| 
 | |||||||
| Notki | 
| Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  | #62 | |
| Użytkownik Forum | Cytuj: 
  gratz wiecej takich  | |
|  | 
|  | #63 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 27 03 2005 Lokacja: Carlin  Wiek: 36 Posty: 19   | w uruk-hai set uruk-hai helmet wyglada jak puchat dogory nagami? | 
|  | 
|  | #64 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 14 05 2005 Lokacja: stargard Posty: 4 | wszystkie przedmioty ładne ale mógłbyś je podpisywać  a zrobiłbyś dla mnie coś w stylu star helmet?? plz   | 
|  | 
|  | #65 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 07 2005 Lokacja: Płock Posty: 30 Stan: Aktywny gracz Imię: Thard Kred Profesja: Elite Knight Gildia: Army of Angels Świat: Shanera Poziom: 54 Skille: 70/70 Poziom mag.: 5 | Zrub dla mnie Jakes wyj***** łuk i kusze tylko żeby były naprawde wyje...... take żeby były miodzio A jezeli chesz moresz przerobic c-seta jakos ladinie .. I zrub jeszcze dla mnie M-Seta ( Masster ) PROSZE !! | 
|  | 
|  | #68 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 11 08 2005 Posty: 19 | MASZ TALENCIK     ZRÓB FIRE SWORDA NOWEGO DRAGON SHIELDA I PLZ WYSLIJ NA [email protected] BO TU RZADKO ZAGLĄDAM NARA! | 
|  | 
|  | #69 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 05 12 2004 Posty: 870 | Bardzo fajny ten angel set.     Mógłbyś zrobić dla mnie toxic sworda (najlepiej animowanego), ciekawe czy wyjdzie Ci lepiej niż Avager'owi...  
				__________________ Kto żyje bez niebezpieczeństw, nie żyje wcale. | 
|  | 
|  | #70 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 01 10 2005 Lokacja: Tam gdzie nie mam kontroli... Wiek: 35 Posty: 118 Stan: Na emeryturze   | Jeszcze przyjmujesz wyzwania? Jak tak to daj znac a ja dam ci dosc latwe zadanie   | 
|  | 
|  | #71 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 06 07 2005 Lokacja: Pod Łodzią, Pabianice Wiek: 32 Posty: 45 Stan: Aktywny gracz Imię: Paladyn-Tony Profesja: Paladin Świat: Silvera Poziom: 24 Skille: 61/50:( Poziom mag.: 11   | Jak już robiłeś angel set to trzeba było zrobić też angel buty, taka mała uwaga   Pozatym to masz talent nie każdy umie robić miecze, tarcze, legsy, armory i helmety na raz! Gratz  
				__________________ Shaman king i wszystko jasne   | 
|  | 
|  | #72 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 19 01 2005 Lokacja: Araraquara, Brazil Wiek: 36 Posty: 428 Stan: Na Emeryturze Imię: Neaniver Profesja: Master Sorcerer Gildia: Eternal March Świat: Aldora Poziom: 53 | Ludzie, te prace wcale nie sa takie swietne. Siusiacie widzac byle arta, n/c. 
				__________________   | 
|  | 
|  | #73 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 03 04 2005 Posty: 261 Stan: Niegrający | @UP Znowu popieram...choć są dużo lepsze niż "Grafy". W ogóle mnie jakoś pixart nie ciągnie..nudne to jest chyba?  
				__________________   | 
|  | 
|  | #74 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 16 04 2006 Posty: 5 Stan: Aktywny gracz Profesja: Knight Świat: Hiberna Poziom: 27 Skille: średnie Poziom mag.: 4    | Jakbyś miał chwilkę czasu, to możesz dla mnie przerobic trochę Golden Armora   tak żeby wydawał się optycznie większy... No i te cholerne crown legi, bo wygląda się w nich jakby były wypchane watą   No i jedna prośba: nawet jak ktoś ci daje prośby na maila czy w PW, to zamieszczaj linki tutaj na forum. Niech inni też skorzystają  | 
|  | 
|  | #75 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 06 02 2006 Lokacja: Poznan Wiek: 33 Posty: 526 Stan: Na Emeryturze Profesja: Elder Druid Świat: Arcania | @up: Wiesz, mam wrazenie jakby autor juz zapomnial o temacie. | 
|  |