| 
 | |||||||
| Notki | 
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  22-09-2003, 22:21 | #1 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 19 09 2003 Lokacja: Szczecin Wiek: 36 Posty: 191 Imię: Ulfgar Lionseul Profesja: Elite Knight Gildia: Last Vampires Świat: Solera Poziom: 112   |  BEZRADNOŚĆ Będę tu pisał o dwóch światach na kórych grałem: Danubii i Isarze. Jak wiadomo isnieją tam wielkie guildii Danubia (FATED CIRLCE) i Isara (Del toro) którym nikt ani nic nie jest w stanie zrobić. Zabijąca i są bezkarni, dobrze zorganizowani. Ostatnio zauważyłem taktykę del toro, w kórej wyłudzają kasę: Stotykając jakiegoś low levela mówią że np atakuje i ch potfora, albo zabił ich uh makera i każą płacić po 5k, 4k a jeśli nie zapłacą to zabijają do rooka albo tak żę danej osobie nie chce się już grać i przestaje grać w Tibie. Obecnie już znam chyba z 30 osób które przez tych *** odeszli od Tibii i przerzucają się na inne gry. Wszyscy high levele Polacy przyglądają się temu i nic nie mogą zrobić... i taka jest właśnie Tibia, że jeśli nie dołaczysz to tych tyranów to nie masz po co grać w tibię po i tak się do ciebie przyczepią a wojna Polacy ~ Del toro jest nieunikniona ...  | 
|   | 
|  | 
|  22-09-2003, 22:24 | #2 | 
| Dobo Srobo Data dołączenia: 23 07 2003 Posty: 2,368 |   PowerAbusing. Był zawsze, bedzie ciągle. Nic na to nie poradzisz, oczywiście można mieć najwyzszy level ^^. Jednak z tego co widze, co świat Polacy są coraz silniejsi... | 
|   | 
|  22-09-2003, 22:27 | #3 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 20 09 2003 Posty: 32 |   zgadzam sie przez tych skurczybyków mój kumpel zaczyna od poczatku. Najpierw zaczal go koles walic go przed depo przeprosil a potem kazal placic 4 k za tzw. ochronę to jest naprawde chmstwo.Ale mysle że poseidon legion jest w stanie walczyc z del'toro.Ale nie wiem jak jest z nimi aktualnie. ps.zrobic cos z tym ps2.rozumie sie ze po zaplaceniu ten del'toro mu spokoju nie dal | 
|   | 
|  31-10-2005, 21:58 | #4 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 08 2005 Lokacja: Stolec uOrkiestra Posty: 40 Stan: Aktywny gracz Imię: Major Doomus Profesja: Sorcerer Świat: Guardia Poziom: 21 Skille: 18/19 Poziom mag.: 31 |   Hmm... jak nie dają spokoju... to się weź przenieś na non-PvP XD | 
|   | 
|  31-10-2005, 22:02 | #5 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 15 10 2004 Lokacja: Ab'dendriel Posty: 226 Stan: Niegrający Profesja: Knight |   TO JUZ IDIOTYZM 2 lata temu temat i kolo odswieza omg... BOZE CO SIE DZIEJE | 
|   |