| 
 | |||||||
| Notki | 
| O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  12-11-2005, 13:17 | #1 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 12 02 2005 Posty: 93 Profesja: Elite Knight Gildia: Im alone Poziom: NVM Skille: NVM |  xp+neostrada Witam.Mam windowsa 98'.Chciałbym go zmienic na windowsa xp profesional, ale mam 2 problemy: *wirus<blaster>który się laduje zaraz po podłączeniu do internetu, wyskakuje tabelka, w ktorej pisze ze po 30sec. komputer się wyłączy, tak też się dzieje. Proszę o jakąś łatkę. *neostrada<256kb/s> strasznie wolno chodzi, nawet jak włanczam www.onet.pl to mi się ładuje "godzinami", albo sie wogule nie ładuje, musze kilka razy potwierdzić zanim zaskoczy.Czasami strony sie wogule nie otwierają. Wyskakuje biała strona z napisem "nie można wyśwetlić strony......".Możecie mi coś na to poradzić??.Mam 256mb/ddr,procek 2,7+ więc to nie przez kompa. Dzięki jak bede zmienial to sie pokusze o SP 
				__________________ *..."Nieważne elitarny czy zwykły w każdym strach zmusza do modlitwy"... *Hated by many, respected by all. *Let's the body hit the floor... Ostatnio edytowany przez M@trixs - 12-11-2005 o 22:25. Powód: rehost | 
|   |   | 
|  | 
|  12-11-2005, 13:24 | #2 | 
| Użyszkodnik Data dołączenia: 05 02 2004 Lokacja: Festung Breslau Wiek: 36 Posty: 4,597 Stan: Początkujący Imię: Vanhelsen Profesja: Druid Gildia: Inner Circle Świat: Auchindoun Poziom: 80 Skille: LW/Skin Poziom mag.: 2k   |   Do blastera do ściągnij najnowsze uaktualnienia z strony microshitu... A czy wolno chodzi? Masz Fire-Walla?, może jakieś inne virusy w tle? przeskanuj kompa ad-awarem i anvywirusem 
				__________________ Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" | 
|   |   | 
|  12-11-2005, 14:02 | #3 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 21 09 2004 Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk Posty: 1,859   |   Zainstaluj SP@ bedzie chodzic normalnie. 
				__________________  "Miła, błagam, nie zrozum mnie źle Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr" Moj jogger | 
|   |   | 
|  12-11-2005, 16:31 | #4 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 27 10 2004 Lokacja: Zgorzelec Wiek: 35 Posty: 453 Stan: Na emeryturze   |   jak ci wyskoczy szit z zamykaniem systemu, klikasz start->uruchom i wpisujesz "shutdown***** -a" i sie wylacza zamykanie systemu.. co do neostrady... mam 256 i dziala mi bardzo dobrze xP 
				__________________ |||||||||.................... (Trwa ładowanie podpisu) \m/, | 
|   |   |