| 
 | |||||||
| Notki | 
| Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  18-10-2005, 00:34 | #1 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 15 10 2005 Lokacja: Poznań Wiek: 32 Posty: 5 Stan: Aktywny gracz Imię: Ptak Niebosak Profesja: Knight Świat: Amera Poziom: 8   |  Jak się dostać z thais do fibula? jak w temacie.   | 
|   | 
|  | 
|  18-10-2005, 00:57 | #3 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 01 10 2005 Lokacja: okolice Krakowa Wiek: 33 Posty: 8 Stan: Aktywny gracz Imię: Ketadewl Profesja: Elder Druid Gildia: Demonik Lords Świat: Pacera Poziom: 31 Skille: 21/25 Poziom mag.: 48   |   Taka wskazówka jak iść: 1. A więc żeby dostać się na Fibule trzeba być w Thais. 2. Wychodzimy z Thais południową bramą. 3. Idziemy na południowy zachód przechodząc przez most na druga strone rzeki. 4. Potem na południe i lekko na zachód. 5. Dochodzimy do ruin i "płytek" widnieje tam nawet tabliczka. 6. Wchodzimy do dziury.(być może że bedzie potrzebna łopata do rozkopania dziury). 7. Potem droga jest prosta idziemy podziemiami caly czas prosto raz w dół raz do góry. 8. I dochodzimy na Fibule. Po co ci znać drogę na Fibule jak jeszcze jesteś na Rooku?  | 
|   | 
|  18-10-2005, 01:29 | #4 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 15 10 2005 Lokacja: Poznań Wiek: 32 Posty: 5 Stan: Aktywny gracz Imię: Ptak Niebosak Profesja: Knight Świat: Amera Poziom: 8   |   ja nie jestem już na rooku a te dane obok mnie są nieaktualne   . Dzięki! (dobrze że nie zwróciłeś uwagi że tam pomyliłem nazwę czarodzejki z diablo z serwerem hehe) | 
|   |