| 
 | |||||||
| Notki | 
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. | 
| Pokaż wyniki sondy: Od Kogo screeny sa najciekawsze? | |||
| Xen Moon |      | 10 | 12.99% | 
| Rookstayerek |      | 9 | 11.69% | 
| Gandalf Rzebrak |      | 50 | 64.94% | 
| Mam Komplexy |      | 8 | 10.39% | 
| Głosujących: 77. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  13-11-2005, 21:38 | #42 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 10 09 2005 Posty: 23 Stan: Aktywny gracz Imię: Lady Jajecznica Profesja: Druid Świat: Calmera Poziom: 9 Skille: Slabe Poziom mag.: 3 |   wy to screna zadzebistje ale screna ja tez hce do was doloczyc bo ja hce!!!!!!!!!!!!!!!!   | 
|   |   | 
|  13-11-2005, 21:51 | #43 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 09 11 2005 Posty: 32 Imię: Gandalf Rzebrak Profesja: Rookstayer Gildia: Vampires Świat: Isara Poziom: 43 |  Fajnie Cytuj: 
 | |
|   |   | 
|  13-11-2005, 22:24 | #45 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 22 08 2004 Lokacja: Jaroslaw Wiek: 38 Posty: 517 Stan: Na emeryturze   |   let the party begin! no i ja tez sobie zrobilem rookstayera. nie zeby komus cos udowadniac (czyt. Rookstayerek). obecnie po godzince grania mam 3 lvl, 150 gp, mace + leather set  i musze konczyc. a tu screen adva na 3 lvl:  
				__________________ "The circus has gone, all that's left is the clowns..." "To miejsce na mapie, gdzie kończy się papier, gdzie farba sie zmywa, Polska się nazywa..." | 
|   |   | 
|  13-11-2005, 23:37 | #46 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 09 11 2005 Posty: 32 Imię: Gandalf Rzebrak Profesja: Rookstayer Gildia: Vampires Świat: Isara Poziom: 43 |  Hunt? No i screeny z przed kilku dni : Przywitaj sie z ofiara xD  Ta,a wez biegnij zeby nie gonili  Uff udalo sie xD  Reklamacja na minosa  Niespodziewana inwazja nAAbow  Narazie tyle, Wiecej bedzie niedlugo | 
|   |   | 
|  14-11-2005, 01:58 | #47 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 22 08 2004 Lokacja: Jaroslaw Wiek: 38 Posty: 517 Stan: Na emeryturze   |   no to jak juz szalec i wstawiac screeny to dajemy   expienia ciag dalszy z dobrymi skutkami (w miedzyczasie "ulepszylem" troche swoje eq):  po drodze ladna liczba expa - same czworeczki  :  expienia ciag dalszy:  kolejna fajna liczba expa:  co jakis czas przechadzki zeby sprzedac "loota" (bardzo dobra forma zarabiania kasy na rooku):  czailem sie dlugo zeby zrobic tego screena. pierwszy rat zabity na strzala  :  jak widac na screenie wyzej ze sprzedawania serow i z ratow byla na tyle dobra kasa ze moglem sobei kupic w zasadzie najlepszy eq na rooku. ale niestety nikt nie sprzedawal butow wiec chodzilem boso. w koncu postanowilem wybrac sie po buciki do zrodla  :  pierwszy zabity trol i lvl, ale jak na zlosc w momencie zdobywania lvl zgasla pochodnia i jeszcze do tego nie bylo butow:  postanowilem wiec pogrzebac troche w padlinie i nareszcie moglem ubrac "nowiutkie" buty na zmeczone juz nogi:  po udanej "akcji" postanowilem udac sie do miasta i tam sie wylogowac. a oto stan postaci po dniu dzisiejszym:  na dzisiaj to by bylo na tyle  teraz ide sie jeszcze pouczyc i spac 
				__________________ "The circus has gone, all that's left is the clowns..." "To miejsce na mapie, gdzie kończy się papier, gdzie farba sie zmywa, Polska się nazywa..." Ostatnio edytowany przez Khazar - 14-11-2005 o 02:02. | 
|   |   | 
|  14-11-2005, 13:56 | #48 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 09 11 2005 Lokacja: Rook Isara,Main Celesta Wiek: 32 Posty: 190 Stan: Na Emeryturze Imię: Teniq Profesja: Druid Świat: Galana |   gz all   ja mam bana :/ khazar gz lv xen i gandi gz huntu na mino zqawzze noby wejda ;p ja za 6 dni juz bede grac caly czas bo mam mutacje i niede do budy   gz all bede za 6dni | 
|   |   | 
|  14-11-2005, 14:12 | #49 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 02 11 2005 Lokacja: Moskwa Wiek: 33 Posty: 101 Stan: Aktywny gracz Imię: Vasili Astaroth Profesja: Brak (Rookgaard) Świat: Kyra |   Cytuj: 
 Nie umiesz za dobrze po angielsku to nie wypowiadaj się bez potrzeby ;] 
				__________________ "Ja nie skamlę, nie, Ja pluję w twarz, Jestem śmieszny Czort, więc śmieje się" | |
|   |   | 
|  14-11-2005, 14:27 | #50 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 26 02 2005 Lokacja: nad rzęczką, opodal krzaczka Wiek: 20 Posty: 417 Stan: Na emeryturze Imię: Zurni Profesja: Druid Gildia: jestem członkiem! Świat: Vinera Poziom: 41 Skille: ----- Poziom mag.: 48   |   Gandalf Rzebak to ja ten Dizetaj The Sake   rzez tego necro mam juz 3 lvl  MAm nadzieje ze masz jakies fotki  Rook~ Ale ja nie gram na waszym servie  ja tylko bawiłem sie z gandalfem na servie ;p więc żadnej pomocy nie potrzebuje ;]  Ostatnio edytowany przez Alcor Sake - 14-11-2005 o 19:14. | 
|   |   | 
|  14-11-2005, 15:04 | #51 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 09 11 2005 Posty: 32 Imię: Gandalf Rzebrak Profesja: Rookstayer Gildia: Vampires Świat: Isara Poziom: 43 |  Tja,moze wiecej? Moze ktos jeszcze screenami zarzuci? Najlepiej +10advance, jakies hunty i trapy etc... Narazie screenow brakuje, beda to wrzuce xD | 
|   |   | 
|  14-11-2005, 15:44 | #52 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 09 11 2005 Lokacja: Rook Isara,Main Celesta Wiek: 32 Posty: 190 Stan: Na Emeryturze Imię: Teniq Profesja: Druid Świat: Galana |   mamy ekipe plz niew*******ajcie sie luz na isare bo niema gdzie expic      pomoge tobie dizetaj the snake jak sie bamn skonczy ale plx niewbijajcie sie tu :\ | 
|   |   | 
|  14-11-2005, 17:39 | #53 | |
| Zbanowany Data dołączenia: 02 05 2005 Lokacja: Olsztyn Wiek: 20 Posty: 814 Stan: Początkujący Profesja: Royal Paladin Gildia: Legendary Souls Świat: Refugia Poziom: ^^ Skille: 1337 Poziom mag.: hm     |   Cytuj: 
 O ile mnie pamięć nie zawodzi to Khazzar to 76 elite knight na Danubii. Więc ty tutaj się nie prezentuj jako król świata -.- | |
|   |   | 
|  14-11-2005, 17:44 | #54 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 09 11 2005 Lokacja: Rook Isara,Main Celesta Wiek: 32 Posty: 190 Stan: Na Emeryturze Imię: Teniq Profesja: Druid Świat: Galana |   @up  zawarlismy pokuj wszystkich zapraszam rokstayerow na strone http://rookgard.fora.pl jestem tam modem i prosze wejdzcie    zaopraszamy wszystkich | 
|   |   | 
|  14-11-2005, 19:07 | #56 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 27 10 2005 Lokacja: Szczecin czyli mega wiocha Wiek: 34 Posty: 13 Stan: Aktywny gracz Imię: Saviour of askara Profesja: Knight Gildia: zip sqlad (aktualnie rozwalona) Świat: ASKARA!!! Poziom: 18  Skille: 52/51 Poziom mag.: 3   |   Niezle ss'ki widzialem ciebie na tescie gandalf   fajna rozruba byla dzin puzniej jak nam yeti przyzwala taka mnuwa na 64lvl ;p niezla jazda byla byles wtedy??? A co do szkrinszotoof to na serio dobre bioronc pod uwage ze rook to takie g**niaste miesce ze nei wiem... chyba tez zrobie rookstayerka zeby sie pobawic ;p a ze mam paccka to bedzie luzik i bardzo szybko ;p | 
|   |   | 
|  14-11-2005, 19:27 | #57 | 
| Użytkownik Forum |   Jak niektórzy pięknie język kaleczą, to jest szok. Co do screenów: Brawo wytrwałości do Gandalfa. 
				__________________ ~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. | 
|   |   | 
|  14-11-2005, 21:18 | #58 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 09 11 2005 Posty: 32 Imię: Gandalf Rzebrak Profesja: Rookstayer Gildia: Vampires Świat: Isara Poziom: 43 |   <okazyjnie>Na gg jestem : wystarczy napisac Przejdzmy do rzeczy: Screeny z nieudanego hunta...  Krotka rozgrzewka  Oo ktos po sobie nie posprzatal ;/  Ehh, i po huncie  no comment.  pojde drugi raz na hunta to moze screeny beda nie przeszkadzac! | 
|   |   | 
|  14-11-2005, 22:05 | #59 | 
| Guest Posty: n/a |  Jak moge to dodam coś od siebie Cytuje: "QRWA! tylko nasza ekipa a wiec sungelai mam komplexy ja gandalf rzebrak Xen Moon chall polip nikt inny niema prawa wiec prosze niezamieszczac jeszcze z ligthakiem mmuwilem za sa to screny od nas ale noob musi sie podlizac no cuz teraz wieadomo" Dlatego usunołem zdięcia, jak się nie podoba to nie ;P. A tak pozatym gz lvl  @Edit: Słownika w domu nie ma?? Nie chce obrażać cię, ale nawet z interpunkcją sobie nie radzisz. Mam wypisać regoóołki  ?? A ja chcecie zobaczyć ss: http://photobucket.com/albums/b189/dingo12/Dingoman/ Ostatnio edytowany przez dingoman - 15-11-2005 o 17:47. | 
|   | 
|  14-11-2005, 22:15 | #60 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 09 11 2005 Lokacja: Rook Isara,Main Celesta Wiek: 32 Posty: 190 Stan: Na Emeryturze Imię: Teniq Profesja: Druid Świat: Galana |   QRWA! tylko nasza ekipa a wiec sungelai mam komplexy ja gandalf rzebrak Xen Moon chall polip nikt inny niema prawa wiec prosze niezamieszczac jeszcze z ligthakiem mmuwilem za sa to screny od nas ale noob musi sie podlizac no cuz   teraz wieadomo | 
|   |   |