| 
 | |||||||
| Notki | 
| tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  30-10-2005, 20:12 | #1 | 
| Użytkownik Forum |  Pomysł na konkurs ! Cóż, piszę ten temat tutaj ponieważ dział jest powiązany z treścią tego co zamierzam napisać. Mam taki pomysł na konkurs. Polegałby on na nakręceniu zabawnego/śmiesznego filmiku (rec. albo wmv.). Nagrodą byłyby np. Koszulki oraz kubki. Czekam na wasze opinie (w szczególności Moderatorów) 
				__________________ Althunus, Fallen Dark, Harlequin Vito, Gutesco Vito, Acutus and Sinistril - always in my heart. "We are falling - falling to rise" Ukryty tekst: 
 | 
|   |   | 
|  | 
|  30-10-2005, 20:19 | #2 | 
| Born to Ban Data dołączenia: 04 06 2004 Lokacja: inny wymiar Wiek: 38 Wpisy bloga: 7 Posty: 2,783 Stan: Aktywny Gracz Imię: Dwimeron de'qel Profesja: Royal Paladin Świat: Harmonia Poziom: 88 Skille: 87/62 Poziom mag.: 18   |   Och, pomysłów na konkursy to my mamy niezliczoną ilość. I to nie tak "tradycyjnych" jak twoja propozycja. I na pewno byśmy organizowali je nonstop-ale wierz mi: taki konkurs to koszty (nagrody) oraz dużo pracy przy moderacji oraz wybieraniu laureatów. Trzeba trochę odzipnąć  Zresztą niedawno skończył się jeden konkurs więc trochę poczekaj z następnym. 
				__________________ Poniższe zdanie jest fałszywe Powyższe zdanie jest prawdziwe. | 
|   |   | 
|  30-10-2005, 21:52 | #3 | 
| CS Tibia.pl Team Data dołączenia: 06 09 1970 Lokacja: Gliwice Wiek: 34 Wpisy bloga: 1 Posty: 8,453 Stan: Początkujący |   No nawet nienajgorszy pomysl, ale modki pewnie tych pomyslow maja wbrud  , fajnie by sie ogladalo takie filmy, juz niemozemy sie doczekac nast interesujacego konkursu  , o i Drom cos wspominal o niespodziankach odnoscie pacc itp, miejmy nadzieje ze zacznie sie cos dziac  | 
|   |   | 
|  30-10-2005, 22:01 | #4 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 01 10 2003 Lokacja: Dobów Mniejszy Wiek: 37 Posty: 2,212 Stan: Niegrający |   To ja już myślę, że lepszy byłby konkurs "Tibia i zmienianie butów w szkole" na najlepszą propagandę dotyczącą zmieniania butów w szkole. Forma dowolna. 
				__________________ . | 
|   |   | 
|  30-10-2005, 22:25 | #5 | 
| Użytkownik Forum |   @up TO było naprawdę........żałosne. 
				__________________ Althunus, Fallen Dark, Harlequin Vito, Gutesco Vito, Acutus and Sinistril - always in my heart. "We are falling - falling to rise" Ukryty tekst: 
 | 
|   |   | 
|  30-10-2005, 22:59 | #6 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 29 11 2003 Posty: 2,117 |   jeden film wmv wazy srednio 25 mb. Takich filmow-zgloszen prawdopodobnie bedzie 50+, co daje ponad 1gb gowna do sciagania. Teraz zastanow sie jeszcze raz nad tym, czy taki pomysl ma sens... | 
|   |   | 
|  10-11-2005, 17:49 | #8 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 09 06 2004 Posty: 1,327 |   Oj, pomysłów byłoby dużo więcej niż 50. Pamiętaj, że zawsze znajdzie się jakiś cwaniaczek, który wrzuci pracę kogoś innego. I weź se oglądnij wszystko. | 
|   |   | 
|  10-11-2005, 17:57 | #9 | |
| Użytkownik Forum |   Cytuj: 

__________________ Ooh to be a Gooner. | |
|   |   |