdym razie u mnie ta pierwsza metoda zawsze dzialala, moze u ciebie tez bedzie, gl. |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @up: jak skopiuje to będzie miał 2 takie pliki... I jak by co, skopiuj a przenieś to dwie różne czynności ![]()
Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 15-10-2005 o 23:16. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
Imię: Wyniosły Ziemowit
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ssacze Pał
Świat: Sran00bia
Poziom: 671
Skille: 811/5
Poziom mag.: 96
![]() |
![]() Hehe ja wymyśliłem sposób kiedyś.
1) Instalujesz total commandera (instalka jest na republika.pl bo to pozwala np. na przesyłanie plików przez ftp). 2) Włączasz go. 3) Następnie zabijasz proces explorer*****. (ctrl + alt + del) 4) Przechodzisz na tc i usuwasz plik. 5) Znowu wchodzisz do menadzera zadań. 6) Wchodzisz w zakładke aplikacje, klikasz nowe zadanie i wpisujesz "explorer*****". Działa pod Win XP. Nie trzeba formatować, resetować kompa itp. Nie przejmuj się jak ci pasek menu zniknie i ikonki pulpitu, wrócą po wykonaniu ostatniej instrukcji.
HONOR "Dobro Ojczyzny to najważniejsza rzecz." ![]() Ostatnio edytowany przez Kapibara - 15-10-2005 o 23:20. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() scandiska uruchom i powinno pomoc.
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
|
![]() A przypadkiem ten plik nie jest dostępny w sieci? Co? Tzn. jeśli ktoś nie wie to co się udostępni w sieci mogą inni oglądać o ile internet mają u tego samego dostawcy.
PS. Jak coś to ja się nie znam na tym ![]()
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: Chlewice wielkopolskie
|
![]() google.pl > KillBox
I wszystko jasne. Pozdrawiam, Cebix. |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() a nie równie dobrze można uruchomić od nowa komputer? O_o...
jeśli to jest coś podobnego co ja miewam, to takie coś wyskakuje najczęściej, gdy plik był otwierany, a potem po zamknięciu się go chciało skasować czasem pomaga wywalenie na dwa różne sposoby - jak z zwykłego okienka nie pomaga to np. jak ktoś ma windows commander'a.. jeśli to jednak nie jest to ![]() d. Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Dzieki Cebix za program. Pomógł. Close topic please.
![]() |